Çok şükür artık düşüşe geçmiş korkma canımKızlar geçen gün ben sonuca yanlış bakmışım sarılık 16 değilmiş 16.80’mişbugün bi daha bakıldı 14.45’e düşmüş
Geçen hafta da 15.25’ten 14.75’e düşmüştü geri yükselmiş ondan korkuyorumÇok şükür artık düşüşe geçmiş korkma canım
İzmir canım. Sıcak 7 günlükten beri o takımları giymiyorÇok mu sıcak neredeydin sen?
Lazer yapiliyomus galiba
Lazer paklayacak bizi ama hemen yaptırmayın ikincileri aradan çıkarın ondan sonra. Bende eşimin kafasındaki üçü silem de gidem yaptıramBen ünsüzüm ben de çözüm bulamadım
Aaa sahte mi o zaman trendyoldakiCanım learac çatlak kremini türkiyeden çekti diye biliyorum.
Ben onu kullanmıyordum eczacı öyle dedi Mustela’nınkini kullanıyorum şimdi
Evet canım sürüyorumPişik önleyici krem sürüyor musun canım
Aynen ya bu alt üst patikli takımlar malum zıbınlı değil hem zıbın giydir hem onları giydir fazla sıcak oluyordu hava serinken uzun kollu zıbın sıcakken kısa kollu zıbına döndüm tek zıbın ve çorap. Bu durumda alt üst o takımlara veda ettik. Şimdide şortlu zıbınlı takımlar alayım da bari çocuk biyere giderken yakışıklı olsun donsuz geziyor evdeŞortlu tişört almıştım ben de iyi ki çok almamışım şortlu zibina döndümben 128 tane 2 numara var sanıyordum 178 taneymis ve daha 2 paket soylemistik onları geri gondercem. 2 numara baby me getirmisti birisi. Dün merak ettim denedim. Sabah zıbını kenardan ıslaktı ter mi anlamadım kundagina baktım o kısım islak ter olsa ikisi de ıslak olurdu sanki. Bez çok ince bı hoşuma gitmedi. Sleepy daha güzel geldi ona devam etcem artik
Ya ben de iki gündür çorap giydiriyorum ayaktan soğuk alır gaz yapar diye okudum. Sanki çorap giydirince daha güzel uyuyor gibi geldi. Şimdi paketli tüm çorapları yikicamAynen ya bu alt üst patikli takımlar malum zıbınlı değil hem zıbın giydir hem onları giydir fazla sıcak oluyordu hava serinken uzun kollu zıbın sıcakken kısa kollu zıbına döndüm tek zıbın ve çorap. Bu durumda alt üst o takımlara veda ettik. Şimdide şortlu zıbınlı takımlar alayım da bari çocuk biyere giderken yakışıklı olsun donsuz geziyor evde
Üç mü? Artık mayıs annelerinde değil İzmir ruhsağlığı koğuş grubunda buluruz seniİzmir canım. Sıcak 7 günlükten beri o takımları giymiyor
Lazer paklayacak bizi ama hemen yaptırmayın ikincileri aradan çıkarın ondan sonra. Bende eşimin kafasındaki üçü silem de gidem yaptıram
Tamam canımAyni 9neri ile ile geldim.silikon meme ucu ise yarayacaktir.mutlaka dene. P Pembepilates
Canım eğilerek emzirme benim sütümde basta az emdıgı ıcın tazyikliydi boyle sırtını bıyere ver bebeği sana çek yani göğüsünün üzerine yatıyor gıbı dusun zamanla oda alışıyor şimdi benim kız az gelince basıyor baglıgı cok cok gelsın ıstıyorKızlar makas yapinca yine süt taşıyor. Nerede yanlış yapiyorum. Yavrum boğulacak gibi oluyor boğazına kaçıyor hep I ImaginaryLife P Pembepilates
Aynı hastanede mi bakıldı lab farklı ise sonuç değişebilir düşüşe geçen bilurubin tekrar yükselmez aynı hastane ise lab hatasıdır sonuçlarGeçen hafta da 15.25’ten 14.75’e düşmüştü geri yükselmiş ondan korkuyorum
Öyle de yaptım ama öksürmeye ağlamaya başladı bu sefer deCanım eğilerek emzirme benim sütümde basta az emdıgı ıcın tazyikliydi boyle sırtını bıyere ver bebeği sana çek yani göğüsünün üzerine yatıyor gıbı dusun zamanla oda alışıyor şimdi benim kız az gelince basıyor baglıgı cok cok gelsın ıstıyor
Çocuğun miadında doğduysa eğer yani 37 hafta üstü 15.25 de 14.75 de 16 da fototerapi için sınır değil beslenme ile geçecek değerler 20 sınır değer fototerapi içinGeçen hafta da 15.25’ten 14.75’e düşmüştü geri yükselmiş ondan korkuyorum
Düşüşe geçen tekrar yükselmez bilgisi çok yanlış bir bilgiymiş yükselebilirmiş bizzat doktor söylediAynı hastanede mi bakıldı lab farklı ise sonuç değişebilir düşüşe geçen bilurubin tekrar yükselmez aynı hastane ise lab hatasıdır sonuçlar
Umarım düşmeye devam ederÇocuğun miadında doğduysa eğer yani 37 hafta üstü 15.25 de 14.75 de 16 da fototerapi için sınır değil beslenme ile geçecek değerler 20 sınır değer fototerapi için
Zıbınlar candırAyyyy aynı sorun bende de var ikili takımlardan hiç kullanmadıklarım bile var
Sadece ebebekten aldığım beyaz zıbınları kullanıyorum
Cok sukurKızlar geçen gün ben sonuca yanlış bakmışım sarılık 16 değilmiş 16.80’mişbugün bi daha bakıldı 14.45’e düşmüş
Ben geceleri çorap giydirmiyorum ama gün içinde ona da giydiriyorum kendim de giyiyorum gaz olmasında ne olursa olsun diye diyeYa ben de iki gündür çorap giydiriyorum ayaktan soğuk alır gaz yapar diye okudum. Sanki çorap giydirince daha güzel uyuyor gibi geldi. Şimdi paketli tüm çorapları yikicam
Hahahah aynen aynen vallahi beni orada ziyaret edersinizÜç mü? Artık mayıs annelerinde değil İzmir ruhsağlığı koğuş grubunda buluruz seni
Kizlar trendyoldan bestlak aldim.oda sahte cikti.bilginiz olsun.eczaneden aldigim ile farkli renkte ve kokuda.işe de yaramadi. Ambalajinda baskilar da farklilik var.alanlar ve ise yaramadigini dusunenlere bilgi olsun...Aaa sahte mi o zaman trendyoldaki
Mustelaya baktım da çatlak önleyici diyor iyileştirici etkisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?