Sahte olmayabilir fakat son eldeki kalanlar olabilir çünkü onun fiyatı 700 TL civarı bir şeydi 2.5k falan yazmışlarAaa sahte mi o zaman trendyoldaki
Mustelaya baktım da çatlak önleyici diyor iyileştirici etkisi var mı?
Valla gece de gündüz de giydirmeye başladımBen geceleri çorap giydirmiyorum ama gün içinde ona da giydiriyorum kendim de giyiyorum gaz olmasında ne olursa olsun diye diye
Hahahah aynen aynen vallahi beni orada ziyaret edersinizadam akıllanmıyor her sabah kalkıp bu gece hiç uyumadı diyor her akşam eve gelip üçüncüyü de yapsak çıksa aradan diyor kafayı yemiş delirtecek beni oda rahatlıcak bende
Oof ya guvenemicez demek ki bu konulardaKizlar trendyoldan bestlak aldim.oda sahte cikti.bilginiz olsun.eczaneden aldigim ile farkli renkte ve kokuda.işe de yaramadi. Ambalajinda baskilar da farklilik var.alanlar ve ise yaramadigini dusunenlere bilgi olsun...
Ben de dogumdsn bir hafta sonra çatladim. Çatlak önleyici değil de iyilestirici olandan alayım dedim 800 kusur lira o daSahte olmayabilir fakat son eldeki kalanlar olabilir çünkü onun fiyatı 700 TL civarı bir şeydi 2.5k falan yazmışlar
Vallahi bilmiyorum ki sürüyorum işte
Ama bende şimdilik çatlak yok göbek çevremde
Canımm sağolCok sukurartik bu tempo devam..dogru yoldasin demek ki
Benimki de öyle hastahaneye Bir çiçek.bile getirmedi.Bizim de her gece kavga ile geçiyor sürekli negatif modda sinirimi bozuyor lohusa olan ben değilim o sankibi tripler laf sokmalar
Evet canım bileğinden anlarsın
Hadi ya ben üşenmiştim ama ön sütü sağdım bi kaç defaÖyle de yaptım ama öksürmeye ağlamaya başladı bu sefer de
Gunaydin kızlar oglan ile kizin 2 gündür gozleri capaklandi. Bugun bebeginde gözü capaklanmis. Netira damla kullanıyordum bebege de damlatssm mi acaba? Kizim bebekken de gozyasi kanalı tikaliydi hep netira damla kullanmistim.
Ya biZimde çapaklanma sorunumuz var damla verdi doktor ama eczacı kurt düşürdü içimize kullanamadık. Yeni doğanlara önermeyiz damla niye verdi ki falan diye. Ama sabah kalkınca akşama kadar baya çapaklanıyor bende pansuman yapıyorum ılık suyla anne sütüyle felan ama çok düzelecek gibi de değil nPsak bilemedimGünaydın canım bizim de çapak sorunumuz vardı doktor netira verdi 5 gün kullan dedi, damlatabilirsin sen de
Kız çiçek bana da gelmedi hastaneye ama anneler gününde geldi şaşırdımBenimki de öyle hastahaneye Bir çiçek.bile getirmedi.
Cimri şey.1 yıl olacak temmuzda evleneli tüp bebek yaptık ben 2 ay evimdeydim.
Hep annemde kaldım isim yakın diye annem bakti bebek tutunsun diye
Ben 39 yaşındayım kendi 49
10 yıl evli kalmış olmamis cocuk ayrılmışlar anlasamayip
49 yaşında baba yaptım biraz insan kadir kıymet bilir.Gebelik şekeri cikti hep diyet yaptim hicbisey yiyemedim.İnsülin vuruldum hep.Onca iğne vuruldum tedavi boyunca, pıhtılaşma sorunu vardı kan sulandirici iğne kullandim hergün.Sürekli kontrole gittik geldik annemle kendisi 3 kere geldi.Hep annemle gittik.
Hocadan utandım işi yoğun müdürü izin vermiyor felan dedim.En son cumartesi randevum vardi gelir herhalde sürpriz yapar dedim.Gelmedi.Hoca babasi yok mu bu çocuğun dedi.(Tüp bebek olduğu için biliyor tabiki de adam kızgın ilgisiz olduğundan öyle diyor)
Hatta bir gün sen bunla niye evlendin dediilk bilgi almaya gittik hoca bilgisayardan tüp bebek tutunma oranlarını anlatıyor ben dinliyorum bu telefona bakıyor dinlemiyor.Meger adam çıkışta ne yiyecemize bakıyormuş.Simdi bebek doğdu annesi kayinvalidenin oraya tasin o bakar dedi.Annemin yan binaya taşındık esyalar yerleşiyor.Ben bebekle annemdeyim ev tamamen düzelince eve gecicem.Simdi de bebeği annemden kiskaniyor geliyor zor uyuyan bebegi uyandırıyor.Sevmek için.Annemle inatlasiyor vs.Allah sonumuzu hayreylesin.
Galiba öyle olduHahahaha o haftayı yaşanmamış saymışsın bacım
Kaşık biberonla ver canım ben öyle veriyorum mamayıKizlar bebeimgeliyorum “anne sütü artirma atölyesi” diye zoom üzerinden eğitimi varmiş . Böyle eğitimlere başvuran var mi? Ben bu akşama katilayim sütüm artistin . P Pembepilates cnm benimkinde öyle biberona alişinca öyle oluyprmuş . Meme reddi oluyor bi zaman sonra hemen birakmak gerekiyor diyorlar ama benimki gece uyanmiyor bende mecbur sağip sağip biberonla veriyorum
Kız kıyamamGaliba öyle oldukelebekimsi nasıl doğum yaptı ? O kesin benden sonraydı Beni çok görmeyinn, beşinci çocuktan sonrası karıştı bütün vitaminlerimi emdiler
Sağol canım inşallah.Kız çiçek bana da gelmedi hastaneye ama anneler gününde geldi şaşırdım
Şaka bi yana seni çok iyi anlıyorum. Yanlış anlama ve tabi Allah öyle uygun görmüş ama 10 yıl vermemesinde varmış bi bildiği demeden edemiyor insan. Sorumsuz. Benim ilk çocuğum tedaviyle oldu. O çektiğin acıları hormonlarının daha hamile olmadan alt üst oluşunu yaşadığın stresli süreci onca iğneyi hepsini çok iyi biliyorum anlıyorum. Bizler bi çocuk doğururken evet kendimize güvenip doğuruyoruz hiç kimseye değil. Ne babası ne başka biri. Çünkü hiç kimsenin hayatı tamamen değişmiyor babası dahil. Çocuk tamamen anneye ait annenin evet bunu da kabul ediyoruz ama karşımızdaki insandan da adamlık babalık bekliyoruz. Onun çocuğu biraz pışpışlayıp gazını çıkarması bize yardım değil o onun babalık görevi. Ama çoğu erkek bunu böyle algılamıyor senin eşinde ekstra sorumsuz. Doktor bile bunun farkına varmış. 50 yaşına gelmiş hem senin hem bebeğin gözünün içine bakacağına bu sorumsuzluğun manası akıl almaz. Benim eşimde aşırı çocuk isteyen bi tip kızımdan önce çocuk diye diye beynimi yedi. Çocuk oldu aman bi haller bi tripler bi değişik değişik modlar. İnsan bunun içinmi buna mı çocuk doğurdum diyor. Neyseki sendrom ve geçici. Umarım sizdeki de öyle bi durumdur gerçi doktor kontrollerine gelmemesini aklım almasa da bundan sonrası için umarım herşey güzel olur kıymetin bilinir.
Canım anne sütü göze degerse çabak yapar geçirmezYa biZimde çapaklanma sorunumuz var damla verdi doktor ama eczacı kurt düşürdü içimize kullanamadık. Yeni doğanlara önermeyiz damla niye verdi ki falan diye. Ama sabah kalkınca akşama kadar baya çapaklanıyor bende pansuman yapıyorum ılık suyla anne sütüyle felan ama çok düzelecek gibi de değil nPsak bilemedim
Aaa öyle mi , o kadar sancı bekledi . Bende doğuma ilk defa ağlaya ağlaya gittim. Dün akşam rüyamda bebeği geri karnıma koymuşlardı
Kızlaaar M melikebyhn12 M mldii123 H Humaakusu_Ravzaa_ E Ece121 nurgulkurtcan morumtirak K kelebekimsi esen-ruzqar -kuzeyildizi- belin8 N Nslhn92 Fatolist89 genc-anne B btl718 Nooneathome9 S supermommy
Bebişlerin doğum boy kilo tarih filan yazında listeye ekleyim mayıs 2024 grubu olarak hatırası kalsın
HahahahHatta uzun süre girmeyenleri veya hesabını kapatanlari da listeden silsen fena olmaz
Aaa yapmışsın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?