- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Ya ben son zamanlarda hep aksattim korseyiBenimde bebek tekmeledikce içim dökülüyor sagolsun oğlum iyileştiriyo demek ki korsenjn faydalarindan biri o.. Ben adam akıllı korse almamisim cirtli çok kötü takamadim sonrada gerek olmadı günde en az 10 kere mekik çektiğim için koltuktan kalkarken dndndjdndndn
Canım ben sagma islemini yaparken bugün ilk çıkan süte baktım baya suya yakındı sonra biraz sagdim bi daha bakiyim dedim koyulasmis biraz daha öyle olunca birakCanım benim sütüm çok değil aslındasadece tazyikli sagdiktan sonra bebiş içti lıkır lıkır ses duydum ama sagdigimdan da verdim onu da içti mesela tam gelmemiş demek ki. Tamamen sagmamak lazımmış bebişin içeceği saatler geldiyse
Toparlanmasini istedigin yer toparlandiysa eskisi gibiyse yani sıkıntı yokYa ben son zamanlarda hep aksattim korseyiaglamayla sabah uyanıyorum emzir yatır derken korse hiç aklıma gelmiyor
Sagmisken ne kadar çıkacak bakayım dedim çok gaza gelmişim sagdim hepCanım ben sagma islemini yaparken bugün ilk çıkan süte baktım baya suya yakındı sonra biraz sagdim bi daha bakiyim dedim koyulasmis biraz daha öyle olunca birak
Aay yok göbeğim mayalı hamur resmenToparlanmasini istedigin yer toparlandiysa eskisi gibiyse yani sıkıntı yok
Allah seni napmasinSagmisken ne kadar çıkacak bakayım dedim çok gaza gelmişim sagdim hep
O göbek ne zaman sertlesecek ya bende yağda kalmadı gitmedi mübarek o yumusaklikAay yok göbeğim mayalı hamur resmen
Bildiğim iyi oldu öyleyse.Çapak yapıyor canım ben sıkarken sıçrıyordu hep çapak yaptı diger çocuklarımda da olmuştu annemlerde öyle demişti çapak yapar diye
Artık bizim saat kaavramı kalmadı 2 saatte de emdiği oluyo 3 saatte bir de o yüzden ayarlayamıyorum birde cok uzun kalıyo memede o yüzden dolmuyo süt doymuyoCanım benim sütüm çok değil aslındasadece tazyikli sagdiktan sonra bebiş içti lıkır lıkır ses duydum ama sagdigimdan da verdim onu da içti mesela tam gelmemiş demek ki. Tamamen sagmamak lazımmış bebişin içeceği saatler geldiyse
Benim karnım aç senin yaptigin sacmaliklara bak anne derAllah seni napmasinkıvanç duymasın annesi
Sanırım bu yaz bol bol yuzmemiz gerekecekO göbek ne zaman sertlesecek ya bende yağda kalmadı gitmedi mübarek o yumusaklik
Benim de saat kavramım yok aslında uyuyordu mizir mizir yapmaya başladı uyanınca direkt süt isteyecek ama ben sağım yapmaya devam ettimArtık bizim saat kaavramı kalmadı 2 saatte de emdiği oluyo 3 saatte bir de o yüzden ayarlayamıyorum birde cok uzun kalıyo memede o yüzden dolmuyo süt doymuyo
Bende sorcam ilk gittiğimde de internette 4.ayda sokabilirsiniz yazmışSanırım bu yaz bol bol yuzmemiz gerekecekdiğer randevuda direkt sorcam ne zamam denize sokabiliriz diye
Artarsa bize de söyle canım ben de yerim benim de öyle damla damla geliyor bugün sağdım 10 cc ancak geldiBen hiç sevmiyorum ama yerim süt
Fışkıracaksa ekmek arası yapar yine yerim ama benimki damla damla geliyor fışkırır mı dersin
Sağa sola dönerken o da seninle geliyor demiAay yok göbeğim mayalı hamur resmen
Ayarlamak zorlaştı artık canımBenim de saat kavramım yok aslında uyuyordu mizir mizir yapmaya başladı uyanınca direkt süt isteyecek ama ben sağım yapmaya devam ettim
Hay masallah.allahim nazarlardan saklasinKızlar benim bebişi kontrole götürdüm biliyorsunuz prematüre doğdu düzeltilmiş 39 haftalık şuan 20 günde 900 gram almış doktorum sadece anne sütü verdiğime inanamıyorçok şükür o kadar mutlu oldum ki 1620 gr doğmuştu bir buçuk ayda 3145 olmuşuz sürekli emmek istiyor doymuyor diye ağlıyordum meğer boşa panik yapmışım boyuda 50 cm olmuş 42 cm di
Merhaba benim bebeğimde pişiği mantar oldu ne ilacı vermişti doktorunuz bizim 15 gündür geçmediBenimki hem pişik hem mantar olmuştu doktor krem verdi geçti ben dedigin gibi ıslak mendil pişik yapınca havada güzel oldugu için hep yıkıyorum tertemiz oluyor
Gerçekten öyle Allaha çok şükürHay masallah.allahim nazarlardan saklasintam bir savaşcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?