2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ya ben son zamanlarda hep aksattim korseyi aglamayla sabah uyanıyorum emzir yatır derken korse hiç aklıma gelmiyor

Canım ben sagma islemini yaparken bugün ilk çıkan süte baktım baya suya yakındı sonra biraz sagdim bi daha bakiyim dedim koyulasmis biraz daha öyle olunca birak

Artık bizim saat kaavramı kalmadı 2 saatte de emdiği oluyo 3 saatte bir de o yüzden ayarlayamıyorum birde cok uzun kalıyo memede o yüzden dolmuyo süt doymuyo

Artık bizim saat kaavramı kalmadı 2 saatte de emdiği oluyo 3 saatte bir de o yüzden ayarlayamıyorum birde cok uzun kalıyo memede o yüzden dolmuyo süt doymuyo
Benim de saat kavramım yok aslında uyuyordu mizir mizir yapmaya başladı uyanınca direkt süt isteyecek ama ben sağım yapmaya devam ettim

Kızlar benim bebişi kontrole götürdüm biliyorsunuz prematüre doğdu düzeltilmiş 39 haftalık şuan 20 günde 900 gram almış doktorum sadece anne sütü verdiğime inanamıyorçok şükür o kadar mutlu oldum ki 1620 gr doğmuştu bir buçuk ayda 3145 olmuşuz sürekli emmek istiyor doymuyor diye ağlıyordum meğer boşa panik yapmışım boyuda 50 cm olmuş 42 cm di

Hay masallah.allahim nazarlardan saklasin tam bir savaşcı

Benimki hem pişik hem mantar olmuştu doktor krem verdi geçti ben dedigin gibi ıslak mendil pişik yapınca havada güzel oldugu için hep yıkıyorum tertemiz oluyor
Merhaba benim bebeğimde pişiği mantar oldu ne ilacı vermişti doktorunuz bizim 15 gündür geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…