Ben özel çınarlı hastanesine gidiyorum. Zaten doğum hastanesi olduğu için çok deneyimliler. Doktorum Onur Süleyman Aldemir. Çok memnunum şu an için, bana baya güven verdi. Tavsiye ederim.
İlk torun, tek torun vs. Ben iyi niyet yaklaştım zaten hep, söylediğim günden beri her gün 50 sefer araması, geçen durduk yere yarın 7 haftalık olacak demesi... kendisi öyle aslında, boğuyor insanı, bugün sert çıktım umarım anlamıştır artık
Yok hayır geçen cuma gitmiştim 612 idi değer, 10 gün sonra gel demişti. Daha önce 3 tekrarlayan kayıbım olduğu için ben bir kez daha kan verip baktırayım dedim bugün ve sonuç 3960 çıktı
Polikistik olduğum için aslında takılmamıştım haftasına, düzensizdim zaten ama şimdi kv 7 haftayken 5 olunca 2 hafta geri mi diyip moral bozdu, insanlar destek olacağına nasıl güzel köstek oluyor. 5 hafta ama kalp atışını dopplerde gördük kesede kendini gördük. Ben sevinmiştim ama dıştaki insanlar canımı sıkıyor
Gözünün içine bakan, sen vermesen bir damla su içemeyecek bi canlıyı "senin görevin tamam, bebek geldi, yallah" diye atacağım sanıyorlar galiba, gerçekten eşim de ben de şiddetle karşı çıkıyoruz, eşim özellikle çok düşkün kedimize. Hayvan sevmeyen hiçbir şey sevemez gerçekten haklısınız
Sağlam olsun yeterki canımben 3200 doğuldum mesela..kv eşimi anlatıyor büyüktü diyor hala sütten ayıramıyordum diyorondan diyor hiç hasta olmazdı MaşAllah.Sen ne zaman öğrenicen cinsiyeti?
Evet o kısım çok kötü benim şansıma tam ramazan bitimine denk geliyor 37. Hafta. Bir de 2024te epeyi bir tatil var en azından babalar da bol bol görebilecek bebislerini