2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yok hayır geçen cuma gitmiştim 612 idi değer, 10 gün sonra gel demişti. Daha önce 3 tekrarlayan kayıbım olduğu için ben bir kez daha kan verip baktırayım dedim bugün ve sonuç 3960 çıktı
Duzensiz artis iyi degil diyolar ama belki farkli yerde ya da saatte yaptirdiysaniz o da etkilemistir. 3 kayiptan sonra genetik test vs istemediler mi sizden

Duzensiz artis iyi degil diyolar ama belki farkli yerde ya da saatte yaptirdiysaniz o da etkilemistir. 3 kayiptan sonra genetik test vs istemediler mi sizden
İstediler pıhtılaşmaya yatkınlık dediler. Ecopirin kullanıyorum çift çizgiyi gmrdüğümden beri. Aslında aynı hastane aynı saatler

of kizlar bu ara ara giren kasik agrisi bazen cok korkutuyor sanki bi anda regl gelcek gibi Allah korusun

of kizlar bu ara ara giren kasik agrisi bazen cok korkutuyor sanki bi anda regl gelcek gibi Allah korusun
Beni de yaa bazen bi saplaniyo allahtan iki uc dk suruyoda cok kafama takmiyorum. Sadece boyle kasik agrisindan sonra akintim fazlalasiyo benim sizde de oluyo mu oyle? Normalde de var zaten ama sanki agri girince daha da artiyo gibi

Insallah sizinledir bebeginiz hani ben hic o degerlerde kan baktirmadim 2800 du en son doktorum artik gerek gormedi
Benimde gerek görmedi ama 3 kayıp olunca ben sağlık ocağına verdim kanı. 1 oğlumuz var çok şükür bu 2. İçin uğraşımız...

Bugun bende de oluyo korkutmuyo değil tabi inşallah geçer dinlenelim bol bol.bende birde kuyruk sokumu ağrısı var geçmedi bi türlü

Beni de yaa bazen bi saplaniyo allahtan iki uc dk suruyoda cok kafama takmiyorum. Sadece boyle kasik agrisindan sonra akintim fazlalasiyo benim sizde de oluyo mu oyle? Normalde de var zaten ama sanki agri girince daha da artiyo gibi
ona dikkat etmedim canim bakayim bi, inan 2-3 dk bile surmuyor canim bazen cok anlik ama bana regl i hatirlatiyor ya o an etkiliyor beni :) Ama rahime guzelce yerlesiyor diye dusunup sevinelim

Bugun bende de oluyo korkutmuyo değil tabi inşallah geçer dinlenelim bol bol.bende birde kuyruk sokumu ağrısı var geçmedi bi türlü
canim baksana kizlar da diyor rahime yerlesiyor genisliyor vs. aslinda guzel bi belirti icimizi ferah tutalim :) ben de o yok ama halsizim mesela cok bugun

Ayy bugün benim de öyle. Bir de her akıntıyı hissettikçe gidip kontrol ediyorum peçeteyle Allah korusun. Uzanınca azalıyor benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…