canim baksana kizlar da diyor rahime yerlesiyor genisliyor vs. aslinda guzel bi belirti icimizi ferah tutalim :) ben de o yok ama halsizim mesela cok bugun
ay amin canimcim insallah guzel gelissinler benim bi arkadasim var bebegi normal haftasina gore daha buyuk ve kilolu gidiyormus doktor oyle demis diyorum benimki kendini bile gostermedi ciliz mi olcak acaba:) ben de 2,750 kg dogmusum cunku ahah
Bende akşamları çok üşüyorum polar battaniyeye ek bişey atıyorum üzerime. İstanbulda hava biraz serinledi evet ama hiçkimse benim gibi değil şuan . Akşamları donuyorum resmen
ay amin canimcim insallah guzel gelissinler benim bi arkadasim var bebegi normal haftasina gore daha buyuk ve kilolu gidiyormus doktor oyle demis diyorum benimki kendini bile gostermedi ciliz mi olcak acaba:) ben de 2,750 kg dogmusum cunku ahah
Valla sağlıklı olsun da kuzum bence ona takılma.her kilolu bebek de sağlıklı olcak diye bişey yok.bebiş zayıf bile olsa belki sütün cok yarıcak hiç belli olmaz bebeğe ceviz muz yumurta kilo aldırıyomuş bol bol depolarını doldur sen gerisi Allah a kalmış
Gruptaki diğer kızlar kalp atışını duymadı mi acaba en geç ben duyarım diye düşünüyordum 8+5 iken gittim ve duydum ama diğerlerinden ses seda yok toplasan 10 annemiz yaziyo
Kızlar bir sorum olacaktı. 6 haftalıkken hafif kanamayla dr a gittim. Kese bebek kalp atışı her şey çok iyiydi çok şükür. O günden sonra da kanama, lekelenme olmadı. Ama dr her ihtimale karşı Progestan verdi. 1 haftadır kullanıyorum. Ama sormayı unuttum ne kadar kullanacağımı. Bitene kadar kullansam sıkıntı olur mu? (30 tane) Ya da bırakayım mı bilemedim.
Kızlar bir sorum olacaktı. 6 haftalıkken hafif kanamayla dr a gittim. Kese bebek kalp atışı her şey çok iyiydi çok şükür. O günden sonra da kanama, lekelenme olmadı. Ama dr her ihtimale karşı Progestan verdi. 1 haftadır kullanıyorum. Ama sormayı unuttum ne kadar kullanacağımı. Bitene kadar kullansam sıkıntı olur mu? (30 tane) Ya da bırakayım mı bilemedim.
Canımm benim ilk bebeğimde 22 -23 haftalıktı. Karnıma minnak bi tekme aldım sanki içerden biri ufak bi fiske attı gibii. Acımadı tabikii ama çok tuhaf olmuştum. Harikaa bir hiss ilk gebeliklerde biraz geç hissediliyor. 20. Haftalarda falan
14. Haftada mümkün değil canım. Anca kayma hareketi olabilir ondanda emin olamazsınız çünkü bağırsak hareketleriyle çokça karıştırılıyor. İlk bebeklerde , gerçek anlamda hissetmek için 18. Haftadan sonra genellikle 20. Hafta sonrası hatta. Ama 2. Ya da 3. Bebeği olanlar daha erken hissedebilirmiş.
Valla sağlıklı olsun da kuzum bence ona takılma.her kilolu bebek de sağlıklı olcak diye bişey yok.bebiş zayıf bile olsa belki sütün cok yarıcak hiç belli olmaz bebeğe ceviz muz yumurta kilo aldırıyomuş bol bol depolarını doldur sen gerisi Allah a kalmış
evet canim inan her gun neler yiyorum sirf bebek icin depo olsun diye, aynen dedigin gibi saglikli olsun da gerisi onemsiz, Allah korusun bebislerimizi
evet canim inan her gun neler yiyorum sirf bebek icin depo olsun diye, aynen dedigin gibi saglikli olsun da gerisi onemsiz, Allah korusun bebislerimizi
Amin kuşum Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yediklerin şifa olsun sanada bebeğine de sen kaç haftalıktın bi daha ne zaman gidiceksin doktora
Ben özel çınarlı hastanesine gidiyorum. Zaten doğum hastanesi olduğu için çok deneyimliler. Doktorum Onur Süleyman Aldemir. Çok memnunum şu an için, bana baya güven verdi. Tavsiye ederim.
Bana senin o doktor nasip olmadı biliyormusun randevuyu aldım dedim ya ertesi sabah aradılar doktorun 11 den sonra operasyonu çıkmış 11e kadar gelin diye bende herkes öyle giderse doktor kalabalıktan çokta ilgilenemez diye düşündüm haliyle doktorun 11e kadar baktığı hasta sayısı mesela 10 sa o saate kadar 20 kişiye bakmaya çalışacak. Neyse Osman Güngör Tuncay varmış ona aldım doktorun tecrübeli olduğuna şüphem yok nerden baksan 70 yaş var kulakları ağır işitiyor biraz iletişim sıkıntılı gibi geldi eşim tekrar gitmeyelim dedi ben bilemedim ön yargılımı oluyoruz acaba diye