Canım dün yüzük testini biz de hamile arkadaşla yaptım 5.5 aylık mesela göbeğinde ileri geri gitti cidden erkek tuttu kız olunca halka şeklinde dönüyormuş. Sorna ben de yaptım aynj ileri geri gitti çin takvimi de erkek diyor ay hayırlısı meraktayım çoook
Benim yeğen kızımı bilmişti şimdi yine kız diyor. Benim kızda henüz pek konuşmuyor geçen aldım karşıma 16 aylık çocuğu dedim ki kardeşinin cinsiyeti nedir kız mı erkek mi ekek dedi ama bilmiyorum beni tekrarlamış ta olabilir
Çogunluk kız olacak bence erkek azınlıkta olacak. Zatwn cinsiyetler belli oldukça ekleriz tabloya bakalım kızlar mı erkekler mi hepsinin mis kokusunu verene şükürler olsun
Benim yeğen kızımı bilmişti şimdi yine kız diyor. Benim kızda henüz pek konuşmuyor geçen aldım karşıma 16 aylık çocuğu dedim ki kardeşinin cinsiyeti nedir kız mı erkek mi ekek dedi ama bilmiyorum beni tekrarlamış ta olabilir
İdrarın rengi açıksa erkek diyorlar bende açık halaBulantıya kaldıkta mesela bendede kusma olmadı çok şükür zaten hiss ediyordum erkek diye..ama bir tanıdık kız var 2 tane oğlu var ikisindende aynı olmuş hep anlatıyor gebeliğini yani günde 4 ve 5 defa kusmaya bulantı demiyor kendisi çünkü çok kötü olmuş 6 aya kadar yani günü lavaboda geçiyordu
İdrarın rengi açıksa erkek diyorlar bende açık halaBulantıya kaldıkta mesela bendede kusma olmadı çok şükür zaten hiss ediyordum erkek diye..ama bir tanıdık kız var 2 tane oğlu var ikisindende aynı olmuş hep anlatıyor gebeliğini yani günde 4 ve 5 defa kusmaya bulantı demiyor kendisi çünkü çok kötü olmuş 6 aya kadar yani günü lavaboda geçiyordu
Senin ayarı fazla kaçırmışlar anlaşılan inşallah doğuma kadar sürmez ama durup durup insana da bi laf ediyorlar ayar kaçmıcak gibi değil ki bende soteye yattım bekliyorum bakalım nezaman cinsiyet lafı dönecek