2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yüzük testi de kız çıktı bende bir de rusa bakayım onu duymamıştım

Erkek istedikleri için erkek diyorlar
Benim yeğen kızımı bilmişti şimdi yine kız diyor. Benim kızda henüz pek konuşmuyor geçen aldım karşıma 16 aylık çocuğu dedim ki kardeşinin cinsiyeti nedir kız mı erkek mi ekek dedi ama bilmiyorum beni tekrarlamış ta olabilir

Ay hadi hayırlısı bebişim ama rus da benim erkek çıktı hepimizin oğluşu mu olcak nedir
Çogunluk kız olacak bence erkek azınlıkta olacak. Zatwn cinsiyetler belli oldukça ekleriz tabloya bakalım kızlar mı erkekler mi hepsinin mis kokusunu verene şükürler olsun

benimde kayınvalidem görümcemin çocuguna soruyor ne var yengenin karnında diyor. Cinsiyet mi anlamaya çalışıyon dedim

Amin canım inşallaah bizim bu son başka yapmıcaz oglumuz olursa saglıkla mutlu oluruz en büyük hayalim 2 kız bir oglan
Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıklı yağız bi oğlan bende bi kızım var bide oğlum olsun istiyorum insan iki meyveden de tatmak istiyor

İdrarın rengi açıksa erkek diyorlar bende açık halaBulantıya kaldıkta mesela bendede kusma olmadı çok şükür zaten hiss ediyordum erkek diye..ama bir tanıdık kız var 2 tane oğlu var ikisindende aynı olmuş hep anlatıyor gebeliğini yani günde 4 ve 5 defa kusmaya bulantı demiyor kendisi çünkü çok kötü olmuş 6 aya kadar yani günü lavaboda geçiyordu

Ay Allah yardımcısı olsun çok zor zamanlar geçirmiş valla. Benimde kızda hiç kusmam bulantım olmadı idrar rengini takip edicem

İnşallah geçer hiç gececek gibi durmuyor
Senin ayarı fazla kaçırmışlar anlaşılan inşallah doğuma kadar sürmez ama durup durup insana da bi laf ediyorlar ayar kaçmıcak gibi değil ki bende soteye yattım bekliyorum bakalım nezaman cinsiyet lafı dönecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…