2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bizim sorunumuz aslında pkodan ziyade varikoseldi ameliyat vs derken ben de bi kistlere baktırayım diye gidince sürpriz şekilde öğrendik bebemizi. Ama kıymet bilmek yerine irdeliyorlar beni de üzüyorlar. Artık umursamıyorum hiçbirşeyi çünkü benim bir sorumluluğum var ne mutsuzluğum ne de huzursuzluğum sadece beni ilgilendirmiyor artık, bebişimi yormalarına müsade etmicem

Bebek üç aylık olana kadar zaten kimseye söylenmez bebekler çok korunmasızlar nazara karşı . Kimseye söylenmemeli , eşim de şimdi tamam sen söylemek istediğin zaman kendin söylersin dedi çok şükür ben hiç söylemek istemiyorum orası ayrı

Yaa bir yıl evet güzel ama iş hayatından 1 yıl uzak kalamam sanırım mesleğe ara vermiş gibi paslanirim epeyi

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kendini nede bebişini yormalarına müsade etme

Aman en azından eşin uymuş sana boşver doğunca mı haber verseniz acaba kv şok

Ben uzakta olsam hiç söylemem malesef üst katımda oldugu için bir şey saklanmıyor
Ay H desen onlar hamileyim diye tamamlar zaten o derece yakın biz yine 20dk mesafeyiz ama her hafta görüşüyoruz hemen hemen. söyledik bizde bakalım eşimde tembihledi kimseye söylemeyin şimdilik diye duyarmıyım birilerinden yakın zamanda bilemem

Bende aynısını dedim sağolsun eşimde tamam dedi ama sağır sultana bile söyledi çok şanslısınız

Canımcım selam, kaçırmışım ben sohbeti de benim burada arkadaşım var 5.5 aylık oldu 7.haftadan beri kusuyor günde 4 tane bulantı ilacı alıyor ve erkek… o yüzden sanmam ama Çin takvimine bakabilirsin çoğu kişi de tuttu benim gördüğüm

Kızlar bu arada cidden Çin takvimi ilk bebişi olanlarda özellikle tuttu mu ? Çin takvimi bile cinsiyet hesaplama. Ben kimde denesem tutuyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…