Senin ayarı fazla kaçırmışlar anlaşılan inşallah doğuma kadar sürmez ama durup durup insana da bi laf ediyorlar ayar kaçmıcak gibi değil ki bende soteye yattım bekliyorum bakalım nezaman cinsiyet lafı dönecek
Çok oynuyor çok hemde ne oynama. Onun yüzünden bebegim dogunca arsız olur diye korkuyorum hiç sakin geçiremiyorum . Kadın yemek bile yapmıyor iniyor yiyor çıkıyor ekmek elden su gölden misali
Kızlar gülüp eğleniyorduk ben şimdi tuvalete gittim, 6+1 bugün biliyorsunuz. Sildim peçeteye pembe gibi bir leke kan geldi.. başka gelmedi çok korktum gidip bakmaya da korkuyorum yine sizce neden olur ağlıcam şimdi
Kızlar gülüp eğleniyorduk ben şimdi tuvalete gittim, 6+1 bugün biliyorsunuz. Sildim peçeteye pembe gibi bir leke kan geldi.. başka gelmedi çok korktum gidip bakmaya da korkuyorum yine sizce neden olur ağlıcam şimdi
Canım sakin ol ayaklarını yukarı kaldır yat progestan varsa bıtane kullan yoksa yarın dr gıdıp her ıhtımale karsı al bence bırsey yoktur dınlenınce gecer
Canım sakin ol ayaklarını yukarı kaldır yat progestan varsa bıtane kullan yoksa yarın dr gıdıp her ıhtımale karsı al bence bırsey yoktur dınlenınce gecer
Vardı canım aldım şimdi bir tane bir damla başka da yok yüreğim hopladı ay ya.. yarın soracağım doktoru arayıp bir daha gideyim olmadı baksın kendi kendime nazar mı indirdim ya cinsiyet konuşurken
Vardı canım aldım şimdi bir tane bir damla başka da yok yüreğim hopladı ay ya.. yarın soracağım doktoru arayıp bir daha gideyim olmadı baksın kendi kendime nazar mı indirdim ya cinsiyet konuşurken
Ya bilmiyorum canım evet iyi düşünmek lazım yarın bir doktoru arayayım ama içimi sıkıntı bastı ister istemez.
Su çok içiyorum canım ya sürekli tuvaletteyim inanki yatağa yatıyorum 15 dkda bir gidiyorum yani uyuyamıyorum ilk1 saat
Ya bilmiyorum canım evet iyi düşünmek lazım yarın bir doktoru arayayım ama içimi sıkıntı bastı ister istemez.
Su çok içiyorum canım ya sürekli tuvaletteyim inanki yatağa yatıyorum 15 dkda bir gidiyorum yani uyuyamıyorum ilk1 saat
Çok oynuyor çok hemde ne oynama. Onun yüzünden bebegim dogunca arsız olur diye korkuyorum hiç sakin geçiremiyorum . Kadın yemek bile yapmıyor iniyor yiyor çıkıyor ekmek elden su gölden misali
İki çocuk üstüne gebelik üstüne yemek yap hergün ağırla. Yani insanın yaptığı yemekten sofraya bi tabak fazla koyması gözüne batmaz ama hamileyken bari onlar yardımcı olsun insanın her günü birbirinden farklı geçiyor hormonlar alt üst vucut alışma sürecinde destek olmalarını bekler insan haliyle. Bazen bazıları hiç kadın olmamış hiç hamilelik geçirmemiş gibi davranıyorlar e bizim zamanımızda şöyleydi biz böyle yapıyorduk bilmem ne o sensin ben benim o senin zamanın bu benim zamanım ama kime neyi anlatıcan işte valla Allah yardımcın olsun
Sakin ol küçük bi kanama alanı vardır evin içinde dönüp durma yada koştur koştur doktor arama uzat ayaklarını dinlen uyu. Sabah ola hayır ola progestanın varmı
Sakin ol küçük bi kanama alanı vardır evin içinde dönüp durma yada koştur koştur doktor arama uzat ayaklarını dinlen uyu. Sabah ola hayır ola progestanın varmı
Vardı canım aldım bi tane yattım hemen, yarın arayacağım bi soracağım gel bakalım derse giderim.. kan beni korkutuyo bebişi de görememiştim ya stres oldum işte
Vardı canım aldım bi tane yattım hemen, yarın arayacağım bi soracağım gel bakalım derse giderim.. kan beni korkutuyo bebişi de görememiştim ya stres oldum işte
Ahhaah o zaman oğluşum olucak canım hadi hayırlısı önce sağlık sonra cinsiyet tabi aslında bu gruplarda isim önerileri de paylaşılıyor mu zaman ilerledikçe tabiii
Hadi bakalım. Belki bu sene oğlan senesidir. Hayırlı olsun hepinizin bebişi. Sizi muhteşem günler bekliyor biz sanırım isim önerisi paylaşmadık herkes biliyordu ne koyacağını ama neden olmasın. Tabiki paylaşılabilir
herkese merhaba, uzun süredir yazamadım. daha yeni öğrenmiştik artık 10haftalık olduk inanamıyorum. Sizler nasılsınız, bebişler nasıl herşey yolunda mı?