2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bu arada cidden Çin takvimi ilk bebişi olanlarda özellikle tuttu mu ? Çin takvimi bile cinsiyet hesaplama. Ben kimde denesem tutuyor gibi
Benim ilkinde tutmamıştı canım kız diyordu oğlum oldu şimdi de kız diyor bakalım tutacak mı

Canim rus takvimi de tutuyor gibi gerci%50 birde yüzük testi yapıyorum 2 oglan 1 kiz gösteriyor yüzük testinde o sekil rus takvimine baktim 2 oglan 1 kız ilk ikisi oglan belki bu kızdır en oncesi saglik tabi

Canim rus takvimi de tutuyor gibi gerci%50 birde yüzük testi yapıyorum 2 oglan 1 kiz gösteriyor yüzük testinde o sekil rus takvimine baktim 2 oglan 1 kız ilk ikisi oglan belki bu kızdır en oncesi saglik tabi
Canım Rus a bakmadım bakayım bi önce sağlık tabiki de Allah sağlık ve iyilik versin ama merak ediyor insan

Benim birinde tuttu birinde tutmadı
Canım dün yüzük testini biz de hamile arkadaşla yaptım 5.5 aylık mesela göbeğinde ileri geri gitti cidden erkek tuttu kız olunca halka şeklinde dönüyormuş. Sorna ben de yaptım aynj ileri geri gitti çin takvimi de erkek diyor ay hayırlısı meraktayım çoook

Kuzum nasılsın ya benim işler yoğun takip edemiiyorum forumu bu aralar ama aklımdasın doktora falan gidebildin mi 12 sine mi almistin randevuyu

Kuzum nasılsın ya benim işler yoğun takip edemiiyorum forumu bu aralar ama aklımdasın doktora falan gidebildin mi 12 sine mi almistin randevuyu
Aa bebişim sen burda mıydın kız hamile misin inşallah sen diğer grubu kaçırdım bu ara bakamıyorum.. canımcım ben dayanamadım gittim çarşamba keseyi gördük bebiş ve kalp atışı daha görülmedi. Tam 6.haftaya girmiştim. haftaya cuma gidicem inşallah o zaman doktor sorun yok dedi çok şükür

merhaba canım ah ne güzel Allah bağışlasın Rus takvimi baktın mı pekii ? Şimdi ona baktım ben de çinle ikisi aynı diyor mesela
Ona da bakmıştım ama inan hatırlamıyorum. Çini daha çok önemsemişim Çin tutma olasılığı daha yüksek çünkü bu takvim geleneksel. Hanedanlık zamanlarında krallar kullanıyormuş soy yürüsün diye

Ahhaah o zaman oğluşum olucak canım hadi hayırlısı önce sağlık sonra cinsiyet tabi aslında bu gruplarda isim önerileri de paylaşılıyor mu zaman ilerledikçe tabiii

Yok kız ne hamilesi benim kısmet bu aya bakalım olursa sesin diğer forumda çıkmayinca dedim bu kadın nerelerde. İş yoğun benim bu ara giremiyorum pek seni merak ettim. İnşallah kalp atışını da duyarsın kuzum haftaya haber et beni de güzel haberler bekliyorum

Ah kuzum ne iyisin çok sağol ben okumuştum seni diğer forumda da dedim bi sürpriz mi oldu inşallah bu ay o güzel sürprizin gelsin senin canım benim sen de beni haberdar et mutlaka ben diğer grubu da okudum da aktif olamadım yazamadım:) amin canım inşallah ikimiz de bu ayı güzel haberlerle tamamlayalım çok sağol

Benim Çin takvimi erkek Rus takvimi kız diyor az önce yüzüğü yaptık ileri geri gitti geldi erkek diyor işin kötü tarafı geç döllenme olduğundan ben ne zamanı hesaplıcam pek bilmiyorum

Benim Çin takvimi erkek Rus takvimi kız diyor az önce yüzüğü yaptık ileri geri gitti geldi erkek diyor işin kötü tarafı geç döllenme olduğundan ben ne zamanı hesaplıcam pek bilmiyorum
Rus takvimi %80 kız çıkarıyor canım çin takvimine bak. Benimde yüzük ileri geri gidiyor geliyor mu oglan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…