Evet evet benim de normalde tamamlayıcı sağlık sigortam var ama doğum ücretleri o kadar uçuk fiyatlar olmuş ki muhtemelen benim de kontrollerle bitecek paketim, bir dahaki kontrolde ben de sorayım paketleri diyorum, bilerek 3 ay geçsin istedim ama ne olacağı belli olmuyor tabii
Ben 5 yıllık evliyim bu zamana kadar hiç doğal yoldan gebelik elde edememiştim. 5 yılda 2 gebelik geçirdim biri düşükle sonuçlandı diğeri şuan 16 aylık ikisinde tüp bebek. Bebeğim henüz küçük olduğundan yeni bi gebelik düşünmüyodum açıkçası. Hiç aklımda olmayıp beynim bununla meşgul olmadığı bi anda hamile olduğumu öğrendim. Sanırım olay psikolojide bitiyor ama bebek için uğraşan birinin asla düşünmemesi düşünmemeye çalışması mümkün değil tabiki. Tüp bebek denediniz mi daha önce?
Var şeker yüklemesi pakette geçen gidip tam anlaşmayı yaptım 60 ı buldu geçti hatta 15700 ilk paket 5 aya kadar 10000 ikinci paket doğuma kadar birde doğum paketi var oda 26 falan tam küsür hatırlamıyorum 25 küsürdü 61 olmuş hatta
Merhaba arkadaşlar anti toxoplazma igm 0.946 çıktı yani pozitif moral sıfır. Sizler yaptırdınız mı bu testleri. Devlet hastanesinde bu testi istemişler şaşırdım. Nerden kaptım bilmiyorum. Dua edin lütfen
Anam düzlemişsin bile maşaAllah bakınca gördüm önceki yazımı görmüş olmalısın gulumsebebek
Yaşım da 26 bu arada tekrar düzenlerken ekleyebilirsin inşaAllah
Var şeker yüklemesi pakette geçen gidip tam anlaşmayı yaptım 60 ı buldu geçti hatta 15700 ilk paket 5 aya kadar 10000 ikinci paket doğuma kadar birde doğum paketi var oda 26 falan tam küsür hatırlamıyorum 25 küsürdü 61 olmuş hatta
Aa parça parça ödeniyor demek. İyi oldu öğrendiğim canım sağol. Şeker yüklemesi var mı derken benim paylaştığım listeyi sormuştum aslında, tıbbi başka bir adı var da ben bilmiyor muyum acaba diye. Benim attığıma bakabilir misin
Anam düzlemişsin bile maşaAllah bakınca gördüm önceki yazımı görmüş olmalısın gulumsebebek
Yaşım da 26 bu arada tekrar düzenlerken ekleyebilirsin inşaAllah
Kizlar 7+1 im suan kanamam oldu hemen acile gittim kalp atisi var progestan verdiler boyle kanamasi olan var mi cok moralim bozuk suan ilk gebeligimde de kalbi durmustu kurtaj olmustum
Kizlar 7+1 im suan kanamam oldu hemen acile gittim kalp atisi var progestan verdiler boyle kanamasi olan var mi cok moralim bozuk suan ilk gebeligimde de kalbi durmustu kurtaj olmustum