2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bugun 7+5 kalbini duyduk ilk defa, bebekle ilgili her sey yolunda gözüküyor dedi doktor, ama 2 tane aktif kanama alani gözüküyor dedi, progesteron günlük dozu arttirdi. Burda kanama alani yasayan bir kaç kisi daha okumuştum, surecle ilgili guncellemeniz var mi ?

6+4'te bana da 2 küçük kanama alanım olduğunu söylemişti, kalbini dinletti ama kanama alanlarına daha bir yogunlasmisti. Ecopirin ve progestan (sabah-akşam fitil) verdi. Son gittiğimde bebek gayet sağlıklı kesen çok güzel büyüklükte, kalp atışı da çok güzel her şey yolunda dedi. Kanama alanimi sordum o devam ediyor dedi ama bu sefer üzerinde durmadı gibi geldi bana. Progestana devam edicez ama anladığım kadarıyla 12. Hafta gidene kadar devam edecek sonra kesebilir. Belki bir kaç haftaya senin de kanama alanın önemsiz bir seviyeye gelir, bende dışarı atması gibi bir şey olmadı. Çok şükür lekelenme vs yasamadim

Kizlar 7+1 im suan kanamam oldu hemen acile gittim kalp atisi var progestan verdiler boyle kanamasi olan var mi cok moralim bozuk suan ilk gebeligimde de kalbi durmustu kurtaj olmustum
Benimde olmuştu keseye baktılar sıkıntı yok kalp atışı vardı olabiliyormuş pregestan verdi iğne bir haftadir kullanıyorum geçti kahverengi lekeye döndü umarım seninki de geçer merak etme

Benimde olmuştu keseye baktılar sıkıntı yok kalp atışı vardı olabiliyormuş pregestan verdi iğne bir haftadir kullanıyorum geçti kahverengi lekeye döndü umarım seninki de geçer merak etme
Hap verdiler bana da kendi doktorumda degil zaten sehir disindayim dogru duzgun bakmadilar bile kalp atisi var ama benim pek umudum yok bebegim gitti gozuyle bakiuorim

Cok teşekkür ederim, bende de lekelenme yok olmaz da inşallah, bu kanama alanlari dusundugumden sık karşılaşılan bir durum anladigim kadariyla, ecopirin pihtilasma engelleyici mi ?

Cok teşekkür ederim, bende de lekelenme yok olmaz da inşallah, bu kanama alanlari dusundugumden sık karşılaşılan bir durum anladigim kadariyla, ecopirin pihtilasma engelleyici mi ?
Aynen, benim bir boş gebelikten kürtajım var. PLT değerim de sınırın az üstü çıktı doktorum o yüzden önlem alalım diye kullanmamı istedi

Diğer iki kızımda hiç boş bulantım olmamıştı bunda çok fazla oluyor ya içim aşırı bulanıyor

Kızlar iyi akşamlar, ultrason görüntülerinize eridim resmen Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Ama şunu farkettim ki benim bebiş pek ufakmış haftasına göre gerçekten. Hala ufacık bi nokta gibi duruyordu geçen hafta. Acaba bir sorun mu var tekrar mı gitsem bilemedim

Geç döllenme olabilir canım, benim mesela sat a göre 9+0 ama usg göre 7+4 üm 10 dün geriden geliyor. Bide usg doktor resim çektiği an bebeğin hepsini almamış olabilir, minik gözüktüğü kısımdan fotosunu çekmiş olabilir.
Doktor bir sıkıntı yok dediyse hiç düşünüp strese girme

Doktor polikistik olduğum için çocuğa 2 3 hafta geç döllenme dedi. Geçen hafta 7ydi ama 5 anca dedi. Ama kesinlikle ben göremiyorum bebeği nokta kadar bişey. Kalp atışını da duyamadık dopplerde kalp atışı var ama cihaz duyuramıyor dedi. Ne biliyim hiç büyümemiş ki benim bebe

Ekrandan baktım canım okla gösterdi ama ben hiç göremedim bebeyi o kadar ufaktı. Geçenkinde kesenin görüntüsünü verdi bu hafta bişey vermedi zaten görünür pek bişey yoktu. Bebek başlangıcı var dedi kalbi de atıyormuş ama ben yine sadece kese gibi gördüm

Hap verdiler bana da kendi doktorumda degil zaten sehir disindayim dogru duzgun bakmadilar bile kalp atisi var ama benim pek umudum yok bebegim gitti gozuyle bakiuorim
Lutfen boyle dusunme...hala seninle.biraz dinlen hepsi gececek...bircok kadin yasiyor bu kanamalari...bikac hafta sonra sende baska bir kadina bu satirlari yaziyor olacaksin

Lutfen boyle dusunme...hala seninle.biraz dinlen hepsi gececek...bircok kadin yasiyor bu kanamalari...bikac hafta sonra sende baska bir kadina bu satirlari yaziyor olacaksin
Onceki gebeligimde de maalesef kanama yasayip sonra kalbi durmustu.. allah buyuk nasibi varsa gelir ben kotuye hazirladim kendimi

Olsun annesi elhamdulillah var ya
Benim adet tarihim normalde 5 Ağustos ama ben artık 15 Ağustos dicem dr gittiğimde kafa karışmaması için. Sende adet tarihini ona göre söyleyebilirsin canım

Olumsuzu çağırma lütfen. Yok dersen yok olur. Güzel düşün güzel olsun. Bu sıkıntıyı yaşayan tek sen değilsin. Allah’ın izniyle geçer inşaAllah lütfen ümitsiz olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…