Olumsuzu çağırma lütfen. Yok dersen yok olur. Güzel düşün güzel olsun. Bu sıkıntıyı yaşayan tek sen değilsin. Allah’ın izniyle geçer inşaAllah lütfen ümitsiz olma
Kızlar iyi akşamlar, ultrason görüntülerinize eridim resmen Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Ama şunu farkettim ki benim bebiş pek ufakmış haftasına göre gerçekten. Hala ufacık bi nokta gibi duruyordu geçen hafta. Acaba bir sorun mu var tekrar mı gitsem bilemedim
Kızlar kızlar acil sorum var size
Arkadaşın çocuğunun elinde oyuncak tabanca vardı ben de oyun oynuyor diye teslim olmuş gibi yaptım çocuk bir anda tetiği çekti o da top fırlatıyormuş meğer kafamı sıyırdı geçti çok korktum aniden irkildim şoka girdim bir süre.
Bebişe bir şey olmuş mudur yaa
Arkadaşın çocuğunun elinde oyuncak tabanca vardı ben de oyun oynuyor diye teslim olmuş gibi yaptım çocuk bir anda tetiği çekti o da top fırlatıyormuş meğer kafamı sıyırdı geçti çok korktum aniden irkildim şoka girdim bir süre.
Bende geçen öyle irkildim yolda yürürken dibimde birini görünce aynı şeyi düşündüm bi an ama Rabbime emanetler bebişlerimiz bugün gidip gördüm de bi sorun yoktu şükür. Bişey olmaz merak etme