- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Hadi inşallah canımİnşallah çok teşekkür ederim bekliyorum 4 gün kaldı erken gebelik testi yaptım silik çıktı günümün geçmesini bekliyorum
Teşekkür ederim canımOlmaz cnm merak etme.
Ben de acile mi gitsem dedim de zaten hamileliği öğrendiğimden beri 4-5 günde bir ultrasona giriyorum buraya yazayım size sorayım önce dedim. Kanama alanım olup düşük riskim olunca böyle her şeye tedirgin olur oldumBende geçen öyle irkildim yolda yürürken dibimde birini görünce aynı şeyi düşündüm bi an ama Rabbime emanetler bebişlerimiz bugün gidip gördüm de bi sorun yoktu şükür. Bişey olmaz merak etme
Biran önce ilk 3 ayı bitirsek te biraz daha rahata etsek hepimiz karnımızda tekmelerini hissetmeye başlayınca bukadar tedirgin olmucaz Allah’ın izniyle. Acile gideceğin bi durum yok bence Allah korusun kanama filan olmazsa. Herşeyden bebişini de kendini de strese sokma Rabbime emanetlerBen de acile mi gitsem dedim de zaten hamileliği öğrendiğimden beri 4-5 günde bir ultrasona giriyorum buraya yazayım size sorayım önce dedim. Kanama alanım olup düşük riskim olunca böyle her şeye tedirgin olur oldum
Allahım korusun hepimizin bebişlerini inşallahBiran önce ilk 3 ayı bitirsek te biraz daha rahata etsek hepimiz karnımızda tekmelerini hissetmeye başlayınca bukadar tedirgin olmucaz Allah’ın izniyle. Acile gideceğin bi durum yok bence Allah korusun kanama filan olmazsa. Herşeyden bebişini de kendini de strese sokma Rabbime emanetler
Canım benim kalp atışı da 7+6Düzelttim canım. Ayy hadi cinsiyetleri öğrensekte onları da eklesek
Oğlumda öyle oldu birde perinatologa gittiğim için onların makineleri çok çok iyi detaylıya falan da onlar bakıyorlar ikili testte bile kalbine kadar görüyorlar cinsiyet hiç birşey oluyo yaniBenim daha çook var2li testte cinsiyet söylüyolarmıymış
Her konuda hemde yolu pahalı kirası pahalı marketi pahalı kasabı pahalı hastanesi pahalı mağazası pahalı çektiğimiz trafik gürültü kalabalık işkence cabası birde İstanbul’un getirdiği yaşam gereklilikleri var ki sorma onlar ekstra ama işte ekmek nerdeyse insan orda oluyo ben kendime online bi iş Alanı açabilirsem kaçıcam burdan çocukla çok sor evde bitki büyütüyor gibiyim dışarı çıkaramıyorum korkuma.Bizler istanbulda çok fena kazıklanıyoruz ya
Benim bebe pazar günü mecburen bıraktı emmeyi düştü oyun alanında dili dışarda gezdiği için dişi diline geçti 6 dikiş attılar doğal olarak üç gün memeyi tutamadı asla şuanda emmeyi denemiyor bile açıyor sarılıyo emicem demiyor hiç meme aç sarıl diyoGünaydınbugün çok uykusuzum oğlum son dişlerini çıkarıyor gece memeden hiç ayrılmadı ve çok sık uyandı ama keyifli uyandım yine de sizin nasıl geçti geceniz kızlar ?
Canım benim kalp atışı da 7+6
Off cok kotu olmus cok gecmis olsun simdi daha iyidir insaallah.Benim bebe pazar günü mecburen bıraktı emmeyi düştü oyun alanında dili dışarda gezdiği için dişi diline geçti 6 dikiş attılar doğal olarak üç gün memeyi tutamadı asla şuanda emmeyi denemiyor bile açıyor sarılıyo emicem demiyor hiç meme aç sarıl diyo
İkili testte tam olarak ne yapıyorlar doktorum bana kan alicaz senden dedi sadece o kadar mı acaba benim gittiğim yer detaylı o her zaman baktığı ultrasonla mi bakıyor başka bir cihazları varOğlumda öyle oldu birde perinatologa gittiğim için onların makineleri çok çok iyi detaylıya falan da onlar bakıyorlar ikili testte bile kalbine kadar görüyorlar cinsiyet hiç birşey oluyo yanibir aksilik çıkmazsa öğrenirim ikili testte ben.
Günaydın canım Kaç aylık senin oğlan ? Ekledim bu aradaGünaydınbugün çok uykusuzum oğlum son dişlerini çıkarıyor gece memeden hiç ayrılmadı ve çok sık uyandı ama keyifli uyandım yine de sizin nasıl geçti geceniz kızlar ?
Canım benim kalp atışı da 7+6
İkili testte ultrasonda da mı bakıyolar benimde bi kızım var ama ikili test hiç yaptırmamıştım fetal DNA da almıştım cinsiyetiOğlumda öyle oldu birde perinatologa gittiğim için onların makineleri çok çok iyi detaylıya falan da onlar bakıyorlar ikili testte bile kalbine kadar görüyorlar cinsiyet hiç birşey oluyo yanibir aksilik çıkmazsa öğrenirim ikili testte ben.
Ah kıyamam ya canım benim çok geçmiş olsunBenim bebe pazar günü mecburen bıraktı emmeyi düştü oyun alanında dili dışarda gezdiği için dişi diline geçti 6 dikiş attılar doğal olarak üç gün memeyi tutamadı asla şuanda emmeyi denemiyor bile açıyor sarılıyo emicem demiyor hiç meme aç sarıl diyo
Günaydın canım Kaç aylık senin oğlan ? Ekledim bu arada
Çok geçmiş olsunBenim bebe pazar günü mecburen bıraktı emmeyi düştü oyun alanında dili dışarda gezdiği için dişi diline geçti 6 dikiş attılar doğal olarak üç gün memeyi tutamadı asla şuanda emmeyi denemiyor bile açıyor sarılıyo emicem demiyor hiç meme aç sarıl diyo
Maşallah bendensin benimki 16 aylık nasipse araları tam 2 yaş olacakAh kıyamam ya canım benim çok geçmiş olsunneyse ki çok hızlı iyileşiyorlar vücutlar hücreler taze. Çabucak iyileşsin inşallah
Teşekkür ederim canımBenim oğlan haftaya 23 aylık olacak.
Ay ben biraz korkuyorum ya nasıl yetişcem diyeMaşallah bendensin benimki 16 aylık nasipse araları tam 2 yaş olacak
Nasıl alıyorlar şöyle tabancalar yaaKızlar kızlar acil sorum var size
Arkadaşın çocuğunun elinde oyuncak tabanca vardı ben de oyun oynuyor diye teslim olmuş gibi yaptım çocuk bir anda tetiği çekti o da top fırlatıyormuş meğer kafamı sıyırdı geçti çok korktum aniden irkildim şoka girdim bir süre.
Bebişe bir şey olmuş mudur yaa
Öyle vallaa aşkımmHer konuda hemde yolu pahalı kirası pahalı marketi pahalı kasabı pahalı hastanesi pahalı mağazası pahalı çektiğimiz trafik gürültü kalabalık işkence cabası birde İstanbul’un getirdiği yaşam gereklilikleri var ki sorma onlar ekstra ama işte ekmek nerdeyse insan orda oluyo ben kendime online bi iş Alanı açabilirsem kaçıcam burdan çocukla çok sor evde bitki büyütüyor gibiyim dışarı çıkaramıyorum korkuma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?