2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende geçen öyle irkildim yolda yürürken dibimde birini görünce aynı şeyi düşündüm bi an ama Rabbime emanetler bebişlerimiz bugün gidip gördüm de bi sorun yoktu şükür. Bişey olmaz merak etme
Ben de acile mi gitsem dedim de zaten hamileliği öğrendiğimden beri 4-5 günde bir ultrasona giriyorum buraya yazayım size sorayım önce dedim. Kanama alanım olup düşük riskim olunca böyle her şeye tedirgin olur oldum

Biran önce ilk 3 ayı bitirsek te biraz daha rahata etsek hepimiz karnımızda tekmelerini hissetmeye başlayınca bukadar tedirgin olmucaz Allah’ın izniyle. Acile gideceğin bi durum yok bence Allah korusun kanama filan olmazsa. Herşeyden bebişini de kendini de strese sokma Rabbime emanetler

Allahım korusun hepimizin bebişlerini inşallah evet bir an önce tekmeleri hissedeceğimiz aylar gelse de bir nebze rahatlasak

Günaydın bugün çok uykusuzum oğlum son dişlerini çıkarıyor gece memeden hiç ayrılmadı ve çok sık uyandı ama keyifli uyandım yine de sizin nasıl geçti geceniz kızlar ?
Düzelttim canım. Ayy hadi cinsiyetleri öğrensekte onları da eklesek
Canım benim kalp atışı da 7+6

Benim daha çook var 2li testte cinsiyet söylüyolarmıymış
Oğlumda öyle oldu birde perinatologa gittiğim için onların makineleri çok çok iyi detaylıya falan da onlar bakıyorlar ikili testte bile kalbine kadar görüyorlar cinsiyet hiç birşey oluyo yani bir aksilik çıkmazsa öğrenirim ikili testte ben.

Bizler istanbulda çok fena kazıklanıyoruz ya
Her konuda hemde yolu pahalı kirası pahalı marketi pahalı kasabı pahalı hastanesi pahalı mağazası pahalı çektiğimiz trafik gürültü kalabalık işkence cabası birde İstanbul’un getirdiği yaşam gereklilikleri var ki sorma onlar ekstra ama işte ekmek nerdeyse insan orda oluyo ben kendime online bi iş Alanı açabilirsem kaçıcam burdan çocukla çok sor evde bitki büyütüyor gibiyim dışarı çıkaramıyorum korkuma.

Benim bebe pazar günü mecburen bıraktı emmeyi düştü oyun alanında dili dışarda gezdiği için dişi diline geçti 6 dikiş attılar doğal olarak üç gün memeyi tutamadı asla şuanda emmeyi denemiyor bile açıyor sarılıyo emicem demiyor hiç meme aç sarıl diyo

Masallah kizlar cosmussunuz yine bir sure bakamadim sayfalarca mesaj birikmis okumayinca da icim rahat etmiyor cok sukur butun sayfalari bitirdim. Saat farki bu kadar mi etkiler yaa ben yatiyorum siz kalkiyorsunuz haliyle sayfalar birikiyor
Kayip yasayan arkadaslar mesajlarinizi okudum cok uzuldum. Rabbim en yakin zamanda kendinizi iyi hissettiginiz en hayirli zamanda saglikla sihhatle tekrardan evlat sahibi olmanizi nasip eylesin dualarim sizlerle Rabbim yardimciniz olsun hem kalbinize hem de bedeninize sifalar diliyorum
Ben de bugun 7+1 oldum bulantilar ve cikarmalar basladi koku hassasiyeti de cok fazla Allah hepimize kolayliklar versin
Burda hamilelik uygulamalari konusulmustu onlardan iki uygulama indirdim gunluk gebelik takibi seklinde aklima takilan bircok soruya cevap buluyorum.Hatta o gun yadadigim bir sey varsa gunluk takibi okurken o yasadigim seyi de okuyorum icim rahatliyor uygulama kullanmayanlar varsa tavsiye ederim.
Allah hepimize kolayliklar versin hamilelik surecimizi en guzel en keyifli sekilde gecirmeyi hepimize nasip eylesin

Off cok kotu olmus cok gecmis olsun simdi daha iyidir insaallah.

İkili testte tam olarak ne yapıyorlar doktorum bana kan alicaz senden dedi sadece o kadar mı acaba benim gittiğim yer detaylı o her zaman baktığı ultrasonla mi bakıyor başka bir cihazları var

Günaydın canım Kaç aylık senin oğlan ? Ekledim bu arada

İkili testte ultrasonda da mı bakıyolar benimde bi kızım var ama ikili test hiç yaptırmamıştım fetal DNA da almıştım cinsiyeti

Ah kıyamam ya canım benim çok geçmiş olsun neyse ki çok hızlı iyileşiyorlar vücutlar hücreler taze. Çabucak iyileşsin inşallah
Günaydın canım Kaç aylık senin oğlan ? Ekledim bu arada

Teşekkür ederim canım Benim oğlan haftaya 23 aylık olacak.

Çok geçmiş olsun

Ah kıyamam ya canım benim çok geçmiş olsun neyse ki çok hızlı iyileşiyorlar vücutlar hücreler taze. Çabucak iyileşsin inşallah

Teşekkür ederim canım Benim oğlan haftaya 23 aylık olacak.
Maşallah bendensin benimki 16 aylık nasipse araları tam 2 yaş olacak

Maşallah bendensin benimki 16 aylık nasipse araları tam 2 yaş olacak
Ay ben biraz korkuyorum ya nasıl yetişcem diye bir de plansız ya birden anne olcam Mayıs'ta gibi geliyor zaman hızlı geçiyor evde başka bebe olunca, ilkinde geçmek bilmemişti bir yandan da beraber büyürler sonrasında rahat ederiz diyorum

Nasıl alıyorlar şöyle tabancalar yaa
Yok hayatım olmaz hiçbir şey

Öyle vallaa aşkımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…