2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
13. Hafta içinde oluyorum 12+3 falan oluyor herhalde

Çok korktum elektrik çarpmış ya da bıçak saplanması gibi garip bir histi, normal mi peki su an erken değil mi yukari çıkması için bugün 10+1'im
2 buçuk aylıksın haftan bizden ileri yavaş yavaş çıkacak yukarı doğru son aylarda midede filan hissetcen kafasını ayağını. Zaten her doktor kontrolünde farkettiysen doktor bi tık daha yukardan bakıyor ultrasonda milim milim yukarı çıkıyor. Kötü bişey yoktur Allah’ın izniyle

İnternetten de okuduğum kadarıyla bu haftalarda artık büyüme daha hizlaniyormus. Teşekkür ederim canım içimi rahatlattin

Azcik rahatlayim diye yazayim dedim dun kirmizi bi kanamayla acile gittim 7+1 gebelik. Kalp atisi duydular ama tabi icim asla rahat degil hemen progestan a basladim bugun kanamam gecti sildikce bile kahveye yakin aziicik geliyor ama hala icim rahat degil ilk gebeligimde de kanama olmustu kalp atisi alindi sonra maalwsef kaybettik bana dua eder misiniz? Eger hayirlisiyla saglikla gelecekse rabbim nasip etsin bu bebegi bana

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla gelsin

İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım

Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bir sorun olmaz ve güzel bir hamilelik geçirirsin dilerim içini ferah tut

Yok denemedim hani denemyide düşünmüyorum

Merhaba hanımlar bende yeniyim sanırım mayıs ayında doğumum olacak. Tüp bebek annesiyim
Sizlere bir sorum var İstanbul Avrupa yakasında. Özel hastane doktor arayışı içindeyim ancak emin olmasamda sigorta tarzı doğum sigortası oluyor sanırım onla ilgili bilgisi olan var mı?
Ya da hastanelerin paketi oluyor muayene testler için Memorialdan bi ücret aldık ancak bize uygun gelmedi pek.
Doktor hastane öneriniz olursa mutlu olurumm

Merhaba anneler... Biz de katildik araniza. son adet tarihim 19 agustos. Tahmini dogum tarihi 24 mayis. 4. Gebeligim. 7 yasinda bir kizim ve 4 bucuk yasinda bir oglum var. Bu da prezervatifle korunurken oldu. Surpriz yumurta yarin kalp atislarini dinlemek icin randevumuz var. Canakkaleliyim, hemsireyim. Umarim hepimizin hamileligi yolunda gider saglikla aliriz kucaklarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…