Aynen destek şart valla şöyle biraz oturmaya başlayıp ele gelene kadar. Sonrası kolaylanır inşallah. Valla neler yaşıcaz merak ediyorum
Yok en son bi fiyat aldım henüz randevu almadım açıkçası benim henüz doktorumda yok çınarlı filan bi kaç doktor gezdik eşim medicanayı istiyor hastanede olan bi doktor olsun diyor kızımda gittiğim doktorum özel muayenedeydi. Önümüzdeki hafta doktoru netleştirip fetal DNA için randevu alcam. 7 kasımda kaç haftalık oluyosun
2 buçuk aylıksın haftan bizden ileri yavaş yavaş çıkacak yukarı doğru son aylarda midede filan hissetcen kafasını ayağını. Zaten her doktor kontrolünde farkettiysen doktor bi tık daha yukardan bakıyor ultrasonda milim milim yukarı çıkıyor. Kötü bişey yoktur Allah’ın izniyle
2 buçuk aylıksın haftan bizden ileri yavaş yavaş çıkacak yukarı doğru son aylarda midede filan hissetcen kafasını ayağını. Zaten her doktor kontrolünde farkettiysen doktor bi tık daha yukardan bakıyor ultrasonda milim milim yukarı çıkıyor. Kötü bişey yoktur Allah’ın izniyle
Azcik rahatlayim diye yazayim dedim dun kirmizi bi kanamayla acile gittim 7+1 gebelik. Kalp atisi duydular ama tabi icim asla rahat degil hemen progestan a basladim bugun kanamam gecti sildikce bile kahveye yakin aziicik geliyor ama hala icim rahat degil ilk gebeligimde de kanama olmustu kalp atisi alindi sonra maalwsef kaybettik bana dua eder misiniz? Eger hayirlisiyla saglikla gelecekse rabbim nasip etsin bu bebegi bana
Azcik rahatlayim diye yazayim dedim dun kirmizi bi kanamayla acile gittim 7+1 gebelik. Kalp atisi duydular ama tabi icim asla rahat degil hemen progestan a basladim bugun kanamam gecti sildikce bile kahveye yakin aziicik geliyor ama hala icim rahat degil ilk gebeligimde de kanama olmustu kalp atisi alindi sonra maalwsef kaybettik bana dua eder misiniz? Eger hayirlisiyla saglikla gelecekse rabbim nasip etsin bu bebegi bana
Ben 5 yıllık evliyim bu zamana kadar hiç doğal yoldan gebelik elde edememiştim. 5 yılda 2 gebelik geçirdim biri düşükle sonuçlandı diğeri şuan 16 aylık ikisinde tüp bebek. Bebeğim henüz küçük olduğundan yeni bi gebelik düşünmüyodum açıkçası. Hiç aklımda olmayıp beynim bununla meşgul olmadığı bi anda hamile olduğumu öğrendim. Sanırım olay psikolojide bitiyor ama bebek için uğraşan birinin asla düşünmemesi düşünmemeye çalışması mümkün değil tabiki. Tüp bebek denediniz mi daha önce?
Merhaba hanımlar bende yeniyim sanırım mayıs ayında doğumum olacak. Tüp bebek annesiyim
Sizlere bir sorum var İstanbul Avrupa yakasında. Özel hastane doktor arayışı içindeyim ancak emin olmasamda sigorta tarzı doğum sigortası oluyor sanırım onla ilgili bilgisi olan var mı?
Ya da hastanelerin paketi oluyor muayene testler için Memorialdan bi ücret aldık ancak bize uygun gelmedi pek.
Doktor hastane öneriniz olursa mutlu olurumm
Merhaba anneler... Biz de katildik araniza. son adet tarihim 19 agustos. Tahmini dogum tarihi 24 mayis. 4. Gebeligim. 7 yasinda bir kizim ve 4 bucuk yasinda bir oglum var. Bu da prezervatifle korunurken oldu. Surpriz yumurta yarin kalp atislarini dinlemek icin randevumuz var. Canakkaleliyim, hemsireyim. Umarim hepimizin hamileligi yolunda gider saglikla aliriz kucaklarimiza