2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252

Kızlar antikor değerim neden bu kadar yüksek çıkmış? İyi bir şeydir sanırım ama yeni mi kapıp antikor üretmişim anlamadım

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de 7+6 yım
Hoşgeldiniz inşallah sağlıkla tamamlarız hep beraber gebelik sürecimizi

Hoşgeldin canım bilgilerini yazarsa listeye de ekleyim
gulumsebebek

Bende listedeydim ama silinmis sanırım.

Sat 7 agustos
Kalp atışı 7+1
Yaş 30

Benide eklermisin.
ekliyorum canım bildirim gelmiş ama atlamışım sanırım bu arada ben mi sildim bilmiyorum aslında hiç silmedim ekleme düzenleme yaptım ama çözmeye çalışırken başta karıştırmış olabilirim belki kusura bakma

Bende aşırı bulantı basladi. Kizimda da böyleydim hep zofer kullandim. Oglumda kusmadim. Sanirim bu da mi kiz anlamadim eger boyle giderse calisamam. Heyet raporu alirim muhtemelen
Bende de kızımda kusmadım ama şimdi ara ara vuruyor bulantı kusturacak derecede değil ama rahatsız edici

Hoş buldum hemen yazıyorum bilgilerimi
Sat 2 Ağustos
Kalp atışı 9+2
Yaş 32

İstanbul Avrupa yakası doktor hastane önerisi olaaaan hanımlar. ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Gurbetteyim araştırma içindeyim.

Bende dunden beri cekiyorum.benim gaz sorunum midemde..cozum de bulamadim.mide spazmi geciriyorum bildigin
Benim de midem çok kötü şu aralar.sürekli yediklerim geri geliyor, midem de hep şiş maalesef Benim hamilelikten önce de reflü vardı şimdi de artarak devam etti rennie hiç kesmiyor :/

Benim de midem çok kötü şu aralar.sürekli yediklerim geri geliyor, midem de hep şiş maalesef Benim hamilelikten önce de reflü vardı şimdi de artarak devam etti rennie hiç kesmiyor :/
Napcaz biz boyle yav.biri bitiyor oteki basliyor 2 gundur bulantim yok ama onu aratmayan mide spazmlarim varbitmiyor çile

Kızlar iyi akşamlar
Gaz sancısı yaşıyorum karnım taş gibi. Gece sancıya uyandım hatta çok ağrılı bir durum. Yaşayan varsa neler yapıyorsunuz bu gaz sancıları için
Evde yürüyorum birkaç dk karnımı ovarak hareket iyi geliyor sonra da hemen yan yatıyorum bana iyi geliyor o şekilde kurtuluyorum dene istersen canım belki iyi gelir

Napcaz biz boyle yav.biri bitiyor oteki basliyor 2 gundur bulantim yok ama onu aratmayan mide spazmlarim varbitmiyor çile
Benimde bu gün oldu midem ağrıyor resmen kasılıyo sızlıyor değişik inşaAllah devam etmez. Yediğim dokunmuştur dedim ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…