2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
İkili taramayla ilgili bilgisi olan ya da yaptiran varsa bizi aydinlatabilir mi ben de merak ediyorum nasil yapıldığını ve kendi doktoruma mi gitmem lazim bunun icin bilmiyorm ona gore 1 ay sonrasina randevu alcam

İkili taramayla ilgili bilgisi olan ya da yaptiran varsa bizi aydinlatabilir mi ben de merak ediyorum nasil yapıldığını ve kendi doktoruma mi gitmem lazim bunun icin bilmiyorm ona gore 1 ay sonrasina randevu alcam
Kuzum kendi doktoruma gidiyorsun o ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği bakıyor. Bir de kan alıyorlar hepsi bu

Kızlar herkes fetal DNA mı yaptıracak? Yoksa ikili test yeterli mi diyorsunuz? Doktorumla henüz konuşmadık bu konuyu ama şimdiden takip edeyim dedim.

Merhabalar herkese, ben de aranıza yeni katılanlardanım. Bebişim henüz çok minik, 9+2 deyiz. Ekim sonu doktor kontrolümüz var. Çok heyecanlıyım. Bu heyecanımı sizlerle paylaşmak, akıl danışmak ve birbirimize destek olmak için buradayım. Hepinizi kucaklıyorum canım anne adayları

Yaa vajinal benim eminsin dimi 2 oğlum var bu da kız olsun çok istiyorum tabi sağlıklı olsunlarda.
Ters çevirrirsen vajinal oluyor canım karından görüntü gibi vermiş sana bu duruma göre erkek allah gönlüne göre versin inşallah canım

Hoşgeldin canım süreçlerimizi saglıla hep beraber takip edecegiz inşallah bende 9+3

Kızlar iyi akşamlar
Gaz sancısı yaşıyorum karnım taş gibi. Gece sancıya uyandım hatta çok ağrılı bir durum. Yaşayan varsa neler yapıyorsunuz bu gaz sancıları için

Kızlar iyi akşamlar
Gaz sancısı yaşıyorum karnım taş gibi. Gece sancıya uyandım hatta çok ağrılı bir durum. Yaşayan varsa neler yapıyorsunuz bu gaz sancıları için
Bende dunden beri cekiyorum.benim gaz sorunum midemde..cozum de bulamadim.mide spazmi geciriyorum bildigin

Bende aşırı bulantı basladi. Kizimda da böyleydim hep zofer kullandim. Oglumda kusmadim. Sanirim bu da mi kiz anlamadim eger boyle giderse calisamam. Heyet raporu alirim muhtemelen

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de 7+6 yım
Hoşgeldin canım sağlıkla büyüsün bebişim gelsin kıcağına inşallah
Hoşgeldin canım aramıza sağlıkla büyüsün gelsin bebişim kucağına sürpriz yumurta çok bu grupta benimki de dahil olmak üzere ertesi gün hapı almama rağmen hamile kaldım ben de ikinciye hayırlı olsun
Kızlar herkes fetal DNA mı yaptıracak? Yoksa ikili test yeterli mi diyorsunuz? Doktorumla henüz konuşmadık bu konuyu ama şimdiden takip edeyim dedim.
Ben yaptıracağım canım isteğe bağlı bir test ücretli ikili test bir oran veriyor genetik rahatsızlıklarla ilgili onda risk yüksek çıkarsa zaten doktorun önerir çıkmazsa detaylı ultrasonda tekrar bakıyorlar yine risk görürlerse yine öneriyorlar ben bu sefer rahat edeyim kaygılanmayayım diye erkenden yaptıracağım 13 . Haftada
Hoş geldin canım sen de sağlıkla büyüsün bebişim inşallah

Bende dunden beri cekiyorum.benim gaz sorunum midemde..cozum de bulamadim.mide spazmi geciriyorum bildigin
Benim de bağırsakta var ama gaz sancısı berbat ya duramıyorum, çarşamba doktora söylicem ben önerilerini yazarım buraya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…