İkili taramayla ilgili bilgisi olan ya da yaptiran varsa bizi aydinlatabilir mi ben de merak ediyorum nasil yapıldığını ve kendi doktoruma mi gitmem lazim bunun icin bilmiyorm ona gore 1 ay sonrasina randevu alcam
İkili taramayla ilgili bilgisi olan ya da yaptiran varsa bizi aydinlatabilir mi ben de merak ediyorum nasil yapıldığını ve kendi doktoruma mi gitmem lazim bunun icin bilmiyorm ona gore 1 ay sonrasina randevu alcam
Merhabalar herkese, ben de aranıza yeni katılanlardanım. Bebişim henüz çok minik, 9+2 deyiz. Ekim sonu doktor kontrolümüz var. Çok heyecanlıyım. Bu heyecanımı sizlerle paylaşmak, akıl danışmak ve birbirimize destek olmak için buradayım. Hepinizi kucaklıyorum canım anne adayları
Merhabalar herkese, ben de aranıza yeni katılanlardanım. Bebişim henüz çok minik, 9+2 deyiz. Ekim sonu doktor kontrolümüz var. Çok heyecanlıyım. Bu heyecanımı sizlerle paylaşmak, akıl danışmak ve birbirimize destek olmak için buradayım. Hepinizi kucaklıyorum canım anne adayları
Kızlar iyi akşamlar
Gaz sancısı yaşıyorum karnım taş gibi. Gece sancıya uyandım hatta çok ağrılı bir durum. Yaşayan varsa neler yapıyorsunuz bu gaz sancıları için
Kızlar iyi akşamlar
Gaz sancısı yaşıyorum karnım taş gibi. Gece sancıya uyandım hatta çok ağrılı bir durum. Yaşayan varsa neler yapıyorsunuz bu gaz sancıları için
Bende aşırı bulantı basladi. Kizimda da böyleydim hep zofer kullandim. Oglumda kusmadim. Sanirim bu da mi kiz anlamadim eger boyle giderse calisamam. Heyet raporu alirim muhtemelen
Merhaba anneler... Biz de katildik araniza. son adet tarihim 19 agustos. Tahmini dogum tarihi 24 mayis. 4. Gebeligim. 7 yasinda bir kizim ve 4 bucuk yasinda bir oglum var. Bu da prezervatifle korunurken oldu. Surpriz yumurta yarin kalp atislarini dinlemek icin randevumuz var. Canakkaleliyim, hemsireyim. Umarim hepimizin hamileligi yolunda gider saglikla aliriz kucaklarimiza
Hoşgeldin canım aramıza sağlıkla büyüsün gelsin bebişim kucağına sürpriz yumurta çok bu grupta benimki de dahil olmak üzere ertesi gün hapı almama rağmen hamile kaldım ben de ikinciye hayırlı olsun
Ben yaptıracağım canım isteğe bağlı bir test ücretli ikili test bir oran veriyor genetik rahatsızlıklarla ilgili onda risk yüksek çıkarsa zaten doktorun önerir çıkmazsa detaylı ultrasonda tekrar bakıyorlar yine risk görürlerse yine öneriyorlar ben bu sefer rahat edeyim kaygılanmayayım diye erkenden yaptıracağım 13 . Haftada