2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Dinlen canım riske atma yardım edecek birileri varda iyi benim annem zaten rahatsız mecbur yapacam yavaş yavaş büyük işlere kadın çagıracam artık bu kışda böyle olsun
çok şükür canım yavaş yavaş yaptım bitti bir hafta beni idare eder bu temizlik

Günaydın
Listeye beni de ekler misiniz? gulumsebebek
Sat:19 Ağustos
6+0 da keseyi gördüm
6+4 kalp atışı duydum. Tahmini doğum 25 Mayıs gözüküyor. Yaşım 31.
Bu da benim yavrum
melegim can bu sefer etiketlemeyi başardım cinsiyeti ne olabilir ki acaba vajinal görüntü bu

Eklentiler

• 20231006_174449_14.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 57
valla kuşum hiç bişey yok yani hamile oldugumu bilmesem hamile demem bana dün duş alırken gögüslerimin sertleştiğini farkettim sıkınca agrıyor halsizlik var onun dışında iyiyim senin nasıl gidiyor
Benimde aynı kuzum maşallah ne bulursan yiyorum benimde bu aralar gögüs ucum daha hassas doktora ne zaman gidiyorsun

Kız bebek olabilir canım emin olmamakla birlikte çünkü tam ortalarda duruyor

Kizlar gunaydin :) cumartesi kanama ile doktora gitmistim yazmistim buraya bugun kontrole tekrar gittim ve kucuk bi kanama alani goruldu. Anlamiuorum cumartesi sehir hastanesi vajinal baktigi halde gormedi kanama alanini bugun ozel de karindan bakilarak tespit edildi. Progestana devam. Aslinda kan sulandirici kullaniuorum ama doktorumu aradik uc gun ara verdirdi ona da. Insallah atlatirim bu durumu. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi. Boyle kanama alani olan var ki acaba nelere dikkat ettiniz? Bir de bu bebisim konumuna gore kiz ki erkek ki ki acaba :)))

Eklentiler

• image.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…