Canım inan her ihtimali düşünüyorum ama kötü oldum elimde değil sende bi boş gebelik geçirmiştin senin kaçıncı hafta da netleşti belirtilerin varmıydıCanim makine kaynaklı olabilir, geç döllenme olabilir her şey olabilir. Ben olumsuz bir şey olduğunu düşünmüyorum yarın güzel haberlerle geleceksin inanıyorum
Kuzum burda biris daha böyle oldu hatırlamıyorum ama görünce sana yazar renkli duplorde görmüştü bebegi kalp atışını. Boş gebelik olsa kesen bu boyutlarda olmaz ben 7 haftalıkken 11mm di seninki 2cm gayet güzel zaten 2 cm geçtikten sonra gözüküyor bebek ben çok rahatım göreceksin canım kan betamı verdin ne zaman çıkacak sonuçÇok kötü oldum canım kendime gelemedim bi türlü
Gayet mantıklıben de hamilelik öncesi hissetmiyordum bu kadar net o yüzden kendimce şöyle bi yorum yaptım rahim büyüdükçe atar damar cilt yüzeyine yaklaşıyorsa daha çok belli oluyodur belkiiçeride bişeyler kesin dönüyor zaten pozisyon falan değiştiriyolardır minişler
aslında oluyo ama bebeği değilde rahimin büyümesini bağların ağrısını filan hissediyoruz bizPsikolojik mi bilmiyorum işte içeride bir şeyler olduğunu hissediyorum arada
Ben kan tahlili vermiştim sanırım 6+4 olman gerekirken 2700 kusur mu ne çıkmıştı beta, doktora gittim akşamında lekelenmem başladı sonra kanamaya dönüştü. Şu an senin leken kanaman bir şeyin yok canım lütfen endişelenip bebeğini de strese sokma. Yarın güzel haberlerle geleceğini düşünüyorum. Sen de biliyorsun burada kaç defa böyle örneklerle karşılaştık. İyi düşünelim iyi olsun. Her cihaz aynı kalitede değil biliyorsunCanım inan her ihtimali düşünüyorum ama kötü oldum elimde değil sende bi boş gebelik geçirmiştin senin kaçıncı hafta da netleşti belirtilerin varmıydı
Muhtemelen öyle, bu da iyi bir şey sanırımGayet mantıklı
aslında oluyo ama bebeği değilde rahimin büyümesini bağların ağrısını filan hissediyoruz biz
Canım ağlama ya hemen bozma moralini kesin sonuç yok daha ortada inşallah herşey yolunda gider güzel haberler verirsin yarın Allahım gönlüne göre versinMrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
Bilmiyorum kuzum ilk gebeligim çok tedirginim boş gebelikte kese buyumezmi o arkadaşı bende hatırlıyorum ama ismi aklıma gelmediKuzum burda biris daha böyle oldu hatırlamıyorum ama görünce sana yazar renkli duplorde görmüştü bebegi kalp atışını. Boş gebelik olsa kesen bu boyutlarda olmaz ben 7 haftalıkken 11mm di seninki 2cm gayet güzel zaten 2 cm geçtikten sonra gözüküyor bebek ben çok rahatım göreceksin canım kan betamı verdin ne zaman çıkacak sonuç
ay gercekten mi ahaha ben de 7'yi bekliyordum canimAy insallah olmaz canim cok zor goruyorum kendine dikkat et sen de canim kraker-leblebi bol bol ise yariyodur dimi ?
Evet canım yarıyor ama şuan yine şükür suan öyle öğüre öğüre bir hal olmuyorum ama kokular beni mahvediyor bide çalışıyorum şuan heryer döner tavuk dürüm kokuyor çok kötü birde sigara kokusuna tahammül edemiyorum arabalar geçiyor mazot kokuları falan çok kötü ama işte idare etmeye çalışıyorum çok ilerlerse evet bulantı ilacı içerizkızlar kendinizi telkin edin bulantım olmayacak diye. böyle diyince azalıyor baya. ben böyle böyle 10'a kadar geldimoluyor tabii hiç olmuyor değil ama idare ediyor. bir de doktorunuzun verdiği bulantı ilacını da kullanın. arada da ceviz falan atın ohh misss
Bende kan verdim canım idrar da tüm tahlilleri verdim yarın onlarada bakacak inş öyledir kuzumBen kan tahlili vermiştim sanırım 6+4 olman gerekirken 2700 kusur mu ne çıkmıştı beta, doktora gittim akşamında lekelenmem başladı sonra kanamaya dönüştü. Şu an senin leken kanaman bir şeyin yok canım lütfen endişelenip bebeğini de strese sokma. Yarın güzel haberlerle geleceğini düşünüyorum. Sen de biliyorsun burada kaç defa böyle örneklerle karşılaştık. İyi düşünelim iyi olsun. Her cihaz aynı kalitede değil biliyorsun
Bugünkü ultrasonu aldın mı canım, alsan da makine kötüyse tabii yine doğru yorum yapamayabiliriz. Bence hiçbir sıkıntı yok haftan da ilerledi kesen de büyüdü. Dualarım seninle güzel haberlerle geleceksin insallahBende kan verdim canım idrar da tüm tahlilleri verdim yarın onlarada bakacak inş öyledir kuzum
Evet canım 8 haftalık olmam gerekirken boş bi kese gördük cihaz filanda yeniydi dediğim gii. Doktor 1 hafta sonra gel dedi biz boş gebelik sandık 3-4 gün sonra başka bi doktora gittim vajinal baktı oda göremedi ama onun cihazı birazda eskiydi. Diğer doktorda tam 1 hafta sonra bebeğide gördük kalp atışınıda duydukÖylemi peki sonradan mi gördünüz bebeği canım çok sıkıldı bilmiyorum ki yarın ne olacak çok korkuyorum
Sağol bebisimm o da bana senin kızın benim oğlum olacak gibi diyordu tabiki saglikla hangisi olursaBüyük ihtimal kız bebek canım
Merhaba,Kizlarim gunaydin bugun 6+5 iz cok sukur :) hic bulantim ve ya koku tiksinmem olmadi henuz. 7.haftayi bekliyorum cevremdekilerin hep 7'de baslamis
Bekleme bekleme hiç gelmez inşallah bulantıKizlarim gunaydin bugun 6+5 iz cok sukur :) hic bulantim ve ya koku tiksinmem olmadi henuz. 7.haftayi bekliyorum cevremdekilerin hep 7'de baslamis
haha canim insallah sen 1 ay ondesin neredeyse benden artik biter gecer umarim senin de koku hassasiyetin :)Bekleme bekleme hiç gelmez inşallah bulantıbenim bulantılarimin ogurmeye dönüşmesinin en büyük sebebi koku koku hassasiyeti gerçekten bu süreçte çok zorluyor sabah yediğim bı peynir zeytin ekmek zaten salatalık yiyeyim dedim bir iki yedim yok yani çok kötü kokuyor devam edemedim. Koku hassasiyeti olmasa mis gibi herşey
Güzel haberlerle geliceksin Allah ın izniyleCanım inan her ihtimali düşünüyorum ama kötü oldum elimde değil sende bi boş gebelik geçirmiştin senin kaçıncı hafta da netleşti belirtilerin varmıydı
Aay hadi inşallahhaha canim insallah sen 1 ay ondesin neredeyse benden artik biter gecer umarim senin de koku hassasiyetin :)
ay ben diyorum artik bebek saglikli olsun da bulanti kusma okayim
Bilmiyorum kuzum ilk gebeligim çok tedirginim boş gebelikte kese buyumezmi o arkadaşı bende hatırlıyorum ama ismi aklıma gelmedi
Canım üzme kendini 21mm kesede henüz bebişi göremeyebilirler. Minnoşun geç döllenme olabilir. Ultrason cihazı inan çok farkettiriyor. Başka bir cihazda bakılınca göreceksin Allah’ın izniyle.Mrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?