bilmiyorum kesem büyümüş canım 21 mm herhangi bir agrım kanamam falan da yok ama bebeği kalbi duyamadı yarın acilden bakacak bugün özelden randevu ayarlayamadım yarın özel bi kliniğede gidecem umarım öyledir hepinize tşk ederim bana moral verdiniz ama çok kötü oldumCanım ben de boş gebelik geçirdim boş gebelik bende kendini çok belli etti kesem çok küçüktü büyümüyordu , sende öyle bir durum olmadı inşallah. Canını sıkma lütfen burda 9. Haftaya kadar kalp atışı bekleyen oldu inşallah bebiş seninledir
Kuzum benim bildiğim 25 mm olunca bakılıyor kalbine. İnşallah bebeğin seninlebilmiyorum kesem büyümüş canım 21 mm herhangi bir agrım kanamam falan da yok ama bebeği kalbi duyamadı yarın acilden bakacak bugün özelden randevu ayarlayamadım yarın özel bi kliniğede gidecem umarım öyledir hepinize tşk ederim bana moral verdiniz ama çok kötü oldummelegim can golden-snitch gulumsebebek Asdb K kelebekimsi
İnsallah canımHersey yolundadir insallah, saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi:) ben de hep ilk gebeligimle kiyasliyorum en son doktorum kizdi onu unut artik o baska bi deneyimdi suan baska bi gebelik yasiyosun diye. Rabbim ayni seyleri yasatmadan hayirlisiyla nasip etsin bu sefer
saol canım tşk ederim ağlıyorum sabahtan beri bende bebeğide göremedi mutlu mutlu gittim üzgün cıktım çok dua ediyorum ne olur sizde dua edin ben cok bekledim bu gebeliği o yüzden bekliyecem olumsuzda olsa belki bir ümit cihazdan görmemiştir diyeKuzum benim bildiğim 25 mm olunca bakılıyor kalbine. İnşallah bebeğin seninleüzülme lütfen. Bak ben de çok ağladım başta bana boş gebelik dediler. Hatta Pcos olmasan bugün kürtaj derdim de biraz bekleyelim dedi doktorun biri sen düşün. Sonraki gitmemde de kalp atışı görülmedi ama doktor bebek var dedi ondan sonrakinde duyuldu kalp atışı
Ne kadar kötü oldugunu tahmin edebiliyorum canım ama inan yarın herşey güzel olacak inanıyorum bol bol dua et canımbilmiyorum kesem büyümüş canım 21 mm herhangi bir agrım kanamam falan da yok ama bebeği kalbi duyamadı yarın acilden bakacak bugün özelden randevu ayarlayamadım yarın özel bi kliniğede gidecem umarım öyledir hepinize tşk ederim bana moral verdiniz ama çok kötü oldummelegim can golden-snitch gulumsebebek Asdb K kelebekimsi
Cihaz kalitesi çok çok farkediyor 8.hafta sonunda bile duymayan görmeyen çok oluyor canım. Ben gittiğim doktorun cihazına güvenerek sıkışık gitmedim ona rağmen hiç net değildi sıkışık gel dedi bana. Kesinlikle stres yapma kese gayet güzel büyümüş dualarımız seninle inşallah görüp rahatlarsın.saol canım tşk ederim ağlıyorum sabahtan beri bende bebeğide göremedi mutlu mutlu gittim üzgün cıktım çok dua ediyorum ne olur sizde dua edin ben cok bekledim bu gebeliği o yüzden bekliyecem olumsuzda olsa belki bir ümit cihazdan görmemiştir diye
Yolk kesesi canım progesteron verdimi leke içinEki Görüntüle 3315560
kızlar benim kahverengi lekelenme yine başladı doktordan geldim istirahat edeceksin dedilekelenmeye odaklandığım için sormayı unuttum bebeğin yanındaki yuvarlak şey ne bilen var mı?
Vajinamı baktı canım yoksa karından?Mrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
Zaten kullanıyordum günde 1 kez. Artık 2 kez kullanacağım canım. Progestan kullanırken lekelenme yaşamak canımı çok sıktı inşallah ilerlemezYolk kesesi canım progesteron verdimi leke için
ikisiylede baktı canımVajinamı baktı canım yoksa karından?
Ben de 9. Haftaya bir bulantı ile girdim ki sormayın o hafta 2 kilo kaybettim. Su içemedim susuzluktan idrarım kan kırmızısı oldu. Valla bu hamilelikte en zoru mide ile alakalı şeyler çünkü yavrum besinsiz kalıyor. Çok kötü bir hafta idi gerçekten. Yemekleri rahat yerken bol bol götürün valla kızlarCanım bendede o haftalarda yoktu herşeyi yiyip içiyordum ohhh bende başlamadı belirtim yok diyordum 8.haftama girdim bulantı kokulara karşı tiksinme bir anda başladıd vitaminini ben direk ağzıma damlatırdım 3 4 gündür ekmeğe bile damlatarak içemiyorum asla inşallah senin başlamaz öylede olabiliyormuş
canim gormemisim ben bunu. bende de yok kasiklarim dedigin gibi ara ara agriyor hatta bugun nedense sol taraf hafif sancili.. onun disinda belirtim yok bir de hafif halsizlik diyeyim yatasim geliyor hep :)Merhaba,
Benimde bugün transferimizn 15.günü. İlk beta 1178 2. beta 3066 cumartesi kese görücez. Bende de bulantı kusma yok. Şuan hafif göğüs hassasiyeti ve ara ara kasık agrısı o kadar. Sizde belirti var mı başka
Canım bu gün karşıma bir vidyo çıktı bir doktor paylaşmış demek kadın 9 haftalık gelmiş doktorun yanınaki bana kürtaj yapın dış gebelik olmuşum doktorda inanmamış demişki gel bir ben bakayım bakmış görmüş kese oluşmuş ve doktor dedi geç döllenme ola bilir hemen her kese seslendi kürtaja göndermeyin..ondan sende dur canım azcık bekle belki sendede öyle oldu Allah büyük o en iyisini biliyorikisiylede baktı canım
Bende de şuan bişey yok halsizlik yada uyku hali uykusuzluk bulantı hiç bişey yok, cumartesi kese görücez. Bişey hissetmek istiyorum bi belirtti ama şuan yok.canim gormemisim ben bunu. bende de yok kasiklarim dedigin gibi ara ara agriyor hatta bugun nedense sol taraf hafif sancili.. onun disinda belirtim yok bir de hafif halsizlik diyeyim yatasim geliyor hep :)
bekliyecem canım bakalım artık hayırlısı diyelimCanım bu gün karşıma bir vidyo çıktı bir doktor paylaşmış demek kadın 9 haftalık gelmiş doktorun yanınaki bana kürtaj yapın dış gebelik olmuşum doktorda inanmamış demişki gel bir ben bakayım bakmış görmüş kese oluşmuş ve doktor dedi geç döllenme ola bilir hemen her kese seslendi kürtaja göndermeyin..ondan sende dur canım azcık bekle belki sendede öyle oldu Allah büyük o en iyisini biliyor
Canim kesen gayet büyümüş, ben bebeği görmek için 25mm falan olması gerek diye hatırlıyorum yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama benim boş gebelikte kesem 10mmdi. Hiç endişelenme bence şu an boşuna uzuyorsun kendini de bebeği de içimde hiç kötü bir his yok benim senin bu durumla ilgili. Bebeği gördük diye geleceksin biliyorumbilmiyorum kesem büyümüş canım 21 mm herhangi bir agrım kanamam falan da yok ama bebeği kalbi duyamadı yarın acilden bakacak bugün özelden randevu ayarlayamadım yarın özel bi kliniğede gidecem umarım öyledir hepinize tşk ederim bana moral verdiniz ama çok kötü oldummelegim can golden-snitch gulumsebebek Asdb K kelebekimsi
Dualarım seninle kuzumsaol canım tşk ederim ağlıyorum sabahtan beri bende bebeğide göremedi mutlu mutlu gittim üzgün cıktım çok dua ediyorum ne olur sizde dua edin ben cok bekledim bu gebeliği o yüzden bekliyecem olumsuzda olsa belki bir ümit cihazdan görmemiştir diye
inşallah canım benim öyle olurCanim kesen gayet büyümüş, ben bebeği görmek için 25mm falan olması gerek diye hatırlıyorum yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama benim boş gebelikte kesem 10mmdi. Hiç endişelenme bence şu an boşuna uzuyorsun kendini de bebeği de içimde hiç kötü bir his yok benim senin bu durumla ilgili. Bebeği gördük diye geleceksin biliyorum
İlk 3 ayda bebek annenin depolarından beslenir bu yüzden yemek yiyememek bebeğe değil anne adayına zararBen de 9. Haftaya bir bulantı ile girdim ki sormayın o hafta 2 kilo kaybettim. Su içemedim susuzluktan idrarım kan kırmızısı oldu. Valla bu hamilelikte en zoru mide ile alakalı şeyler çünkü yavrum besinsiz kalıyor. Çok kötü bir hafta idi gerçekten. Yemekleri rahat yerken bol bol götürün valla kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?