2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
bilmiyorum kesem büyümüş canım 21 mm herhangi bir agrım kanamam falan da yok ama bebeği kalbi duyamadı yarın acilden bakacak bugün özelden randevu ayarlayamadım yarın özel bi kliniğede gidecem umarım öyledir hepinize tşk ederim bana moral verdiniz ama çok kötü oldum melegim can golden-snitch gulumsebebek Asdb K kelebekimsi

Kuzum benim bildiğim 25 mm olunca bakılıyor kalbine. İnşallah bebeğin seninle üzülme lütfen. Bak ben de çok ağladım başta bana boş gebelik dediler. Hatta Pcos olmasan bugün kürtaj derdim de biraz bekleyelim dedi doktorun biri sen düşün. Sonraki gitmemde de kalp atışı görülmedi ama doktor bebek var dedi ondan sonrakinde duyuldu kalp atışı

İnsallah canım

saol canım tşk ederim ağlıyorum sabahtan beri bende bebeğide göremedi mutlu mutlu gittim üzgün cıktım çok dua ediyorum ne olur sizde dua edin ben cok bekledim bu gebeliği o yüzden bekliyecem olumsuzda olsa belki bir ümit cihazdan görmemiştir diye

Ne kadar kötü oldugunu tahmin edebiliyorum canım ama inan yarın herşey güzel olacak inanıyorum bol bol dua et canım

Cihaz kalitesi çok çok farkediyor 8.hafta sonunda bile duymayan görmeyen çok oluyor canım. Ben gittiğim doktorun cihazına güvenerek sıkışık gitmedim ona rağmen hiç net değildi sıkışık gel dedi bana. Kesinlikle stres yapma kese gayet güzel büyümüş dualarımız seninle inşallah görüp rahatlarsın.

kızlar benim kahverengi lekelenme yine başladı doktordan geldim istirahat edeceksin dedi lekelenmeye odaklandığım için sormayı unuttum bebeğin yanındaki yuvarlak şey ne bilen var mı?

Mrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
Vajinamı baktı canım yoksa karından?

Ben de 9. Haftaya bir bulantı ile girdim ki sormayın o hafta 2 kilo kaybettim. Su içemedim susuzluktan idrarım kan kırmızısı oldu. Valla bu hamilelikte en zoru mide ile alakalı şeyler çünkü yavrum besinsiz kalıyor. Çok kötü bir hafta idi gerçekten. Yemekleri rahat yerken bol bol götürün valla kızlar

canim gormemisim ben bunu. bende de yok kasiklarim dedigin gibi ara ara agriyor hatta bugun nedense sol taraf hafif sancili.. onun disinda belirtim yok bir de hafif halsizlik diyeyim yatasim geliyor hep :)

ikisiylede baktı canım
Canım bu gün karşıma bir vidyo çıktı bir doktor paylaşmış demek kadın 9 haftalık gelmiş doktorun yanınaki bana kürtaj yapın dış gebelik olmuşum doktorda inanmamış demişki gel bir ben bakayım bakmış görmüş kese oluşmuş ve doktor dedi geç döllenme ola bilir hemen her kese seslendi kürtaja göndermeyin..ondan sende dur canım azcık bekle belki sendede öyle oldu Allah büyük o en iyisini biliyor

canim gormemisim ben bunu. bende de yok kasiklarim dedigin gibi ara ara agriyor hatta bugun nedense sol taraf hafif sancili.. onun disinda belirtim yok bir de hafif halsizlik diyeyim yatasim geliyor hep :)
Bende de şuan bişey yok halsizlik yada uyku hali uykusuzluk bulantı hiç bişey yok, cumartesi kese görücez. Bişey hissetmek istiyorum bi belirtti ama şuan yok.

bekliyecem canım bakalım artık hayırlısı diyelim

Canim kesen gayet büyümüş, ben bebeği görmek için 25mm falan olması gerek diye hatırlıyorum yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama benim boş gebelikte kesem 10mmdi. Hiç endişelenme bence şu an boşuna uzuyorsun kendini de bebeği de içimde hiç kötü bir his yok benim senin bu durumla ilgili. Bebeği gördük diye geleceksin biliyorum

Dualarım seninle kuzum sana ultrason görüntüsü verdi mi?

inşallah canım benim öyle olur

İlk 3 ayda bebek annenin depolarından beslenir bu yüzden yemek yiyememek bebeğe değil anne adayına zarar ilk 3 ayda depoların doluysa bebeğin besinsiz kalma gibi bir durumu yok yani canım. Bir çok anne ilk 3 ay mide bulantısından beslenemeyip kilo bile veriyor ve bu yüzden çevre baskısına da maruz kalabiliyor, bebeğin besinsiz kaldı vs gibi. Böyle bir durum yok, annenin depoları da azaldığı için anneye zararı oluyor bu durumun. Çünkü hem beslenememis oluyor hem depoları azalıyor, sonuç diş çürükleri vs gibi (hangi vitamin çok eksildiyse) durumlar ortaya çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…