2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
O zaman benim doktor biraz naif aman karindan baksinlar ya ugrasmasinlar vajinal ne gerek var stres oluyorum ben zaten vajinal bakilinca
Erken teshis hayat kurtarır o yüzden ben karsı degılım zaten öyle yok bebek düşer gibi hurafelerim de yok:)

Erken teshis hayat kurtarır o yüzden ben karsı degılım zaten öyle yok bebek düşer gibi hurafelerim de yok:)
Yok canim bebek duser sacmalik zaten stres oluyorum ben cunku diyorum kesin bi sikinti var doktor vajinal istedi ilk gebeligimden kalan bisey sanirim o bende yoksa tabi ki doktorum gerek gorurse istedigi gibi bakabilir

Yok canim bebek duser sacmalik zaten stres oluyorum ben cunku diyorum kesin bi sikinti var doktor vajinal istedi ilk gebeligimden kalan bisey sanirim o bende yoksa tabi ki doktorum gerek gorurse istedigi gibi bakabilir
Bende acı hissedince stres oldum cunku aynı acıyı dış gebelik gecırdıgımde de hissetmiştim

7+3 un. 3 gündür kusmaktan başım kalkmiyor. Hemşireyim. Dun doktorum 5 gun rapor verdi. Birde prizin diye bi ilac verdi. O da canakkalede yokmuş bursadan gelecek. Kizimda da boyleydim 6-7 aya kadar kustum ama atanmamistim o zaman evdeydim. 8 kilo vermiştim 2.trimesterde kilo almistim. Oglumda kusmam olmadi. Sanirim bu da kız diye düşünüyorum kendim

Yaa zor oluyordur oylee toplantı olmadığı sürece esnek benim ya sabah calisamazsam gece çalışıyorum :)
ya benim eski isyerimde oyleydi buraya gelince degisti bana da zor geldi canim. ben cunku isim varsa cikar yapardim dedigin gibi aksam bakiyodum falan su an offline olamiyorum kotu yani

Kesinlikle en iyisi yardımcı tut gelsin işini yapsın yemeğini de yapsın kadın. Bu artık lüks değil ihtiyaç senin için. Bir an önce toparlarsın merak etme canım

Kızlar merhaba dün sağlık ocağında doktorumun istediği kanları vermiştim sonuçlar az önce çıkmış doktoruma attım daha cevap gelmedi tam kan istemişti doktor Monosit diye bir hücre 0.02 veya 0.6 olması gerekirken bende 0.68 çıkmış bende baktım internet ten ve baya korktum kanser lösemi falan yaziyo bilgisi olan varmı doktor dan cevap bekliyorum ama içim hiç rahat değil

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-10-14-52-47-771_com.android.chrome.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 50
Canım inan her ihtimali düşünüyorum ama kötü oldum elimde değil sende bi boş gebelik geçirmiştin senin kaçıncı hafta da netleşti belirtilerin varmıydı
Canım ben de boş gebelik geçirdim boş gebelik bende kendini çok belli etti kesem çok küçüktü büyümüyordu , sende öyle bir durum olmadı inşallah. Canını sıkma lütfen burda 9. Haftaya kadar kalp atışı bekleyen oldu inşallah bebiş seninledir

Bende acı hissedince stres oldum cunku aynı acıyı dış gebelik gecırdıgımde de hissetmiştim
Hersey yolundadir insallah, saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi:) ben de hep ilk gebeligimle kiyasliyorum en son doktorum kizdi onu unut artik o baska bi deneyimdi suan baska bi gebelik yasiyosun diye. Rabbim ayni seyleri yasatmadan hayirlisiyla nasip etsin bu sefer

Canım hamilelikte bazen bu tip değerler yüksek çıkabiliyor merak etme doktorun da söyleyecektir zaten

Benim de monosit yüksek çıkmıştı googledan baktım hamilelik yükseltebiliyormuş. Endişe etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…