2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aynısını yasıyorum sag tarafımda ince sızı seklinde batma var kasık değil kasık üstü bazen şiddetleniyor bazen geciyor büyüklerimizin böğür dediği yer galiba boşluk kısım
Çok şiddetli yaşadım ben korktum baya ya nefes alamadım batmasından, sonra yavaş yavaş geçti şuan yok şükür. Senin ne zamandır var?

benim de rahim içi kanama vardı iki hafta önce, düşük tehlikesi yaşadım. raporluydum. benim allahtan keseye ulaşmadan durdu. işe başladım şimdi. doktor çok çok yorulmadan hafif ev işleri yapabilirsin dedi. süpürge bence yapma. ama bulaşık falan ben de yerleştiriyorum. yemek yapıyorum. ağır sakın kaldırma. ufak ufak gezinebilirsin ama sakın yorma kendini ve mümkün oldukça uzan. geçicek inşallah sabret. iyi kollarsan kendini daha hızlı iyileşirsin

Günaydınnn kızlaar ve mercimekleri
Dün akşam hepimize birşeyler olmuş banada oldu ama benimki başka bir boyut sanırım yatağa yattım kendi kendime bebekle ilgili vişne suyuyla ilgili bişeyler düşünüyordum sonra birden böyle bir ışık gözüktü kayboldu hemen ama çok net gördüm yandı söndü hani olur ya arada hepimize göz yanılması gibi pıt yanar söner hemen ama çok netti korkudan zar zor daldım

Ah bızım bu hamılelerın korkuları goz yanılmaları bende ses duymustum

Çok şiddetli yaşadım ben korktum baya ya nefes alamadım batmasından, sonra yavaş yavaş geçti şuan yok şükür. Senin ne zamandır var?
Yaklaşık 10 gündür var gelip geciyor 3 doktora gittim bir şey yok diyorlar anlamadım idrar testimde eritrosit 23 cıktı referans aralıgı 0-4 acaba ondanmı bilemedim doktorda bişe demedi

canım az kalmış bak 12.haftana biraz daha dayanmaya çalış bende sıcak su içemiyorum mesela soğuk anında varya zonklatıyor resmen elimizden geldiğince dikkat edelim bari yapacak bişey yok
evet canim ve dis hekimi asistani bir arkadasimla konustum colgate sensitive al disini fircaladiktan sonra agriyan disinin ustune sur dedi cok iyi geliyormus. Onunda sizlama olmus dis etleri iltihaplaniyor falan hamile :)
oyle de deneyecegim canim sen de dene bakalim. soguk sicak evet canim cok sutlu kahve cekiyor normalde iciyorum sabahlari da simdi korkuyorum

Günaydın herkese. O segirmeler bagirsak hareketleri ilk gebeliklerde 17-18 haftalikken hissedilir hareketler.
5.ci gebelikte olsa bu haftalarda hissedilmesi mümkün değil ki en profesyoneli bile bu haftalarda hissedemez bebek değil de bağırsak hareketi de değil gibi ilginç

Kizlarim gunaydin bugun 6+5 iz cok sukur :) hic bulantim ve ya koku tiksinmem olmadi henuz. 7.haftayi bekliyorum cevremdekilerin hep 7'de baslamis
Canım bendede o haftalarda yoktu herşeyi yiyip içiyordum ohhh bende başlamadı belirtim yok diyordum 8.haftama girdim bulantı kokulara karşı tiksinme bir anda başladı d vitaminini ben direk ağzıma damlatırdım 3 4 gündür ekmeğe bile damlatarak içemiyorum asla inşallah senin başlamaz öylede olabiliyormuş

Herkese gunaydiin:) kese yaninda ufak kanama alanim vardi dun kalp atisini duyup rahatlamistim:) benim neredeyse butun gebelik belirtilerim gitti sadece cok hafif gogus hassasiyetim var. Boyle belirtisi kaybolan var mi baskaa?

Canim buna bakar misinn melegim can Bu benim yakın arkadaşıminn aramizda 1 hafta ancak var

Eklentiler

• IMG-20231010-WA0008.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20231010-WA0007.webp
    10 KB · Görüntüleme: 36
ay gercekten mi ahaha ben de 7'yi bekliyordum canim Ay insallah olmaz canim cok zor goruyorum kendine dikkat et sen de canim kraker-leblebi bol bol ise yariyodur dimi ?

kızlar kendinizi telkin edin bulantım olmayacak diye. böyle diyince azalıyor baya. ben böyle böyle 10'a kadar geldim oluyor tabii hiç olmuyor değil ama idare ediyor. bir de doktorunuzun verdiği bulantı ilacını da kullanın. arada da ceviz falan atın ohh misss

Mrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
Bebişim inşallah yarın küt küt atışını duyacaksın. Burada kaç kişide bu durumu gördük. Acilde senin gibi gidince duydular. Hayırlısıyla yarın yüzün gülecek

Mrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
Canim aglama uzme bebisi de makina da problem olabilir yarini bekle bakalim bi .. telkin et kendini pozitifi cagir duyucaksin bebisin kalp atisini inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…