- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Canim makine kaynaklı olabilir, geç döllenme olabilir her şey olabilir. Ben olumsuz bir şey olduğunu düşünmüyorum yarın güzel haberlerle geleceksin inanıyorumMrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
Ben bunu doktora sordum son gittiğimde, çoğu insan orda atardamar olduğunu bilmiyor hissettiğin şey o demişti zayıflarda da daha çok belli oluyormuş o seyirmeBende yatarken otururken ara ara seğirme hissediyorum yani bebeği hissedemiceğim kadar küçük tamam ama ilk gebelikte de böyle seğirme hissetmemiştim hiç. Seğirme gibi mi hissettiğin şey yoksa benim oradaki damarlar mı yapıyor
Doktorun cihazı eski mi belki o sebeple görülmemiştir yarın müjdeli haberlerin olsun inşallah. Geç döllenme de olabilir biz yeni cihazla bebeği 8 haftalık beklerken boş kese görmüştükMrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
Hayatım sıkma canını sabret biraz yarın duyacaksın inşallahMrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
Bana da bu çok garip geliyor kendimizi dinlediğimiz için mi yani daha önce niye bağırsak hareketi hissetmiyorduk5.ci gebelikte olsa bu haftalarda hissedilmesi mümkün değil ki en profesyoneli bile bu haftalarda hissedemez bebek değil de bağırsak hareketi de değil gibi ilginç
87 kilo ve şişkin bi ilk doğum göbüşüyle hissettim demekki sandığım kadar kilolu değilim mutlu oldumBen bunu doktora sordum son gittiğimde, çoğu insan orda atardamar olduğunu bilmiyor hissettiğin şey o demişti zayıflarda da daha çok belli oluyormuş o seyirme
Ben bazen uzandigim zaman orada damar attığını hissediyorum ama hamile değilken de vardı o onu biliyorum bu sefer hissettiğim o değil mesela tam alt karnimda içeride bir şeyler oluyor gibiBen bunu doktora sordum son gittiğimde, çoğu insan orda atardamar olduğunu bilmiyor hissettiğin şey o demişti zayıflarda da daha çok belli oluyormuş o seyirme
Kendimizi dinlediğimiz için desem ben gayet normal temizlik yaparken de arada oluyor ama şimdi hamile olduğumu bildiğimden hemen durup dinliyorum sanırım önceden de oluyoduysa umursamadığımızdan farketmiyoruzBana da bu çok garip geliyor kendimizi dinlediğimiz için mi yani daha önce niye bağırsak hareketi hissetmiyordukgeçtiğimiz haftalarda doluluk hissetmeye başlamıştım zaten şimdi eglirken kalkarken falan hissediyorum orada bir şey olduğunu rahim büyüdüğü için sanırım ama arada rahimde tuhaflıklar bir hareketlenmeler de hissediyorum büyüdüğü için mi ne bilmiyorum ama bu haftalarda bebek hissetmek imkansız sanırım
canım bence cihazdan cihaza çok değişiyor yanılma çok olabiliyor içini ferah tut yarın güzel haberler alacaksın inşallahMrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
Ay üzülme canimm inşallah hayırlısı olurMrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
kaç haftalık oldu? üzülme, kaç kişinin öyle dediler ama duyuldu. inşallah hayırlısı ile senin de duyulurMrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
Büyük ihtimal kız bebek canım
87 kilo ve şişkin bi ilk doğum göbüşüyle hissettim demekki sandığım kadar kilolu değilim mutlu oldumdamar olabileceğini düşünmüştüm ama
ben de hamilelik öncesi hissetmiyordum bu kadar net o yüzden kendimce şöyle bi yorum yaptım rahim büyüdükçe atar damar cilt yüzeyine yaklaşıyorsa daha çok belli oluyodur belkiBen bazen uzandigim zaman orada damar attığını hissediyorum ama hamile değilken de vardı o onu biliyorum bu sefer hissettiğim o değil mesela tam alt karnimda içeride bir şeyler oluyor gibiatma gibi değil de, içeride bir şeyler dönüyor gibi
ay canimBüyük ihtimal kız bebek canım
Aay 1 ayım kaldı o zamanKendimizi dinlediğimiz için desem ben gayet normal temizlik yaparken de arada oluyor ama şimdi hamile olduğumu bildiğimden hemen durup dinliyorum sanırım önceden de oluyoduysa umursamadığımızdan farketmiyoruzama sen bizden önce hissetcen haftan ileri ben ilk gerçek bebek hareketini 15 haftada hissetmiştim oda kayma şeklinde tekme filan değil
Kız dur bitanem hemen umutsuzluga kapılma 7. Haftandasın sonuçta kesen çok güzel büyümüş bence bebegide kalp atışınıda göreceksin kuzum aglama lütfenMrb kızlar malesef iyi haberlerle gelemedim kese 21mm olmus ama bebegi kalp atışını göremedi kan verdim yarın acile çağırdı ordaki makinen bakacak çok.moralim bozuldu ağlıyorum sürekli
Psikolojik mi bilmiyorum işte içeride bir şeyler olduğunu hissediyorum aradaben de hamilelik öncesi hissetmiyordum bu kadar net o yüzden kendimce şöyle bi yorum yaptım rahim büyüdükçe atar damar cilt yüzeyine yaklaşıyorsa daha çok belli oluyodur belkiiçeride bişeyler kesin dönüyor zaten pozisyon falan değiştiriyolardır minişler
Beklerim kuzum sen yeterki at tabiki hepsi dogru çıkmayabilir tahmin sadece kuzumay canimmelegim can hayirlisiyla kalbini duyup gordugumde ilk sana aticam masallah kiz her bebisi tahmin ettin
Öylemi peki sonradan mi gördünüz bebeği canım çok sıkıldı bilmiyorum ki yarın ne olacak çok korkuyorumDoktorun cihazı eski mi belki o sebeple görülmemiştir yarın müjdeli haberlerin olsun inşallah. Geç döllenme de olabilir biz yeni cihazla bebeği 8 haftalık beklerken boş kese görmüştük
Çok kötü oldum canım kendime gelemedim bi türlüKız dur bitanem hemen umutsuzluga kapılma 7. Haftandasın sonuçta kesen çok güzel büyümüş bence bebegide kalp atışınıda göreceksin kuzum aglama lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?