yok canım zaten ultrasondada bende hiç bişey anlamadım devlete gittim dua ediyorum inş cihazdandırDualarım seninle kuzumsana ultrason görüntüsü verdi mi?
Anladım kuzum. Yarın güzel haberlerle geleceksinyok canım zaten ultrasondada bende hiç bişey anlamadım devlete gittim dua ediyorum inş cihazdandıryarın özelede gidecem
Bence bir kaç doktora daha git benim ablamda da doktor hemen kürtaj demişti kalp atışı felan yok diye ertesi gün başka doktorda duydu yarın yine duyulmazsa acele etme çünkü bekledikçe de duyulabilirmiş inşallah senin de öyle olur ya dua edicem sürekli sanabilmiyorum kesem büyümüş canım 21 mm herhangi bir agrım kanamam falan da yok ama bebeği kalbi duyamadı yarın acilden bakacak bugün özelden randevu ayarlayamadım yarın özel bi kliniğede gidecem umarım öyledir hepinize tşk ederim bana moral verdiniz ama çok kötü oldummelegim can golden-snitch gulumsebebek Asdb K kelebekimsi
Canım vajinal baktı mı?Öylemi peki sonradan mi gördünüz bebeği canım çok sıkıldı bilmiyorum ki yarın ne olacak çok korkuyorum
Canım bendede öyle çıktı bende korkmuştum ama korkulacak bi sorun yok dedi. Bide bi mono sayısı bide oranı var yüksek çıkan oranıydı sanırm diğeri de vardır testinde ona bak o normaldirKızlar merhaba dün sağlık ocağında doktorumun istediği kanları vermiştim sonuçlar az önce çıkmış doktoruma attım daha cevap gelmedi tam kan istemişti doktor Monosit diye bir hücre 0.02 veya 0.6 olması gerekirken bende 0.68 çıkmış bende baktım internet ten ve baya korktum kanser lösemi falan yaziyo bilgisi olan varmı doktor dan cevap bekliyorum ama içim hiç rahat değil
canim cok normal ama ya cok var hissetmeyen bu tarihlerde daha icimizi ferah tutalim :) ben de cuma gidecegim :) 7+2 olacak :)Bende de şuan bişey yok halsizlik yada uyku hali uykusuzluk bulantı hiç bişey yok, cumartesi kese görücez. Bişey hissetmek istiyorum bi belirtti ama şuan yok.
Canım şuan bişe diyemicem plesentası konumu tam belli degil ne desem yanlış olur birdahakiSonunda bugün kalp atışlarını duydummelegim can bekliyorum sabırsızlıkla yorumunu çok belli olmuyor ama işaretli yerlerde
Ben de 9. Haftaya bir bulantı ile girdim ki sormayın o hafta 2 kilo kaybettim. Su içemedim susuzluktan idrarım kan kırmızısı oldu. Valla bu hamilelikte en zoru mide ile alakalı şeyler çünkü yavrum besinsiz kalıyor. Çok kötü bir hafta idi gerçekten. Yemekleri rahat yerken bol bol götürün vallaCanım bendede o haftalarda yoktu herşeyi yiyip içiyordum ohhh bende başlamadı belirtim yok diyordum 8.haftama girdim bulantı kokulara karşı tiksinme bir anda başladıd vitaminini ben direk ağzıma damlatırdım 3 4 gündür ekmeğe bile damlatarak içemiyorum asla inşallah senin başlamaz öylede olabiliyormuş
çok haklısınız ama öyle bir psikoloji oluyor ki anlatamam kendimi çok suçladım. Tabii ki haklısınız siz. Benim sadece duygularım bunlardı. Allah bebeklerimizin yardımcısı olsunİlk 3 ayda bebek annenin depolarından beslenir bu yüzden yemek yiyememek bebeğe değil anne adayına zararilk 3 ayda depoların doluysa bebeğin besinsiz kalma gibi bir durumu yok yani canım. Bir çok anne ilk 3 ay mide bulantısından beslenemeyip kilo bile veriyor ve bu yüzden çevre baskısına da maruz kalabiliyor, bebeğin besinsiz kaldı vs gibi. Böyle bir durum yok, annenin depoları da azaldığı için anneye zararı oluyor bu durumun. Çünkü hem beslenememis oluyor hem depoları azalıyor, sonuç diş çürükleri vs gibi (hangi vitamin çok eksildiyse) durumlar ortaya çıkıyor
Ekledim canımgulumsebebek beni de ekler misin listeye yaş 25 son adet tsrihim 22 ağustos kalp atışı 7+0 tahmini doğum 28 Mayıs
YaaCanım şuan bişe diyemicem plesentası konumu tam belli degil ne desem yanlış olur birdahaki
Sefere
Teşekkür ederimmmEkledim canım
Güzel haberlerle gelceksin inanıyorumbilmiyorum kesem büyümüş canım 21 mm herhangi bir agrım kanamam falan da yok ama bebeği kalbi duyamadı yarın acilden bakacak bugün özelden randevu ayarlayamadım yarın özel bi kliniğede gidecem umarım öyledir hepinize tşk ederim bana moral verdiniz ama çok kötü oldummelegim can golden-snitch gulumsebebek Asdb K kelebekimsi
Yaa7 haftalık halbuki niye böyle küçük görümdü anlamadım ya
Hiç suçlamayın, bebeğiniz zaten depolardan alacak 4. Aydan itibaren çok dikkatli olmak gerek tabii bebek artık bizden besleniyor. Bulantilar devam ederse de en azından bebeğe kilo aldırabilecek şeyler yersek kârçok haklısınız ama öyle bir psikoloji oluyor ki anlatamam kendimi çok suçladım. Tabii ki haklısınız siz. Benim sadece duygularım bunlardı. Allah bebeklerimizin yardımcısı olsun
Ya ultrasondan mı bilmiyorum belli belirsiz çıktı 7 haftalık bir deNormal canım uzaktan görüntü almış ben tam ortada oldugu için yorum yapmak istemedim ama çok istiyorsan kız olabilir canım
Bu daha belli mi video da çekmiştim ordan aldımNormal canım uzaktan görüntü almış ben tam ortada oldugu için yorum yapmak istemedim ama çok istiyorsan kız olabilir canım
Burda daha belli canım saga yakın kız bebek olabilirBu daha belli mi video da çekmiştim ordan aldımbu da olmazsa bir dahaki sefere artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?