2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sonunda bugün kalp atışlarını duydum melegim can bekliyorum sabırsızlıkla yorumunu çok belli olmuyor ama işaretli yerlerde

Eklentiler

• IMG_1326.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_1325.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_1324.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 92
Bence bir kaç doktora daha git benim ablamda da doktor hemen kürtaj demişti kalp atışı felan yok diye ertesi gün başka doktorda duydu yarın yine duyulmazsa acele etme çünkü bekledikçe de duyulabilirmiş inşallah senin de öyle olur ya dua edicem sürekli sana

Canım bendede öyle çıktı bende korkmuştum ama korkulacak bi sorun yok dedi. Bide bi mono sayısı bide oranı var yüksek çıkan oranıydı sanırm diğeri de vardır testinde ona bak o normaldir

Bende de şuan bişey yok halsizlik yada uyku hali uykusuzluk bulantı hiç bişey yok, cumartesi kese görücez. Bişey hissetmek istiyorum bi belirtti ama şuan yok.
canim cok normal ama ya cok var hissetmeyen bu tarihlerde daha icimizi ferah tutalim :) ben de cuma gidecegim :) 7+2 olacak :)

Ben de 9. Haftaya bir bulantı ile girdim ki sormayın o hafta 2 kilo kaybettim. Su içemedim susuzluktan idrarım kan kırmızısı oldu. Valla bu hamilelikte en zoru mide ile alakalı şeyler çünkü yavrum besinsiz kalıyor. Çok kötü bir hafta idi gerçekten. Yemekleri rahat yerken bol bol götürün valla
çok haklısınız ama öyle bir psikoloji oluyor ki anlatamam kendimi çok suçladım. Tabii ki haklısınız siz. Benim sadece duygularım bunlardı. Allah bebeklerimizin yardımcısı olsun

çok haklısınız ama öyle bir psikoloji oluyor ki anlatamam kendimi çok suçladım. Tabii ki haklısınız siz. Benim sadece duygularım bunlardı. Allah bebeklerimizin yardımcısı olsun
Hiç suçlamayın, bebeğiniz zaten depolardan alacak 4. Aydan itibaren çok dikkatli olmak gerek tabii bebek artık bizden besleniyor. Bulantilar devam ederse de en azından bebeğe kilo aldırabilecek şeyler yersek kâr

Normal canım uzaktan görüntü almış ben tam ortada oldugu için yorum yapmak istemedim ama çok istiyorsan kız olabilir canım
Ya ultrasondan mı bilmiyorum belli belirsiz çıktı 7 haftalık bir de 4D de göstermek istedi ama çok küçük olduğu için görünmüyor dedi

Normal canım uzaktan görüntü almış ben tam ortada oldugu için yorum yapmak istemedim ama çok istiyorsan kız olabilir canım
Bu daha belli mi video da çekmiştim ordan aldım bu da olmazsa bir dahaki sefere artık

Eklentiler

• IMG_1327.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar ya kahvaltıdan sonra folik asit içtim , 15 dakika sonra istifra ettim . Sizce şimdi tekrar folik asit içmeli miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…