2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ya yumurtlama takip etmemiş miydin bebiş ? Ben mesela tam uygulamanın gösterdiği günden bi gün önce gördüm aa anladım canımcım ama doktor olmaz dediyse biliyordur ferah tutalım içimizi yakalıyodur belki canım tecrübeli anneler daha iyi yazabilir belki böyle bi durum yaşayan ama inşallaj sağlıkla gelsin haftaya haber et bizi ben de gidicem çarşamba.benim bebek ultrasondan bıktı

Yok yavrum ne yumurtlama takibi düşünmüyorduk ki biz benim kız daha 16 aylık tamamen plansız gelişti ben perşembeye aldım sen benden önce gitcen yine haberdar ederiz birbirimizi sağlıkla büyüsünler de napalım artık. Senin bebek ultrasondan bıktı da sonunda bugün görebildik nazlı niyazlı kızmı acaba

Kız olursa isim bile buldum ay bebişim senin daha minnoşun var doğru ne takibi ah ne güzel Allahım sağlık iyilik versin ikisine de hep kız gibi geliyor bana da ama bakalım

Haklısın bazen hepimiz oluyoruz doktor bana da zaten daha ufak kalp sesini duymamak normal dedi. 8.haftaya kadar beklemek istiyorum aslında gel git stres oluyorum. Haftaya gel dedi ama daha iyi bir hastaneye gideceğim. Bol sıvı al ve dinlen dedi bana. Benimkinin aleti de kötüydü kapkara bir şey yok miniş bile görünmüyor. İçini ferah tıt stres asla yapma ben stres yapınca hemen sancım oluyor

Kız olursa isim bile buldum ay bebişim senin daha minnoşun var doğru ne takibi ah ne güzel Allahım sağlık iyilik versin ikisine de hep kız gibi geliyor bana da ama bakalım
Valla kız bebek te pek tatlı oluyor oğlan anası değilim onu bilmiyorum da kızda giydirecek çeşit te bol bandanaları tokaları kilotlu çorapları zaten bi bebek mağazasına gidince farketmişsindir kızlara ayrılan reyon 3 se erkeğe 1 hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin. Amin canım Allah sağlık versin hepsine evlatlarımız Rabbime emanet

melegim can bebiş sağda olunca mı erkek tahmini yapıyorsun canım taktik alayım. Benimki daha çok ufak ve hep sağda göründü karından ultrasonda

ay evet canım biliyorum Allahım ne güzel ne tatlı bir duygu çok şanslısın evet hepimizin gönlüne göre sağlıkla huzurla versin Allahım

Benim de oluyor ama engel olamıyorum bazen hemen giriyor sancı canım benimki de maalesef pratisyendi işte alet iyi bile olsa zorlandı.
Valla aynısını dedim bebek sürekli ultrasonda yani ama çarşamba gidicem çünkü acile gitmiştim geçen lekelenmem var diye randevu ayarladılar uzmanla belki iyi bakarlar detaylıca dinlenelim bol bol dikkat edelim kendimize şu an için☺

Kızlar bu evde bebeğin kalp atışını dinlemek içinmiş videoları gördüm alıp kullanan var mı şu an değil de biraz büyüdüğünde mantıklı mı acaba

Benimde bir hafta geri ama doktorum onemli degil dedi sat vs guncellemedi stres yapma dedi o kadar cok sorun degil dedi yani banada bu durum

Kızlar bu evde bebeğin kalp atışını dinlemek içinmiş videoları gördüm alıp kullanan var mı şu an değil de biraz büyüdüğünde mantıklı mı acaba Eki Görüntüle 3317510
Şuan çok küçük oldukları için pek duyulamaz bu cihazla bence e biraz büyüdüklerinde de sürekli tekme hareket dönme vs hissedeceğimiz için varlığını kontrol etmek amaçlı kalp atışını dinlemeye gerek kalmaz diye düşünüyorum

Kızlar bu evde bebeğin kalp atışını dinlemek içinmiş videoları gördüm alıp kullanan var mı şu an değil de biraz büyüdüğünde mantıklı mı acaba Eki Görüntüle 3317510
Ay ben de bakmıştım ama bebeği rahatsız ederim strese girer akışına bırakayım dedim hatta 2.el ultrason cihazı bile baktım pahalıydı çok

Ya da çikolata falan yiyormuş annem hemen tepki gösteriyormuşum ama ben belki alırım yine de canım çok güzel dinliyor izledim video ama karnı büyüktü
Ay ben de bakmıştım ama bebeği rahatsız ederim strese girer akışına bırakayım dedim hatta 2.el ultrason cihazı bile baktım pahalıydı çok
Canım bi bakıcam zararı varmı diye hhaah arada bir hareketsizken falan kontrol ederim diye çok aşırı tatlıydı videoda kadın buluyor hemen kalbi tabi büyük baya bebiş karnı

Benimde bir hafta geri ama doktorum onemli degil dedi sat vs guncellemedi stres yapma dedi o kadar cok sorun degil dedi yani banada bu durum
Burda hakkında konuştuğumuz arkadaşın 1 hafta farkla sat güncellendi birde bi arkadaş daha vardı onunda 10 gün dü sanırım oda güncellendi benimde güncellendi. Biz yeni verilen tarihten ilerliyoruz canım belki doktorun 1 haftayı bebek kapatır daha küçük diye sorun değil demiştir ama normalde de 7 gün ve üzeri farklarda düzeltilmiş sat veriyolar. Bakalım bizimkiler kapatacak mı farkı

Ay o haftalar gelsin çikolata yiyip yan yatınca çok güzel hareketleri hissediliyor

Benim regl donguleri uzun oldugu icin oyleymis sanirim su stresli donemler bi bitse de saglikla alsak kucagimiza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…