Ya yumurtlama takip etmemiş miydin bebiş ? Ben mesela tam uygulamanın gösterdiği günden bi gün önce gördümHa öyle sordum canım hani bebekte bi sıkıntı oluyor mu sonradan filan diye de yok yumurtan geç çatlamış sağlıklı gebelikse devam ediyor zaten dedi geç döllenme sıkıntılı bi durum değilmiş insanların döngüsünde artık regl olacağı tarihte benim yumurta anca çatlamış canı öyle istedi heraldebirde polikistik overde böyle durumlar sık görülüyormuş. Paniklememe sebebimde sanırım hem spontane gebelik oluşu hem 4. Oluşu (yaşayan 1bebeğim var)
Bu arada bende sonradan haftasını yakalıyor diye okudum aslında merak ta ediyorum nekadarlık olduğunu 3 haftayı kapatmaz heralde dehaftaya giderim bi
Yok yavrum ne yumurtlama takibi düşünmüyorduk ki biz benim kız daha 16 aylık tamamen plansız geliştiYa yumurtlama takip etmemiş miydin bebiş ? Ben mesela tam uygulamanın gösterdiği günden bi gün önce gördümaa anladım canımcım ama doktor olmaz dediyse biliyordur ferah tutalım içimizi yakalıyodur belki canım tecrübeli anneler daha iyi yazabilir belki böyle bi durum yaşayan ama inşallaj sağlıkla gelsin haftaya haber et bizi ben de gidicem çarşamba.benim bebek ultrasondan bıktı
Görmedim tatlım bakim hemenBenimkine niye yorum yapmadin
Kız olursa isim bile buldumYok yavrum ne yumurtlama takibi düşünmüyorduk ki biz benim kız daha 16 aylık tamamen plansız geliştiben perşembeye aldım sen benden önce gitcen yine haberdar ederiz birbirimizi sağlıkla büyüsünler de napalım artık. Senin bebek ultrasondan bıktı da sonunda bugün görebildik nazlı niyazlı kızmı acaba
Erkek gibi canım ama yinede birdahaki sefere bakalım
Haklısın bazen hepimiz oluyoruz doktor bana da zaten daha ufak kalp sesini duymamak normal dedi. 8.haftaya kadar beklemek istiyorum aslında gel git stres oluyorum. Haftaya gel dedi ama daha iyi bir hastaneye gideceğim. Bol sıvı al ve dinlen dedi bana. Benimkinin aleti de kötüydü kapkara bir şey yok miniş bile görünmüyor. İçini ferah tıt stres asla yapma ben stres yapınca hemen sancım oluyorCanım evet panikledim, senin normal haftasında mı o zaman ? Ya daha çok minnak seninki de benimki de bir de doktor normal dedi bana sana da demiştir. 30dk uğraştı net görüntü bulmak için inan ölçüm yapmak adına. Ben şimdi uzman doktorla çarşamba görşücem detaylı ultrason için bakalım o ne diyecek ne ölçecek senin ne zaman canım ?
Valla kız bebek te pek tatlı oluyor oğlan anası değilim onu bilmiyorum da kızda giydirecek çeşit te bol bandanaları tokaları kilotlu çoraplarıKız olursa isim bile buldumay bebişim senin daha minnoşun var doğru ne takibi ah ne güzel Allahım sağlık iyilik versin ikisine de hep kız gibi geliyor bana da ama bakalım
AynenAktif toxo olmaması iyi yani demi aktif olursa sıkıntıydı
Tamam cok tesekkur ederimErkek gibi canım ama yinede birdahaki sefere bakalım
ay evet canım biliyorum Allahım ne güzel ne tatlı bir duygu çok şanslısınValla kız bebek te pek tatlı oluyor oğlan anası değilim onu bilmiyorum da kızda giydirecek çeşit te bol bandanaları tokaları kilotlu çoraplarızaten bi bebek mağazasına gidince farketmişsindir kızlara ayrılan reyon 3 se erkeğe 1 hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin. Amin canım Allah sağlık versin hepsine evlatlarımız Rabbime emanet ❤
Benim de oluyor ama engel olamıyorum bazen hemen giriyor sancıHaklısın bazen hepimiz oluyoruz doktor bana da zaten daha ufak kalp sesini duymamak normal dedi. 8.haftaya kadar beklemek istiyorum aslında gel git stres oluyorum. Haftaya gel dedi ama daha iyi bir hastaneye gideceğim. Bol sıvı al ve dinlen dedi bana. Benimkinin aleti de kötüydü kapkara bir şey yok miniş bile görünmüyor. İçini ferah tıt stres asla yapma ben stres yapınca hemen sancım oluyor
Benimde bir hafta geri ama doktorum onemli degil dedi sat vs guncellemedi stres yapma dedi o kadar cok sorun degil dedi yani banada bu durumHemşire olabilirsiniz fakat bende kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktorun söylediğini aktarıyorum. Arkadaşın 1 hafta oynuyor doktoru düzeltilmiş sat belirlemiş benim 3 hafta oynuyor benim doktorumda düzeltilmiş sat belirleyeceğini söyledi yeni tarihi baz al dedi. Bende 3 Farklı doktor gezdim ölçümlerim sizinki gibi 2-3 günlük farklılık gösteriyor ama 1 hafta değil. 1 hafta kadar fazla fark olunca geç döllenmeyle yeni sat belirleniyor.
Şuan çok küçük oldukları için pek duyulamaz bu cihazla bence e biraz büyüdüklerinde de sürekli tekme hareket dönme vs hissedeceğimiz için varlığını kontrol etmek amaçlı kalp atışını dinlemeye gerek kalmaz diye düşünüyorumKızlar bu evde bebeğin kalp atışını dinlemek içinmiş videoları gördüm❤ alıp kullanan var mı şu an değil de biraz büyüdüğünde mantıklı mı acaba Eki Görüntüle 3317510
Kızlar bu evde bebeğin kalp atışını dinlemek içinmiş videoları gördüm❤ alıp kullanan var mı şu an değil de biraz büyüdüğünde mantıklı mı acaba Eki Görüntüle 3317510
Ya da çikolata falan yiyormuş annem hemen tepki gösteriyormuşumŞuan çok küçük oldukları için pek duyulamaz bu cihazla bence e biraz büyüdüklerinde de sürekli tekme hareket dönme vs hissedeceğimiz için varlığını kontrol etmek amaçlı kalp atışını dinlemeye gerek kalmaz diye düşünüyorum
Canım bi bakıcam zararı varmı diye hhaah arada bir hareketsizken falan kontrol ederim diye çok aşırı tatlıydı videoda kadın buluyor hemen kalbi tabi büyük baya bebiş karnıAy ben de bakmıştım ama bebeği rahatsız ederim strese girer akışına bırakayım dedim hatta 2.el ultrason cihazı bile baktım pahalıydı çok
Burda hakkında konuştuğumuz arkadaşın 1 hafta farkla sat güncellendi birde bi arkadaş daha vardı onunda 10 gün dü sanırım oda güncellendi benimde güncellendi. Biz yeni verilen tarihten ilerliyoruz canımBenimde bir hafta geri ama doktorum onemli degil dedi sat vs guncellemedi stres yapma dedi o kadar cok sorun degil dedi yani banada bu durum
Ay o haftalar gelsin çikolata yiyip yan yatınca çok güzel hareketleri hissediliyorYa da çikolata falan yiyormuş annem hemen tepki gösteriyormuşumama ben belki alırım yine de canım çok güzel dinliyor izledim video ama karnı büyüktü
Canım bi bakıcam zararı varmı diye hhaah arada bir hareketsizken falan kontrol ederim diye çok aşırı tatlıydı videoda kadın buluyor hemen kalbi tabi büyük baya bebiş karnı
Benim regl donguleri uzun oldugu icin oyleymis sanirim su stresli donemler bi bitse de saglikla alsak kucagimiza :))Burda hakkında konuştuğumuz arkadaşın 1 hafta farkla sat güncellendi birde bi arkadaş daha vardı onunda 10 gün dü sanırım oda güncellendi benimde güncellendi. Biz yeni verilen tarihten ilerliyoruz canımbelki doktorun 1 haftayı bebek kapatır daha küçük diye sorun değil demiştir ama normalde de 7 gün ve üzeri farklarda düzeltilmiş sat veriyolar. Bakalım bizimkiler kapatacak mı farkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?