Burda hakkında konuştuğumuz arkadaşın 1 hafta farkla sat güncellendi birde bi arkadaş daha vardı onunda 10 gün dü sanırım oda güncellendi benimde güncellendi. Biz yeni verilen tarihten ilerliyoruz canım belki doktorun 1 haftayı bebek kapatır daha küçük diye sorun değil demiştir ama normalde de 7 gün ve üzeri farklarda düzeltilmiş sat veriyolar. Bakalım bizimkiler kapatacak mı farkı
Ozaman seni normal değer aralığında görüyordur doktor. Ay vallahi canım ya yok bi hafta ileri iki hafta geri yok tarama testleri falan filan insanda bi stres bi stres bi sağlıkla doğuraydık
Canım ben sat a göre 7+4 de farkettim gebeliği kan verdim 2050 çıktı e o haftaya göre baya düşük değer bi gariplik vardı zaten yani ertesi gün işte ultrasona gittim kese var bebek filan yok. Ondan bir hafta sonra gördük bebeği kalp atışını ozaman daha 5+6 haftalıktı bebeğin ölçümü. Polikistik overde biliyorsun bazen o ay hiç regl olunmuyor bazen geç olunuyor tam günü gününe gelmiyor hep. O sebeple doktor da pkos ta çok görülen bi durum geç yumurtlama dedi
Canım ben sat a göre 7+4 de farkettim gebeliği kan verdim 2050 çıktı e o haftaya göre baya düşük değer bi gariplik vardı zaten yani ertesi gün işte ultrasona gittim kese var bebek filan yok. Ondan bir hafta sonra gördük bebeği kalp atışını ozaman daha 5+6 haftalıktı bebeğin ölçümü. Polikistik overde biliyorsun bazen o ay hiç regl olunmuyor bazen geç olunuyor tam günü gününe gelmiyor hep. O sebeple doktor da pkos ta çok görülen bi durum geç yumurtlama dedi
kizlarim selam moralim bozuldu yine deliricem bu ulkede. boyutunu olcmek icin tam 30 dk ugrasti cok kucuk falan olcemiyorum diye. olctu birinde 6 haftalik birinde 6 hafta 2 gunluk cikti. normalde sat a gore 7+2 bugun.. 1 hafta geriden geliyormus. kalp atisini da dinletemedi tabi cok minik falan dedi . moralim cok bozuk oturup aglicam artik yani asla net bir goruntu net bir cevap alamiyorum Begonya2golden-snitchmelegim canKardelenzey@esen-ruzqar@Merve3553gulumsebebek
ve unuttuklarim.. aramizda boyle olan var mi Eki Görüntüle 3317304
Kuzum hiç bozma moralini miniğin seninle bak geriden gelmesi normal benimde 10 gün geriden geliyor şuan son adete göre 10 haftalığım ama usg göre 8+3 haftalığım