2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Karından ultrason
melegim can bebiş sağda olunca mı erkek tahmini yapıyorsun canım taktik alayım. Benimki daha çok ufak ve hep sağda göründü karından ultrasonda
Karından sagda olursa kız solda olursa erkek canım internetten bak ramzi teorisi diye az çok yorum yapabilirsin karşılaştır seninki ile

Canım senın beta nasıldı gec dollenmenın betayla alakası var mı yoksa bende pkosluyum pkoslulukla mı alakalı bılmıyorum

Benim regl donguleri uzun oldugu icin oyleymis sanirim su stresli donemler bi bitse de saglikla alsak kucagimiza :))
Ozaman seni normal değer aralığında görüyordur doktor. Ay vallahi canım ya yok bi hafta ileri iki hafta geri yok tarama testleri falan filan insanda bi stres bi stres bi sağlıkla doğuraydık

Canım senın beta nasıldı gec dollenmenın betayla alakası var mı yoksa bende pkosluyum pkoslulukla mı alakalı bılmıyorum
Canım ben sat a göre 7+4 de farkettim gebeliği kan verdim 2050 çıktı e o haftaya göre baya düşük değer bi gariplik vardı zaten yani ertesi gün işte ultrasona gittim kese var bebek filan yok. Ondan bir hafta sonra gördük bebeği kalp atışını ozaman daha 5+6 haftalıktı bebeğin ölçümü. Polikistik overde biliyorsun bazen o ay hiç regl olunmuyor bazen geç olunuyor tam günü gününe gelmiyor hep. O sebeple doktor da pkos ta çok görülen bi durum geç yumurtlama dedi

Evet canım senı cok ıyı anlıyorum benımde tahmınım bır hafta geri gıbı onun için sordum bakalım bebek gorununce belli olur gıbı ☺

Kuzum hiç bozma moralini miniğin seninle bak geriden gelmesi normal benimde 10 gün geriden geliyor şuan son adete göre 10 haftalığım ama usg göre 8+3 haftalığım

Sıze cift rahımlı bı gebelık gostereyım

Eklentiler

• 0DCC00FC-FB1B-466B-8FCB-7B72B8C143E6.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…