- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Yani ben ultrason fotoğrafından çok anlamam ama bu durum herhangi bi sıkıntıya yol açıyor muSıze cift rahımlı bı gebelık gostereyım
Doktorum bu konuda pınpırıklı bacaklara pıhtı ıcın bakacak bobreklerıme dalagıma herhangı bır sorun var mı dıye bakacakmıs goguslerımde kıtle var mı yok mu ona da bakmak ıstedıNeden tüm vücut ?
Bır dusugum var ama tamamen buna baglanmadı serklaj yapılacak 11. HaftadaYani ben ultrason fotoğrafından çok anlamam ama bu durum herhangi bi sıkıntıya yol açıyor mu
Aslında çok iyimiş detaylıca kontrol baştan önlem herzaman iyidir.Doktorum bu konuda pınpırıklı bacaklara pıhtı ıcın bakacak bobreklerıme dalagıma herhangı bır sorun var mı dıye bakacakmıs goguslerımde kıtle var mı yok mu ona da bakmak ıstedı
Bır dusugum var ama tamamen buna baglanmadı serklaj yapılacak 11. Haftada
Gecmis olsun onemli bir sey yoktur insaallahKızlar günaydın beni tanıyan biliyor düşük riskim vardı 7 haftalık iken öğrendim şuan aktif kanama alanı yok ve kanama bir önceki seferden küçülmüş demişti doktor grip oldum maalesef yeni yeni toplarlıyorum ama yerini öksürüğe bıraktı şimdi de gece çok öksürdüm sabah uyandığımdan beri kasıklarımda çok ağrım var adım attırmıyor öksürdükçe de şiddetleniyor riskli bi durum mu oluştu acaba korkuyorum eşim işten gelince acile gidicem
Ay evet canım unuttum bakAslında çok iyimiş detaylıca kontrol baştan önlem herzaman iyidir.
Evet serklaj yapılacağını hatırlıyorum sonraki süreç hakkında da detaylı bilgi alırsan bana da söylermisin canım benimde o ihtimal var ya bana ne dicekler bakalım merakla bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı
Sağol canım teşekkür ederim inceliyorum şimdigulumsebebek instagramda boyle bir doktor cikti karsima hamilelik sekeri videolari vardi yukleme yapmadan sekeri kontrolde tutmayi savunuyor. Izmirdeymis doktorum icime sinmedi demistin belki bakmak istersin diye senin icin ekran goruntusu aldim
Elifingunlugu size yazmistim alinti yapmayi unutmusumBu kadar sey yasayip kendinizi kotu hissetmekte haklisiniz. Aslinda bende dahil bircok insanin istedigi hatta hayali olan tup mide ameliyatini basariyla olmussunuz kilo vermissiniz bunlar cok guzel seyler. Sonra yine bircok insanin istedigi ama herkesin olamadigi hamilelik seruvenine katilmissiniz bu cok buyuk bir nimet. Daha ameliyatinizin zorluklari uzerinizdeyken hamilelik birde ustune grip olmaniz haliyle sizi epey yormus.Rabbim size ve tum hastalara sifalar, kolayliklar versin.
Mevsimden dolayi sanirim bircogumuz hasta olduk. Bazi arkadaslarin uzun zamandir lekelenme, kanama sorunlari oluyor Burda Mayis anneleri olarak aslinda daha fazla kisiydik malesef bazi arkadaslarimiz bazi sepeplerden dolayi bebeklerini kaybettiler. Inanin sadece siz zorluklar yasamiyorsunuz herkesin kendine gore buyuk ya da kucuk problemleri oluyor o yuzden burdayiz zaten birbirimizi tanimayan kadinlar olarak bu surecte birbirimize destek oluyoruz. Kendinizi yalniz hissettiginizde yazin buraya illaki birileri olur iyi hissedersiniz. Bu zamanlar da gecicek ben de gripken boyle dusunuyordum bu oksuruk ne zaman gecicek burnum ne zaman acilcak diye diye gecti cok sukur ben kucuk bir kavonoza limon dilimledim ustune minik dogradigim zencefilleri koydum ve bir miktar bal ekleyip karistirdim. Bir sure beklettikten sonra sabah aksam birer kasik ictim. Zencefil hem mide bulantisina da iyi geliyor ama fazla tuketmemek gerekiyormus onun disinda meyve yedim. Mandalina portakal midenizi rahatsiz ediyorsa en azindan c vitamini olan diger meyvelerin suyunu icseniz o da fayda saglar birde ameliyatinizi yapan doktorunuza danissaniz yiyip icme konusunda yardimci olacaktir.
Sevdiginiz seylere zaman ayirin orgu olur resim olur yapmaktan hoslandiginiz bir seyler varsa onlara da zaman ayirin ama profosyonel yardim almak da cok guzel fikir cok iyi dusunmussunuz kendinizi kotu hissetmeye devam ederseniz mutlaka bir uzmandan yardim alin. Siz cok zorlu sureclerden gecmissiniz bence bunlarin da ustesinden geleceksiniz sadece biraz zaman gerekiyor gonlunuze ferahlik diliyorum sevgiler
500 600 gr anca verdim şuan koruma modunda gibiyim ama vermek istiyorumKızlar kilo durumunuz nedir diyet yapanlar vardı verebildiniz miiii
Bir kaç haftaya hepsi geçecek inşallah bulantıda gripte. Belki ozaman bi nebze daha rahat bişeyler yiyebilirsin. İlk 3 ay genelde hep zorlu oluyor tabi senin durum şartlardan dolayı ekstra zor gelebilir ama 2. Trimester de Allahın izniyle hepimiz çok daha rahat olup gebelikten keyif alcaz. Yine de bi psikolojik destekle şu zamanları geçirebilirsen senin açından da daha rahat olur ilaveten kucağına sağlıkla alıncada hiç önemi kalmıcak bu günlerinKendimi artık psikolojik ve fiziken hiç iyi hissetmiyorum. Uykusuz geçen 4. Gecem. Öğlenleri de öksürmekten uyuyamıyorum. Ameliyatım yüzünden yiyip içemiyorum. Ne zaman dalsam gaz sancısına uyanıyorum inanılmaz kabızım. Bulantım ve gribim yüzünden rapor verildi. Gün içinde çok yalnız kalıyorum evde kedimle odadan odaya geçiyoruz resmen. Yemek yiyemiyorum tüp mideden, yesem de bulantıdan çıkarıyorum. Doktorlar limon mandalina ye su iç diyor. Limon, mandalina tüp midemi mahvediyor. Çorbaları sıcak içince mideme dokunuyor. Ilıklaşmış hiçbir çorba da fayda etmiyor. İnsanlara midemden dolayı zorlandığımı anlatamıyorum. Kimse ilaç yazmıyor, bulantı için de yazmıyor. Midemden de korkuyorum ameliyatlıyım birşey olacak diye. Bir tek ben mi bu kadar mutsuz bir gebelik geçiriyorum bilmiyorum. Artık psikolojik destek almam gerektiğini düşünüyorum...
Doğru birine anlattıkça rahatlıyorum,iyiki burası da varÇok güzel bir mesleğin var fakat bu durumda seninde desteğe ihtiyacın var bunu en iyi sen bilirsin mümkün oldukça meslektaşlarından sende destek al.Ağlamak gebelikte zararlı değil aslında içinde kalırsa daha zararlı yani benim doktorum öyle dedi bana kolaylıklar diliyorum
O kadar zorlanıyorum ki bütün vücudumda liken lezyonları çıktı. Eskiden çok çok kötü olunca 1-2 tane çıkardı. Çok ilaç kullandım geçmemişlerdi. Bunlar ne olacak bilmiyorum. Baktıkça daha çok ağlıyorum. 12. Hafta gibi uzun bir süreyi şuan algılayamıyorum. Benim derdim bugün yemek yiyip uyuyabilmek az da olsaBir kaç haftaya hepsi geçecek inşallah bulantıda gripte. Belki ozaman bi nebze daha rahat bişeyler yiyebilirsin. İlk 3 ay genelde hep zorlu oluyor tabi senin durum şartlardan dolayı ekstra zor gelebilir ama 2. Trimester de Allahın izniyle hepimiz çok daha rahat olup gebelikten keyif alcaz. Yine de bi psikolojik destekle şu zamanları geçirebilirsen senin açından da daha rahat olur ilaveten kucağına sağlıkla alıncada hiç önemi kalmıcak bu günlerinİnşallah hızla geçer şu dönemler
Merhaba mesajını yeni gördümBu kadar sey yasayip kendinizi kotu hissetmekte haklisiniz. Aslinda bende dahil bircok insanin istedigi hatta hayali olan tup mide ameliyatini basariyla olmussunuz kilo vermissiniz bunlar cok guzel seyler. Sonra yine bircok insanin istedigi ama herkesin olamadigi hamilelik seruvenine katilmissiniz bu cok buyuk bir nimet. Daha ameliyatinizin zorluklari uzerinizdeyken hamilelik birde ustune grip olmaniz haliyle sizi epey yormus.Rabbim size ve tum hastalara sifalar, kolayliklar versin.
Mevsimden dolayi sanirim bircogumuz hasta olduk. Bazi arkadaslarin uzun zamandir lekelenme, kanama sorunlari oluyor Burda Mayis anneleri olarak aslinda daha fazla kisiydik malesef bazi arkadaslarimiz bazi sepeplerden dolayi bebeklerini kaybettiler. Inanin sadece siz zorluklar yasamiyorsunuz herkesin kendine gore buyuk ya da kucuk problemleri oluyor o yuzden burdayiz zaten birbirimizi tanimayan kadinlar olarak bu surecte birbirimize destek oluyoruz. Kendinizi yalniz hissettiginizde yazin buraya illaki birileri olur iyi hissedersiniz. Bu zamanlar da gecicek ben de gripken boyle dusunuyordum bu oksuruk ne zaman gecicek burnum ne zaman acilcak diye diye gecti cok sukur ben kucuk bir kavonoza limon dilimledim ustune minik dogradigim zencefilleri koydum ve bir miktar bal ekleyip karistirdim. Bir sure beklettikten sonra sabah aksam birer kasik ictim. Zencefil hem mide bulantisina da iyi geliyor ama fazla tuketmemek gerekiyormus onun disinda meyve yedim. Mandalina portakal midenizi rahatsiz ediyorsa en azindan c vitamini olan diger meyvelerin suyunu icseniz o da fayda saglar birde ameliyatinizi yapan doktorunuza danissaniz yiyip icme konusunda yardimci olacaktir.
Sevdiginiz seylere zaman ayirin orgu olur resim olur yapmaktan hoslandiginiz bir seyler varsa onlara da zaman ayirin ama profosyonel yardim almak da cok guzel fikir cok iyi dusunmussunuz kendinizi kotu hissetmeye devam ederseniz mutlaka bir uzmandan yardim alin. Siz cok zorlu sureclerden gecmissiniz bence bunlarin da ustesinden geleceksiniz sadece biraz zaman gerekiyor gonlunuze ferahlik diliyorum sevgiler
Anlıyorum canım sanırım bazı birikimlerinde patlamasını yaşıyorsun aynı zamanda. Hem fiziksel hem ruhsal çöküntü içindesin. Dediğin gibi bi profesyonel destek alırsan süreci maksimum konforla geçirebilirsin. Rabbim yardımcın olsun sağlıkla.O kadar zorlanıyorum ki bütün vücudumda liken lezyonları çıktı. Eskiden çok çok kötü olunca 1-2 tane çıkardı. Çok ilaç kullandım geçmemişlerdi. Bunlar ne olacak bilmiyorum. Baktıkça daha çok ağlıyorum. 12. Hafta gibi uzun bir süreyi şuan algılayamıyorum. Benim derdim bugün yemek yiyip uyuyabilmek az da olsa
Rica ederimMerhaba mesajını yeni gördümdesteğin için çok teşekkür ederim... malesef hızlı kilo kaybı ameliyat bile olsa, çok sağlıklı değil ve yıpratıyor. Bir yandan da eşimin ameliyatı, çocuk olmaması, uzun seneler şehir dışında çalışıp ayrı kalmamız vs. Çok fazla faktör vardı esasen ve birikmiş bir ruh hali yaşadığım dönemde bebeğim geldi. Çok sevindik, sürprizdi bizim için, alıştırmıştık biraz da kendimizi artık anne baba olamayacağız diye. Mutlu muyum mutluyum elbette çok şükür rabbime. Ama ben çok fazla mücadele edemiyorum içinde bulunduğum durumla. Sanırım daha önce yaşadığım çok büyük sorunlar dayanma sınırımı tüketmiş. Nasıl olacağını bilmiyorum. Umarım iyi bir anne olmayı başarırım. Çünkü bundan artık hiç emin değilim
Ben gürleştirme etkisini görmedim kuzum bende saçıma kullanıyorum bu aradaHindistan cevizi yağını ben saçıma kullanıyordum var evde deneyeyim ama tüylenmeden korkuyorum çünkü saçımı baya gürleştirdi aynı etkiyi yaparsa sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?