2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Doktoruna sor yine de kuzum sen bana yasaklamıştı çok zor durumla kalmadığın sürece kullanma demişti

Gecmis olsun onemli bir sey yoktur insaallah
Dün biraz iyiyim gitmedim doktora ama bu sabah kalktığımda yine kasık ağrısıyla uyandım internetten baktım da öksürük bebeğe zarar vermiyormuş rahim kasları bebeği koruyormuş ama çok fazla anne öksürük yaşarsa rahim kaslarında ağrı olabiliyormuş ondan ağrım var benimde sanırım

Bende de çift rahim inşallah sonuna kadar çok güzel ilerleriz

Aranızda hiç bulantı kusma şikayeti olmayan var mı ya 8 haftalık olucam nerdeyse hiçbir şey yok ne güzel ilk 3 ay bulantım olur kilo almam diyordum 2 kilo aldım ya valla artık neye üzüleceğimi şaştım bulantı olsa dert olmasa dert bulantım olmadığı gibi iştahım da açık süpürge gibi süpürüyorum

Merhaba, yogun depresyona girmemek adina mumkun oldugunca pozitif dusunerek döngünüzü kirmaya calisin..

Bende agir pan gastrit hastasiyim ve cok agir bulantili bir donem gecirdim. Uzerine cok yogun mide spazmlari yasadim maalesef.iş hayatimdada haliyle cok zorlandim.6. Haftada baslayan bu surec suan suan cok sukur toparlamaya basladi.

Yalniz degilsiniz..birebir ayni olmasa da sizinle benzer sureclerden geciyoruz..kendinize bunlarin yakin zamanda gececegini hatirlatin sık sık, odak noktanizi mumkun oldugu kadar degistirmeye calisin...moralleri yuksek tutun..yalniz hissettiginizde biz burdayiz

10.haftada kusmaya başladım ben kuzum. Ama 6 itibariyle bulantım da hep vardı. Şanslı kesimdesin buna sevin bence

Kızlar bu sabah burnum kanadı araştırdım hamilelikte normalmiş sizde de hiç oldu mu ?

Bende de hiç bulantı belirti yok canım ama acıktıkca yoğurt meyve kuruyemiş geçiştiriyorum kilo almadım ben hiç öyle deneyebilirsin

Canım benim cok değişik bır bulantım var bazen hıc yok bazen oyle bı atak gelıyorkı kıpırdayamıyorum cok sukur daha hıc cıkarmadım ama mıde bulantısı gelınce terin suyun ıcınde kalıyorum kafamı yastıktan kaldıramıyorum

Ya o da kötü işte öyle olmak da istemiyorum ama kilo almak da istemiyorum

Öyle yapayım bari canım da sürekli kilo aldırıcı şeyler çekiyor
Çekerse ye tabi azar azar ama uzun süreli açlıkta can herseyi istiyo sen meyve yoğurt süt sürekli ye fırsat bırakma midene

Canım nasılsın ne durumdasın doktora gittin mi beyons

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…