Bende de var ondan ciğer büzüşmesi nefes darlığı var diye vermişti doktor şimdilerde öyle bi sorunum yok gibi ama uyku apnesi var aşırı öksürükle uyanıyorum bi kaç kez sıktım fısfıstan o açıyor ama kullanmayım bende artık ozaman
Dün biraz iyiyim gitmedim doktora ama bu sabah kalktığımda yine kasık ağrısıyla uyandım internetten baktım da öksürük bebeğe zarar vermiyormuş rahim kasları bebeği koruyormuş ama çok fazla anne öksürük yaşarsa rahim kaslarında ağrı olabiliyormuş ondan ağrım var benimde sanırım
Benım doktor bıraz garıp canım keseyı bıle olcmedı kesenın uzerınde durmadı cok fazla. 4 haftalık ama bız doktorlar son adet tarıhını de katarız 6 dedı. Daha cok rahmımle ılgılendı keseye oyle bı baktı gectı cıft rahım olunca daha cok nerde konumlandıgına dıger rahmin durumuna falan baktı daha cok kucuk goremeyecek kadar annesı rahatsız etmeyelım dedı 30 senelık doktor guvenmek ıstıyorum Kayseride de unlu bırı bakalım ınsallah pısman olmam
Aranızda hiç bulantı kusma şikayeti olmayan var mı ya 8 haftalık olucam nerdeyse hiçbir şey yok ne güzel ilk 3 ay bulantım olur kilo almam diyordum 2 kilo aldım ya valla artık neye üzüleceğimi şaştım bulantı olsa dert olmasa dert bulantım olmadığı gibi iştahım da açık süpürge gibi süpürüyorum
Kendimi artık psikolojik ve fiziken hiç iyi hissetmiyorum. Uykusuz geçen 4. Gecem. Öğlenleri de öksürmekten uyuyamıyorum. Ameliyatım yüzünden yiyip içemiyorum. Ne zaman dalsam gaz sancısına uyanıyorum inanılmaz kabızım. Bulantım ve gribim yüzünden rapor verildi. Gün içinde çok yalnız kalıyorum evde kedimle odadan odaya geçiyoruz resmen. Yemek yiyemiyorum tüp mideden, yesem de bulantıdan çıkarıyorum. Doktorlar limon mandalina ye su iç diyor. Limon, mandalina tüp midemi mahvediyor. Çorbaları sıcak içince mideme dokunuyor. Ilıklaşmış hiçbir çorba da fayda etmiyor. İnsanlara midemden dolayı zorlandığımı anlatamıyorum. Kimse ilaç yazmıyor, bulantı için de yazmıyor. Midemden de korkuyorum ameliyatlıyım birşey olacak diye. Bir tek ben mi bu kadar mutsuz bir gebelik geçiriyorum bilmiyorum. Artık psikolojik destek almam gerektiğini düşünüyorum...
Bende agir pan gastrit hastasiyim ve cok agir bulantili bir donem gecirdim. Uzerine cok yogun mide spazmlari yasadim maalesef.iş hayatimdada haliyle cok zorlandim.6. Haftada baslayan bu surec suan suan cok sukur toparlamaya basladi.
Yalniz degilsiniz..birebir ayni olmasa da sizinle benzer sureclerden geciyoruz..kendinize bunlarin yakin zamanda gececegini hatirlatin sık sık, odak noktanizi mumkun oldugu kadar degistirmeye calisin...moralleri yuksek tutun..yalniz hissettiginizde biz burdayiz
Aranızda hiç bulantı kusma şikayeti olmayan var mı ya 8 haftalık olucam nerdeyse hiçbir şey yok ne güzel ilk 3 ay bulantım olur kilo almam diyordum 2 kilo aldım ya valla artık neye üzüleceğimi şaştım bulantı olsa dert olmasa dert bulantım olmadığı gibi iştahım da açık süpürge gibi süpürüyorum
Canım benim cok değişik bır bulantım var bazen hıc yok bazen oyle bı atak gelıyorkı kıpırdayamıyorum cok sukur daha hıc cıkarmadım ama mıde bulantısı gelınce terin suyun ıcınde kalıyorum kafamı yastıktan kaldıramıyorum
Canım benim cok değişik bır bulantım var bazen hıc yok bazen oyle bı atak gelıyorkı kıpırdayamıyorum cok sukur daha hıc cıkarmadım ama mıde bulantısı gelınce terin suyun ıcınde kalıyorum kafamı yastıktan kaldıramıyorum