2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar artık hergün aşırı yorgunum. Elimi kaldırsam yoruluyorum sanki dünyanın işini yapmış gibi

Hep uykum var.
Günlük sadece 4 saat Okula gidip geliyorum geri kalan vakitlerde hep ama hep uyumak istiyorum. Ev isleridir yemektir zar zor yapiyorum bazen bir sonraki güne erteliyorum.

Ama her geçen gün daha bi yorgun oluyorum.

Hamilelikten mi tüm bunlar.
Sizdede böyle mi.

Esim gezmeye gidelim diyor cıkıyoruz ama arabada hiderken bile uyuyakaliyorum.

Yeniden eski enerjim gelecek mi aceba. Yoksa hep böyle mi gececek.

Siz nasilsınız bunkonuda.

Enerjik olan var mı ?

Ve ne yapmam lazım aceba bişeyler yaparsam beslenme düzeninde degisiklik vs gibi. Yada bazi yiyecekler gibi.

Düzelir mi bu durumum.

Canım sekerlı seyler tuketıyorsan onla da alakalı olabılıyor ben gecenlerde çok tatlı bı kavun yemiştim ust uste sureklı uyuyordum sekerımı cıkarıyordu sanırım duzenlı beslen bakalım değişiklik olacak mı

Hamur işi yediğimde bende uyku oluyor onun dışında tam tersi 3 saat uykuyla 6'da uyanıyorum asla uyuyamıyorum sinir oluyorum sonra da kendi kendime.

Benim de durum tam olarak öyle canım. İlk hamieleliğimde düşük riskim vardı yattım üç ay kalkmadım hiç. Ondan anlamadım herhalde ama bunda mecbur kalkmam lazım çocuk var ve ayakta uzun süre duramıyorum tansiyonum çok hızlı düşüyor hep uykum var. İkinci trimester da geçiyor genelde hatta ben son 6 ay arı gibiydim bir öncekinde normalde o kadar aktif değilimdir ne üşengeçlik ne bir şey her işe koşa koşa yetiryordum valla. Şimdi de 12. Haftanın geçmesini bekliyorum bir an önce hiç geçmeyecek iş gibi geliyor ama geçiyor

ahahah hele şükür kendimden birini gördüm :) 6. haftayı bekledim bulantı olur diye sonra 7 yi bekledim bugün de 8+0 ım. şimdilik bende de yok ilerde olur mu bilmiyorum. Ancak zaten kilom var daha fazla almak istemiyorum ilk 3 aylık dönemde. 68 kiloyum şu anda kendime max 12 sınır koydum doğuma kadar inşallah.
Bir de yediği her şey bu kadar mı lezzetli gelir insana sanki ilk defa yiyorum gibi iştah silip süpürüyorum :)

Kızlar 11+0'dan bildiriyorum. Sürekli yorulan ben bugün temizlik yaptım balkonlarımı falan yikamak istiyordum epeyidir erteledim bugün çok şükür onu yapabilmek bile iyi geldi eşim de sağ olsun yardımcı oldu, henüz tamamen tüm evi bitiremesem de bir yerleri toparlayabilmek bile iyi geldi inşallah bundan sonrasi da bu şekilde devam eder

Yediklerinle alakalı olabilir canım ben kendimi enerjik hissediyorum ama 3 haftadır kanamam var diye ev istirahati vermişti doktor evde zorla yatıyordum. Bugün ilk kez dışarı çıktım o kadar iyi geldi ki hareket edebilmek çok güzelmiş. Şekerli ve karbonhidratlı şeyleri azaltabilirsin

Canım senin kanama alanın geçmiş miydi? Normal hayata döndün mü yani?
Ben de ev süpürebilmek için can atıyorum deli miyim ne insan onu da özlüyormuş
Bu hafta temizlikçi alacağım artık mecburen kendi yaptığım gibi olmasa da idare edeceğim

En son gittiğimde kanama alanım olduğunu söylemişti Dr ama yat dinlen gibi bir şey demedi hatta aksine günde 30-40 dk yurumem gerektiğini söylemişti kendimi kanama alanı var diye sınırlamadim hiç aslinda sadece çok çabuk yoruluyordum ya da kasigima ağrı giriyor diye zorlamiyordum. supurmeyi silmeyi ben yapmadım canım robota yaptırdım bı tur süpürdü halıları kaldırıp bir tur da süpürüp sildirdim benim yaptığım banyolar ve balkonlardi kasıklarımda ağrı olsaydı bırakacaktım ama olmadı şükür ev de toplanmış oldu ama tam bitiremedim biraz da yarın devam ederim ben de düşünüyorum birini almayı canım, mutfak dolaplarım, camlarim falan var onlar için birisi lazım

Yorumlarda gördüm de sen mi serklaj istedin yoksa doktorun mu istedi
13 haftada bı kaybım var seklaja da tam baglanmadı ama doktorum şart dedı kayıp olunca aynı seylerın yasanmasını ıstemedım bende baska doktora da sormadım serklaja gerek yok deseler bıle ılerde olumsuz bır durum oldugunda keske yaptırsaydım dememek ıcın. Ama ınternette genelde serklajı onerıyorlar

Aynı ben ya vallahi bir de hep kilo yapacak şeyler canım çekiyor artık kendime bir sınır koymam lazım

Maalesef ben de aynı sizin gibiyim.Hasta gibiyim sürekli midem bulanıyor yemek yapmakta ve yemekte çok zorlanıyorum karnım ağrıyor şişiyor uykum geliyor yorgunum.İş yerimde öğlen arası 20-30 dk bile olsa uyuyorum.Ben de bilmiyorum napcağımı geçicek diye bekliyorum sadece..

Anladım canım. Ben de düşünüyorum benim de bir kaybım oldu ama boş gebelikten dolayı kesenin içinde bebek yoktu gelişmedi. Serklaj nasıl oluyor biliyor musun anestezi mi veriyor kaç gün dinlenmen lazım dikkat etmen gereken şeyler var mı

Canım daha bu konuları soramadım cunku daha bebegın kalp atısını dınlemedık bakalım bu gıttıgımde sorarım artık

Aynı ben canım 3 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…