Bende anlamiyorum bi 57 geliyorum tartida, ardindan 3 gun sonra 60, sonra 59 sonra 58Aynı ben canım 3 kilo aldım
Ben bugun tam 2.5 saat yuruyis yaptim.oyle iyi geldi kiEn son gittiğimde kanama alanım olduğunu söylemişti Dr ama yat dinlen gibi bir şey demedi hatta aksine günde 30-40 dk yurumem gerektiğini söylemiştikendimi kanama alanı var diye sınırlamadim hiç aslinda sadece çok çabuk yoruluyordum ya da kasigima ağrı giriyor diye zorlamiyordum. supurmeyi silmeyi ben yapmadım canım robota yaptırdım bı tur süpürdü halıları kaldırıp bir tur da süpürüp sildirdim benim yaptığım banyolar ve balkonlardi kasıklarımda ağrı olsaydı bırakacaktım ama olmadı şükür ev de toplanmış oldu ama tam bitiremedim biraz da yarın devam ederim ben de düşünüyorum birini almayı canım, mutfak dolaplarım, camlarim falan var onlar için birisi lazım
Ben alıyorum canım mide bulantım olmayınca iştahım açık her gittigimde doktorum tartıyor 57 ile kaldım şuan 60Bende anlamiyorum bi 57 geliyorum tartida, ardindan 3 gun sonra 60, sonra 59 sonra 58bu sabah gene 59 geldim aliyormuyum odemmii
Yaa sonunda o güzel zamanlara geciyoruz galibaBen bugun tam 2.5 saat yuruyis yaptim.oyle iyi geldi ki
Sanirsam kesinYaa sonunda o güzel zamanlara geciyoruz galiba
Olabilir. Yemek aralarıni cok aciyorum sadece iki ögün yiyorum akşamda cok yükleniyorum haliyle sekerim yukseliyir olabilir.Canım sekerlı seyler tuketıyorsan onla da alakalı olabılıyor ben gecenlerde çok tatlı bı kavun yemiştim ust uste sureklı uyuyordum sekerımı cıkarıyordu sanırım duzenlı beslen bakalım değişiklik olacak mı
Evett aslinda hamur işi cok yiyorum midem bulandigi icin genellikle ekmek tüketiyorum. Yemekler filan daha cok bulantimi yukseltiyor. Ama ekmek rahatlatiyor. Belki o yapiyordur.Hamur işi yediğimde bende uyku oluyor onun dışında tam tersi 3 saat uykuyla 6'da uyanıyorum asla uyuyamıyorum sinir oluyorum sonra da kendi kendime.
İnsallah yaaa keske öyle olsa. Hic gecmeyecek gibi düşünmek cok zor. Imsallah atlatiriz bu zamani.Benim de durum tam olarak öyle canım. İlk hamieleliğimde düşük riskim vardı yattım üç ay kalkmadım hiç. Ondan anlamadım herhalde ama bunda mecbur kalkmam lazım çocuk var ve ayakta uzun süre duramıyorum tansiyonum çok hızlı düşüyor hep uykum var. İkinci trimester da geçiyor genelde hatta ben son 6 ay arı gibiydim bir öncekinde normalde o kadar aktif değilimdir ne üşengeçlik ne bir şey her işe koşa koşa yetiryordum valla. Şimdi de 12. Haftanın geçmesini bekliyorum bir an öncehiç geçmeyecek iş gibi geliyor ama geçiyor
İnsalah gecer gercekten bu dönemde calişmak cok yorucu. 12 haftalarda gecerse rahatlariz gibi sonrada bi dincleşme geliyor diyorlar. Insallah bizede oyle olurMaalesef ben de aynı sizin gibiyim.Hasta gibiyim sürekli midem bulanıyor yemek yapmakta ve yemekte çok zorlanıyorum karnım ağrıyor şişiyor uykum geliyor yorgunum.İş yerimde öğlen arası 20-30 dk bile olsa uyuyorum.Ben de bilmiyorum napcağımı geçicek diye bekliyorum sadece..
Doktorun kısıtlamaması güzel olmuş canım. Ben de pazartesi işe başlıyorum artık ama doktor yine de dikkat et ayakta fazla kalma dedi. Hala ilişki yasak, yürümek yasak. Hayırlısı ile 12-13. Haftalara bir gelseydim inşallah kısıtlamalar kalkar o zamanaEn son gittiğimde kanama alanım olduğunu söylemişti Dr ama yat dinlen gibi bir şey demedi hatta aksine günde 30-40 dk yurumem gerektiğini söylemiştikendimi kanama alanı var diye sınırlamadim hiç aslinda sadece çok çabuk yoruluyordum ya da kasigima ağrı giriyor diye zorlamiyordum. supurmeyi silmeyi ben yapmadım canım robota yaptırdım bı tur süpürdü halıları kaldırıp bir tur da süpürüp sildirdim benim yaptığım banyolar ve balkonlardi kasıklarımda ağrı olsaydı bırakacaktım ama olmadı şükür ev de toplanmış oldu ama tam bitiremedim biraz da yarın devam ederim ben de düşünüyorum birini almayı canım, mutfak dolaplarım, camlarim falan var onlar için birisi lazım
Kuzum yine bi git doktoruna da dusuk onleyici vs yaparlar. Benimde kanama oldu kahve geliyo suan dun cok sukur kalp atisi gorduk simdilik iyi dedi doktorum. Yani ufak bi kanamayla bebegini kaybeden de var fosur fosur kanayip doguranda var dedi. Stres yapma dinlen kendini yormaKızlar 8+4 olduk bugün akıntının içinde sızıntı şeklinde kahve leke geldi akşama doğru, az önce yine baktım silince sızıntı şeklinde pembe geldi bu seferdetanıdık dr var aradık kırmızı olursa tehlikeli dedi. Artarsa kırmızıya dönerse bi hastaneye git dedi Diğer iki kızımda hiç böyle lekelenmem olmamıştı tedirgin oldum biraz
İnşallah canım o günleri iple çekiyorum umarım hepimiz rahat bir hamilelik yaşarız artıkOlabilir. Yemek aralarıni cok aciyorum sadece iki ögün yiyorum akşamda cok yükleniyorum haliyle sekerim yukseliyir olabilir.
Evett aslinda hamur işi cok yiyorum midem bulandigi icin genellikle ekmek tüketiyorum. Yemekler filan daha cok bulantimi yukseltiyor. Ama ekmek rahatlatiyor. Belki o yapiyordur.
İnsallah yaaa keske öyle olsa. Hic gecmeyecek gibi düşünmek cok zor. Imsallah atlatiriz bu zamani.
Benimde bir cocugum daha var. Onunla cok vakit geciremiyorum ondan dert edindim kendime sanirim. Yoksa bi esim bi kendim olsam. Yatarakta gecer hamilelik.
İnsalah gecer gercekten bu dönemde calişmak cok yorucu. 12 haftalarda gecerse rahatlariz gibi sonrada bi dincleşme geliyor diyorlar. Insallah bizede oyle olur
Geçmezse gidicem yarınKuzum yine bi git doktoruna da dusuk onleyici vs yaparlar. Benimde kanama oldu kahve geliyo suan dun cok sukur kalp atisi gorduk simdilik iyi dedi doktorum. Yani ufak bi kanamayla bebegini kaybeden de var fosur fosur kanayip doguranda var dedi. Stres yapma dinlen kendini yorma
Bize de ilişki yasak ama dinlen,yat vs demedi canımDoktorun kısıtlamaması güzel olmuş canım. Ben de pazartesi işe başlıyorum artık ama doktor yine de dikkat et ayakta fazla kalma dedi. Hala ilişki yasak, yürümek yasak. Hayırlısı ile 12-13. Haftalara bir gelseydim inşallah kısıtlamalar kalkar o zamana
Bebegin kalbi attigi surece kanama istedigi kadar olsun hic sikma canini sadece kendini yorma ama gecerse bile doktorunu mutlaka bilgilendirGeçmezse gidicem yarıninşaAllah geçer
İnşaAllah canımBebegin kalbi attigi surece kanama istedigi kadar olsun hic sikma canini sadece kendini yorma ama gecerse bile doktorunu mutlaka bilgilendir
İnşallah yarına geçmiş olur gerek kalmaz ama olursa da bi doktora git canım için rahat etsin. Boşuna demiyorlar her bebek her doğum kendine özel diye bu seferki biraz annesini tedirgin etti ama geçici Allahın izniyleKızlar 8+4 olduk bugün akıntının içinde sızıntı şeklinde kahve leke geldi akşama doğru, az önce yine baktım silince sızıntı şeklinde pembe geldi bu seferdetanıdık dr var aradık kırmızı olursa tehlikeli dedi. Artarsa kırmızıya dönerse bi hastaneye git dedi Diğer iki kızımda hiç böyle lekelenmem olmamıştı tedirgin oldum biraz
İnşaAllah canım inşaAllahİnşallah yarına geçmiş olur gerek kalmaz ama olursa da bi doktora git canım için rahat etsin. Boşuna demiyorlar her bebek her doğum kendine özel diye bu seferki biraz annesini tedirgin etti ama geçici Allahın izniyle
Evet fazla oksurunce oyle agrilar olabiliyor iyilestikce gecer insaallahDün biraz iyiyim gitmedim doktora ama bu sabah kalktığımda yine kasık ağrısıyla uyandım internetten baktım da öksürük bebeğe zarar vermiyormuş rahim kasları bebeği koruyormuş ama çok fazla anne öksürük yaşarsa rahim kaslarında ağrı olabiliyormuş ondan ağrım var benimde sanırım
Farkinda olmadan yorucu bir seyler mi yaptiniz acaba? Dinlenin mutlaka Insaallah onemli bir sey yoktur ama takip etmekde fayda var. Gecmis olsunKızlar 8+4 olduk bugün akıntının içinde sızıntı şeklinde kahve leke geldi akşama doğru, az önce yine baktım silince sızıntı şeklinde pembe geldi bu seferdetanıdık dr var aradık kırmızı olursa tehlikeli dedi. Artarsa kırmızıya dönerse bi hastaneye git dedi Diğer iki kızımda hiç böyle lekelenmem olmamıştı tedirgin oldum biraz
Yani extra bişe yapmadım aslında ama oldu işte inşaAllah geçerFarkinda olmadan yorucu bir seyler mi yaptiniz acaba? Dinlenin mutlaka Insaallah onemli bir sey yoktur ama takip etmekde fayda var. Gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?