2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben bugun tam 2.5 saat yuruyis yaptim.oyle iyi geldi ki

Bende anlamiyorum bi 57 geliyorum tartida, ardindan 3 gun sonra 60, sonra 59 sonra 58 bu sabah gene 59 geldim aliyormuyum odemmii
Ben alıyorum canım mide bulantım olmayınca iştahım açık her gittigimde doktorum tartıyor 57 ile kaldım şuan 60

Olabilir. Yemek aralarıni cok aciyorum sadece iki ögün yiyorum akşamda cok yükleniyorum haliyle sekerim yukseliyir olabilir.

Hamur işi yediğimde bende uyku oluyor onun dışında tam tersi 3 saat uykuyla 6'da uyanıyorum asla uyuyamıyorum sinir oluyorum sonra da kendi kendime.
Evett aslinda hamur işi cok yiyorum midem bulandigi icin genellikle ekmek tüketiyorum. Yemekler filan daha cok bulantimi yukseltiyor. Ama ekmek rahatlatiyor. Belki o yapiyordur.

İnsallah yaaa keske öyle olsa. Hic gecmeyecek gibi düşünmek cok zor. Imsallah atlatiriz bu zamani.

Benimde bir cocugum daha var. Onunla cok vakit geciremiyorum ondan dert edindim kendime sanirim. Yoksa bi esim bi kendim olsam. Yatarakta gecer hamilelik.

İnsalah gecer gercekten bu dönemde calişmak cok yorucu. 12 haftalarda gecerse rahatlariz gibi sonrada bi dincleşme geliyor diyorlar. Insallah bizede oyle olur

Kızlar 8+4 olduk bugün akıntının içinde sızıntı şeklinde kahve leke geldi akşama doğru, az önce yine baktım silince sızıntı şeklinde pembe geldi bu seferde tanıdık dr var aradık kırmızı olursa tehlikeli dedi. Artarsa kırmızıya dönerse bi hastaneye git dedi Diğer iki kızımda hiç böyle lekelenmem olmamıştı tedirgin oldum biraz

Doktorun kısıtlamaması güzel olmuş canım. Ben de pazartesi işe başlıyorum artık ama doktor yine de dikkat et ayakta fazla kalma dedi. Hala ilişki yasak, yürümek yasak. Hayırlısı ile 12-13. Haftalara bir gelseydim inşallah kısıtlamalar kalkar o zamana

Kuzum yine bi git doktoruna da dusuk onleyici vs yaparlar. Benimde kanama oldu kahve geliyo suan dun cok sukur kalp atisi gorduk simdilik iyi dedi doktorum. Yani ufak bi kanamayla bebegini kaybeden de var fosur fosur kanayip doguranda var dedi. Stres yapma dinlen kendini yorma

İnşallah canım o günleri iple çekiyorum umarım hepimiz rahat bir hamilelik yaşarız artık

Geçmezse gidicem yarın inşaAllah geçer

Bize de ilişki yasak ama dinlen,yat vs demedi canım ben evden çalışıyorum zaten hareketsiz bir yaşam temizlik için yoruluyordum ama bugün iyiyim enerji konusunda, inşallah canım az kaldı

İnşallah yarına geçmiş olur gerek kalmaz ama olursa da bi doktora git canım için rahat etsin. Boşuna demiyorlar her bebek her doğum kendine özel diye bu seferki biraz annesini tedirgin etti ama geçici Allahın izniyle

İnşaAllah canım inşaAllah

Evet fazla oksurunce oyle agrilar olabiliyor iyilestikce gecer insaallah

Farkinda olmadan yorucu bir seyler mi yaptiniz acaba? Dinlenin mutlaka Insaallah onemli bir sey yoktur ama takip etmekde fayda var. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…