2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Amin canım bide küçük bebeğim var asla ilgilenemiyorum bugün afedersin öğürmemden korktu çocuk bişey oldu sandı bi yandan onu sakinleştirmeye çalışıp bi yandan düzelmeye çalışıyorum
Canım ekşi mayalı tam buğday ekmeği mide bulantısına iyi geliyor sanki ben sabahları hemen bı parça yıyorum bastırıyor ıkı uc gundur alamadım baya zorlandım hem kılo da aldırmıyor

Canim cok gecmis olsun ah ya c vitamini de al bol bol cok antibiyotik kullanmana gerek kalmadan gecer insallah

Canım ekşi mayalı tam buğday ekmeği mide bulantısına iyi geliyor sanki ben sabahları hemen bı parça yıyorum bastırıyor ıkı uc gundur alamadım baya zorlandım hem kılo da aldırmıyor
Valla hiç bişey yiyemedim bugün bi dediğini deneyeyim yarın aldırıp. Kendim yiyemedim bişey de hazırlayamadım çocukta akşama kadar mama içti anca. Normalde hiç bulantım kusmam yok ama ilk hamileliğimde de böyleydi hasta olunca bulantım oluyor tüm gün bazen iki gün sürüyor onda da hiç durmadan çıkarıyorum akşama kadar

Canim cok gecmis olsun ah ya c vitamini de al bol bol cok antibiyotik kullanmana gerek kalmadan gecer insallah
Sağol canım valla geçen hafta gittiğimde vermişti doktor aldım ama kullanmadım bugün iyice arttı kullanmaya mecbur kaldım fazla enfeksiyon da iyi değil hangisine uycağımı şaşırdım

Sağol canım valla geçen hafta gittiğimde vermişti doktor aldım ama kullanmadım bugün iyice arttı kullanmaya mecbur kaldım fazla enfeksiyon da iyi değil hangisine uycağımı şaşırdım
Çok geçmiş olsun canım kadın doğum doktorun onayladıysa kullan tabi ilerlerse daha kötü olabilir tez zamanda iyileşirsin inşallah

Kesinlikle öyle canım , sağlıklı bebek ve sağlıklı bir gebelik oluştuysa yerinde durur ama sağlıksız olanlarda yattığı yerden bebeğini kaybedenlerde var.. içini ferah tut canım bu arada lekem bitti ama hamilelik akıntısıyla birlikte çok hafif kahverengilik geldiği de oluyor o da haftada 1 -2 anca. Artış olmadığı için Çok üstünde durmuyorum

Selam Kızlar nasıl gidiyor bende bulantı ilacına başladım iki gündür daha iyi sayılır öncesinde öğürme ve kusma başlamıştı çünkü o değil koku hassasiyeti çok fazla bende midem kaldırmıyor artık o kokuları birde bitkin yorgun hissediyorum hep yatmak istiyorum o yüzden bugün işten izin aldım bi kaç gün yatacağım valla normaldir heralde bu vücudumu dinliyorum ve biraz dinlenmem gerektiğini söylüyor

Dene bakalım canım ınsallah ıyı gelır ben diğer hamılelıgımde sureklı cıkarıyordum bunda sadece bulantı ataklarım gelıyor çok şukur cıkartmıyorum

Geçmiş olsun canım iyileşmek için mecbur canım yoksa geçmez

Kızlar ayrı ayrı yazamadım hepinize çok teşekkür ederim full yatıyorum az önce bişeyler atıştırıp antibiyotik içeyim dedim içtiğim gibi geri çıkardım tekrar içmeyim artık bugün dimi bilemedim napayım

Canım geçmiş olsun çok ama içme istersen ya agumentin mi antibiyotikler genelde ya ishal yapar ya kusturur bir zamanlar çok içmem gerekmişti maalesef midede boş olunca deli gibi kusturuyordu

3 kullanımlık antibiyotikler var sana hangisini verdi içtiğin gibi geri cikarttiysan iç tekrardan

Oyle canimcim sagligi bol olsun bebislerimizin ay cok sevindim bebisim inan hic takma kafana benim arkadasim dedim ya 10 gun ped takti oyle geldi simdi 6 aylik neredeyse masallahi var yerlesirken yapiyor demek boyle icimizi ferah tutalim ben de dinlendim butun aksam esim yapmis ben isteyken yemekleri sagolsun hep yattim

Evet insan kullanmak istemiyor tam yeni gelistigi zamanlar diye dusunuyor ama enfeksiyonla farkli hastaliklar cikacagina doktor da sorun yok dediyse icini ferah tut, cabucak gecsin kustuysan ictigin gibi yarim falan ic olmazsa yeniden canim etki etsin biraz yarina kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…