2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
canım cok geçmiş olsun inşallah kısa sürede biter gider.içebiliyosan bol su c vitamini tüket Allah şifa versin en kısa zamanda

Canım geçmiş olsun çok ama içme istersen ya agumentin mi antibiyotikler genelde ya ishal yapar ya kusturur bir zamanlar çok içmem gerekmişti maalesef midede boş olunca deli gibi kusturuyordu
Evet canım agumentin benimde içmedim tekrar teşekkür ederim
3 kullanımlık antibiyotikler var sana hangisini verdi içtiğin gibi geri cikarttiysan iç tekrardan
yok canım normal antibiyotik verdi 3 kullanımlık değil içtiğim gibi hemen geri çıkardım ama emin olamadım yine de
öyle de yapabilirdim doğru söylüyorsun canım hiç aklıma gelmedi bölmek. Hiç içmedim artık bence hiç bi etkisi de ol olmadı ama eminde olamadım ilkinde bu aylarda hiç kullanmak zorunda kalmamıştım 5 aylıkken bir kez kullanmıştım o yüzden korktum açıkçası
Cok gecmis olsun Allah sifalar versin daha da uzamadan iyilesirsiniz insaallah
amin canım Allah razı olsun inşallah

canım cok geçmiş olsun inşallah kısa sürede biter gider.içebiliyosan bol su c vitamini tüket Allah şifa versin en kısa zamanda
Ne içtiysem çıkardım akşam şimdi biraz sıvı alıyorum bugun bol bol yicem inşallah baş ağrım da hafifledi baş ağrısı sebepli bulantıdır inşallah sağol canım

Henüz kimsenin cinsiyet belli değil canım bir kaç haftaya tahminler gelir
Maşallah güzel haberlerle gel

Gunaydin kizlar. Kac haftada bir doktora gidiyorsunuz, ben gecen hafta gitmistim onumuzdeki hafta yine gitsem cok mu erken olur?

Gunaydin kizlar. Kac haftada bir doktora gidiyorsunuz, ben gecen hafta gitmistim onumuzdeki hafta yine gitsem cok mu erken olur?
Başta kalp atışı sağlıklı gebelikmi vs derken 2 haftada bir sonra ayda bir gidiliyor canım. İstersen birde önümüzdeki hafta 8 oluyorsun heralde ozaman git sonra 11. Haftada test için gidersin sonrada ayda bir oluyor zaten

Yarin 8 oluyorum haftaya 9. Ama gecen hafta kalp atisini duydugumda bebek olcusune gore bir hafta gerideydi. simdi daha basindayim ya ve daha once dusugum oldugu icin icim rahat etmeyecek sanki bir ay gitmezsem.

Yarin 8 oluyorum haftaya 9. Ama gecen hafta kalp atisini duydugumda bebek olcusune gore bir hafta gerideydi. simdi daha basindayim ya ve daha once dusugum oldugu icin icim rahat etmeyecek sanki bir ay gitmezsem.
Git canım için rahat etsin bak bakalım hala bir hafta geride mi son durum nedir.
Ayda bir gitmeye başladığında zaten hareketlerini veya seyirmelerini artık hissetmeye başlamış olursun hergün uyandığında karnında şıkır şıkır hareketler hissedip kalk kahvaltı yap açım sinyali aldığında ayda bir gitmek zor gelmiyor insana

çok merak ediyorum o hisleri. henüz daha bir şey hissetmiyorum bence ya da hissediyorsam da anlamıyorum şu an

evet ucuncu gebeligim zaten bu sefer daha erken hissederim insallah. O haftalara gelene kadar iki uc haftada bir gideyim sonra daha az giderimo haftalari gormek sonra da sag salim kucagimiza almak nasip olsun insallah hepimize

evet ucuncu gebeligim zaten bu sefer daha erken hissederim insallah. O haftalara gelene kadar iki uc haftada bir gideyim sonra daha az giderimo haftalari gormek sonra da sag salim kucagimiza almak nasip olsun insallah hepimize
Amin inşallah canım ben hem üniversite hastanesinde kayıt açtırmıştım hem özele gidiyodum randevuları da 2 haftada bir olacak şekilde ayarlamıştım bu sayede ayda bir özele ayda bir devlete gidiyo oluyodum ama bebişi 2 haftada bir görmüş oluyodum

Kızlar benim de doktorum iki haftada bir çağırıyor her gittiğimizde de muayene ücreti ödüyoruz sizde de bu şekilde mi? Çevremizdekiler ayda bir ödüyormuş mesela ayda iki kez de gitse, merak ettim sizde de böyle mi

Keseyi gördükten 9 gün sonra kalp atışı için gitmiştim. Sonrasında doktorum 3 haftada bir çağırdı. 12. Haftadan sonra da 4 haftada bir seklinde ilerleyecegimizi söyledi haftaya gidicem sonra da her şey yolundaysa ayda 1 şeklinde

10 gün içinde ikinci muayene olursa ücret alınmıyordu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…