2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Peki midede taş oturması gibi hazımsızlık hissi normal mi reflü de normalde yaşamadığım için bilmiyorum da farklı bişey çıkar diye korkuyorum açıkçası.

Kızlar kereviz yiyemiyor muyuz bu süreçte bilginiz var mı

Ben artık bişey yiyemiyorum eskisi gibi maalesef iştahımda kesildi ne zaman geçecek bu sıkıntılar 1 ay daha sıkıcaz dişimizi artık

Canlar iyi akşamlar nasılsıniz Bende doktorun dediği kan tahlillerini vs. Yaptırdım bakalım ne diyecek yarin, birde bebisimi gireceğim bizde yarın 7+6 olacağızz melegim can Yeni konumu gönderirim tatlim

Maşallah bebişinize bana da böyle net gösteren cihaz lazım ya gidiyorum içim dışım kapkara bir şey belli değil

Maşallah canimm çok güzel çıkmış bebisin, şimdi kac haftalik seninki, altında yazmıyor çünkü:)

Peki midede taş oturması gibi hazımsızlık hissi normal mi reflü de normalde yaşamadığım için bilmiyorum da farklı bişey çıkar diye korkuyorum açıkçası.
O tarz bir şey olmuyor aslında, midene bir şey dokunmuş olabilir mi ya da karnın fazla acıkınca kramp.gibi bir şey mi oldu acaba. Benim bahsettiğim yanma daha cok

O tarz bir şey olmuyor aslında, midene bir şey dokunmuş olabilir mi ya da karnın fazla acıkınca kramp.gibi bir şey mi oldu acaba. Benim bahsettiğim yanma daha cok
Yok canım ben dün bi mide bulantısı yaşadım her gece oluyordu. İstifra ettim afedersin ama çok kötü midem yandı asitten fena oldum sonra bi rahatsızlık hasımsızlık durumu kaldı o mide asitinden sanırım.

Maşallah bebişinize bana da böyle net gösteren cihaz lazım ya gidiyorum içim dışım kapkara bir şey belli değil
Yaa cihaz gerçekten iyi ben 10 gün önce gitmiştim onda bile gerçekten çok belliydi bebek herşeyi inşallah gittiğin doktorun da iyidir sen de görürsün bebişini

Of kızlar asiri sacma beslenmeye başladım. Eve geldim sözde bir şey yemeyecektim. Makarna hasladim yarım paket onu yedim. Makarna haslanirken ayak üstü kakaolu fındık kremasi kasikladim, sonra bir tane elma yedim.
Ne oluyor bana böyle

Bende aynıyım

Merhabalarrr, iyi akşamlar kızlar bende aranıza katıldımm. Şuan 10 haftalık olduk bile bende bir cinsiyet tahmini alırım. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sat 8 Ağustos
İlk kalp atışı 5+6

Eklentiler

• 6E204696-10DE-4F70-9543-42E8DFDBA2F2.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 61
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede toparlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…