2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Özel muayenede birkez ücret ödeyip aynı ay gidilen diğer kontrolde ücret ödemiyoduk biz özel hastanelerde kontrol süresi 10 gün. 10 günü geçince ücret ödüyoruz şuan

Benim annemin antibiyotik mahvediyor fazla olandan midesini. birde onun 3 adeti olanı var doktor ondan veriyo hani arasında ne kadar fark var bilmiyom ama 3 tanesi çok mantıklı geliyor bilen bir arkadaşımız yazabilir mi

10 gün içinde ikinci muayene olursa ücret alınmıyordu sanırım

Özel muayenede birkez ücret ödeyip aynı ay gidilen diğer kontrolde ücret ödemiyoduk biz özel hastanelerde kontrol süresi 10 gün. 10 günü geçince ücret ödüyoruz şuan
Bilmiyordum bu 10 gün meselesini. İzinde de sıkıntı yaşamaya başladık müdürler ne bu bu kadar sık modundalar şuan Neyse sağlık olsun yukarda yazmışsınız zaten bi süre sonra ayda 1 e düşüyormuş bişey kalmadı

Merhaba kızlar
Bende 25 Eylülde transfer oldum. 12.gün beta 1178 14.gün 3066. Dün tekrar kan verdim 17484. Keseyi cumartesi gördük. Kalp atışını 28 ekimde duyucaz inşallahh :) Ama benim ne bulantım var ne de kusma ağrılarımda yok artık

Benim annemin antibiyotik mahvediyor fazla olandan midesini. birde onun 3 adeti olanı var doktor ondan veriyo hani arasında ne kadar fark var bilmiyom ama 3 tanesi çok mantıklı geliyor bilen bir arkadaşımız yazabilir mi
İdrar yolu enfeksiyonunda vermişti doktorum 3 günlük kullanılan toz bi antibiyotik. Gebeler için daha mı iyi yada daha hızlı mı sorunu çözüyor bilmiyorum

Sağlıklı olsunlarda az kaldı zaten büyüyorlar bebişlerimiz bişey kalmadı şunun şurasında 12 haftaya

benim hastanede de paket yok o yüzden her gittiğimde ödeniyor ama mesela 15 gün değil de 13.günde gidersen kontrol randevusu olduğu için para almıyorlar.
Eğer 2 haftada 1 çağırırsa 13.gün de alın randevu ama eğer ayda 1 çağırırsa mecbur ödüyorsun.

Maşallah tebrik ederim herkeste bulantı olcak diye bişey yok ama.bende de olmadı başından beri herkesin bünyesi başka
11. Haftaya giriyorum. Sağlıkla ilerler inşallah

Ay kızlar yapılan testler muayne ucretinden kat kat daha pahalı acaba benım doktorum hastane sahıbı her testi mı ıstıyor kan pıhtılasma testıde 700 lıra verdım cuma gunu gırecegım vucut ultrasonuna 2400 verıcem bu boyle gıderse bıde serklajda var herhalde doğum dahıl baya 100 bın lırayı bulacak gıbı hep mı boyle bana mı tuhaf gelıyor

vucut ultrasonunda neye bakacaklar ne için istendi ?

Doktorun tamamen detaylı şeyler istemiş aslında güzel bişey varsa bişey baştan önlem almak ama 700 tl de tek teste çok geldi bana. 2bin tl kan ve idrar testine verdim geçen ne e nabıza düştü ne hastanenin sitesinde açılıyor sağlıkocağıda ısrarla testleri istiyor tekrar kan verdim Sağlıkocağı aynı testleri ücretsiz baktı benim 2bin çöpe gitti

Benimki 3 haftada bir çağırıyor. Ben de 3 haftada 1 çok erken değil mi acaba diye düşünüyordum şimdi 2 haftayı duyunca şaşırdım. Ticarete dökmüşler resmen işi. Acaba konuşsan mı başka doktorlar şu kadar sürede bir görüyor siz neden 2 hafta da bir çağırıyorsunuz diye. Çok gerekli değilse arayı açabilir miyizi falan mı desen. Bütçemi zorluyor diye açık açık söyleyebilirsin.

vucut ultrasonunda neye bakacaklar ne için istendi
Onceden bır düşük yaşadım bacağımda rahatsız etmeyen damar görüntüleri var varisten şüpheleniyordum kan pıhtılaşmasının en cok goruldugu bölgelerden bırıymıs bacaklar ona bakacakmış gögüs ultrasonu ıstedı doktorum cok pınpırıklı kanser konusunda ılk muayenede bıle simır testı yaptı vucudumda da iç organlarıma bakacagını soyledı hoş kendı de bakmıyor profesöre yonlendırdı bıraz kılom var ondan mı suphelendı artık anlamadım yaptırmak zorundamıyım dedım evet dedı cuma gıdecegım bakalım netlesır artık korkuyorum da bu kadar pinpirikli biriyle yola devam etmelımıyım ama bebek konusunda da bı o kadar rahat keseye adam akıllı bakmadı olcmedı bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…