Aynen canım hayırlısı olsun hakkımızdaDüşüncemi destekleyen bir yorumbenim de annemin zor olmuş benim de zor oldu gerçekten büyük oranda genetik bence.
O yüzden bu kez normal doğum yapar mıyım bilmiyorum o zamanlara bir gelelim de bakalım
Canım korkma bu kadar sen çok fazla korkup endişeleniyorsun diğer mesajalarına da denk geliyorum bazen. Ben geçen gün nefes nefese baya hızlıı koşmak zorunda kaldım. Ki normalde kahverengi lekelerim vardı benim. Tabi ki dikkat edicez ama Anne karnında güvendeler O kadar çabuk düşseler sağlıksızdır demek zaten. Merdivenden dolayı düşmez belki ama bu kadar stres yapma lütfen bu daha tehlikelikizlar ya ben bugun ofise geldim ay allahim yangin tatbikati yapicaklari tutmus. 4 kat indim merdivenle ve yavas degil sonra 4 kat ciktim merdivenle insallah bebk iyidir cok korkuyorum su an beni buluraglicam
Evet canimcim ben cok panik oldum bazi durumlarda ama dun 4 saat gezdim alisveriste mesela yediklerime de super dikkat etmiyorum burger o bu goturuyorum, bazi konularda panigim bazilarinda rahat bi duzene sokmam lazimCanım korkma bu kadar sen çok fazla korkup endişeleniyorsun diğer mesajalarına da denk geliyorum bazen. Ben geçen gün nefes nefese baya hızlıı koşmak zorunda kaldım. Ki normalde kahverengi lekelerim vardı benim. Tabi ki dikkat edicez ama Anne karnında güvendeler O kadar çabuk düşseler sağlıksızdır demek zaten. Merdivenden dolayı düşmez belki ama bu kadar stres yapma lütfen bu daha tehlikeli
Burdaki konumuna göre kız bebek canım
Olabilir canım yemememiz lazım ama maalesef arada benim de sağlıksız seyler yediğim oldu,oluyor. Günlerdir hergün 3 saat kadar geziyorum mecburi biraz da . Açıkçası her attığım adımı da bebeğe bişey oldu mu diye düşünmüyorum çünkü düşünceler gerçeğe dönüşebiliyor. Neye çok odaklanırsam öyle ilerliyor. Farkettim ki Kahverengi lekelerimi kafaya takmaya bıraktığım günden beridir bitti denecek kadar azaldı canım hatta bitti sayılır bir süredir hiçç olmadıEvet canimcim ben cok panik oldum bazi durumlarda ama dun 4 saat gezdim alisveriste mesela yediklerime de super dikkat etmiyorum burger o bu goturuyorum, bazi konularda panigim bazilarinda rahat bi duzene sokmam lazim
ay ne guzel canim nazar degmesin cok sevindim bitmesineOlabilir canım yemememiz lazım ama maalesef arada benim de sağlıksız seyler yediğim oldu,oluyor. Günlerdir hergün 3 saat kadar geziyorum mecburi biraz da . Açıkçası her attığım adımı da bebeğe bişey oldu mu diye düşünmüyorum çünkü düşünceler gerçeğe dönüşebiliyor. Neye çok odaklanırsam öyle ilerliyor. Farkettim ki Kahverengi lekelerimi kafaya takmaya bıraktığım günden beridir bitti denecek kadar azaldı canım hatta bitti sayılır bir süredir hiçç olmadı
ah canim masallah ona nasil yapismis annesineİyi akşamlar kızlar biz geldik randevudan baya büyümüşüz.
golden-snitch sen haklıymışım hayatım sordum gazdan diyor şişkinliği. Gaz yapan yiyeceklerden uzak dur dedi.
Sağlıksız paketli gıda makarna pilav hamur işi ekmek dikkat et dedi. Ben çok meyve yiyorum aslında muhtemelen meyveden dedi sonrasında.
3 hafta sonra ya tekrar çağırdı ikili için fetal DNAyı da tavsiye etti ama fiyat yüksek olduğu için kararsızım aslında.
Bakın teyzeleri
Rahim bu haftada portakal boyutunda diyor zaten kuzum bebiş kocaman oldu demiyorum bendeBelki de senin rahim erkenden büyümüştürbenim de karnim yuvarlak bir şey giydiğim zaman belli oluyor eski kıyafetler de sıkıyor ama bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum daha parmak kadar
Canım olabilir neden dersen son zamanlarda kusmaya başladım çok acı ve köpük şeklinde mide asidi kusuyorum yiyecek değilde bu şekilde kusmaya başladım maalesefMerhabalar. Mide bulantısı başlayan arkadaşlar benim genelde gece oluşan bulantım ve kusmalarım sebebiyle dün gece baya zor bi şekilde kusma yaşadım sonra sanki mideme taş oturmuş gibi öyle bir ağırlık sertlik hissediyorum yanma da gene öyle asitten aynı şekilde boğazımdan geçerken de sanki zor geçiyor yiyecek. Bişey takıldı sandım o kadar kötü oldum sabaha kadar zor uyudum halen geçmedi.
Bunun sebebi reflü olabilir mi gebelik reflüsü mide asitinden kaynaklı ya da tahriş mi Deneyimli arkadaşlar özellikle yardımcı olurlarsa önerileri varsa bu konuda sevinirim
Bence paketli gıda derken abur cuburlar daha çok yoksa herşey pakette evet. Çikolatalar, cipsler, bisküviler vs gibi düşünüyorum ben en azından bunlara dikkat etmeye çalışıyorum şimdilikah canim masallah ona nasil yapismis annesineAllah saglik versin bebisi korusun.. canim meyvenin de fazlasi cok fazla seker ben de oyleydim azalttim. ama paketli gida tuketmemek nasil olucak ben anlamiyorum makarna pakette yani pirinc oyle,ceviz badem.. aldigimiz her sey
Yaa çok iyi denk gelmişizBen de Mustafa Bey'in :) aynı hastanedeler cihazlar da aynıdır bakalım haftaya söyler inşallah
Ay kusmaya şükredecek haldeyim şuanda. Onu bi kaç kere yaşadım onda bişey yokmuş yani öyle diyim.Canım olabilir neden dersen son zamanlarda kusmaya başladım çok acı ve köpük şeklinde mide asidi kusuyorum yiyecek değilde bu şekilde kusmaya başladım maalesef
Hepimiz gazlı gazlıİyi akşamlar kızlar biz geldik randevudan baya büyümüşüz.
golden-snitch sen haklıymışım hayatım sordum gazdan diyor şişkinliği. Gaz yapan yiyeceklerden uzak dur dedi.
Sağlıksız paketli gıda makarna pilav hamur işi ekmek dikkat et dedi. Ben çok meyve yiyorum aslında muhtemelen meyveden dedi sonrasında.
3 hafta sonra ya tekrar çağırdı ikili için fetal DNAyı da tavsiye etti ama fiyat yüksek olduğu için kararsızım aslında.
Bakın teyzeleri
Rahim alt karinda ya canimRahim bu haftada portakal boyutunda diyor zaten kuzum bebiş kocaman oldu demiyorum bendeama rahim kan miktarı artıyor tabi Buda bebişin sayesinde anlaşılıyor yani
Dimi ben de oyle dusunuyorum. Biraz azaltayim ben de yiyorum aradaBence paketli gıda derken abur cuburlar daha çok yoksa herşey pakette evet. Çikolatalar, cipsler, bisküviler vs gibi düşünüyorum ben en azından bunlara dikkat etmeye çalışıyorum şimdilik
Canım bende reflü var normalde biraz ileriki aşamada ağzına acı mide suyun geliyor, bana bu çok çok nadir olur ama mide yanmam olurdu genelde. Şimdi hamilelikte çok arttı doktoruma söyledim rennie duo yazdı. Geçen hafta hem midem bulanıyor hem yanıyordu epeyi zor bir gündü en azından mide yanmam geçsin diye rennieyi içtim gerçekten rahatlattı. İkisi birlikte olunca mide bulantısı daha da tetikleniyor onu anladım. Rennie ictikten sonra mide yanmam azalınca bulantımda da azalma olduMerhabalar. Mide bulantısı başlayan arkadaşlar benim genelde gece oluşan bulantım ve kusmalarım sebebiyle dün gece baya zor bi şekilde kusma yaşadım sonra sanki mideme taş oturmuş gibi öyle bir ağırlık sertlik hissediyorum yanma da gene öyle asitten aynı şekilde boğazımdan geçerken de sanki zor geçiyor yiyecek. Bişey takıldı sandım o kadar kötü oldum sabaha kadar zor uyudum halen geçmedi.
Bunun sebebi reflü olabilir mi gebelik reflüsü mide asitinden kaynaklı ya da tahriş mi Deneyimli arkadaşlar özellikle yardımcı olurlarsa önerileri varsa bu konuda sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?