2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet öyle ben bugün gittim ve almadılar muayne ücreti ama bu arkadaşım durumu farklı. 2 haftada bir çağırıyormuş yani 10 günü geçiyordurt kesin.
Evet evet ben de 3 haftada bir gidiyorum her gidişte ücret kesiliyor sigortadan. Bebişin nasıl büyümüş mu

Maşallah tebrik ederim herkeste bulantı olcak diye bişey yok ama.bende de olmadı başından beri herkesin bünyesi başka
11. Haftaya giriyorum. Sağlıkla ilerler inşallah
Teşekkür ederim :)İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi :) Bide kalp atışınıda duysam :)

Bak o testlerı bana saglık ocagında yaptır dedı benden sadece kan pıhtılasması testıne burdan baktıralım dedı oda ozel bı laboratuvara gonderılmıs bıde canım devletın makınalarına bazı doktorlar cok guvenmıyor belkı o yuzden orda yaptırmanı ıstedı ama gercekten cok fazla

Maalesef özeller uçmuş tahlil konusunda. Benden de kan tahlil isterse aile hekimimde yaptıracağım artık. Mecbur değiliz bizden her istedikleri tahilli o özel hastanede yaptırmaya, dışarıda devlette falan da yaptırarak sonuçları götürebiliriz.

Ya ben de ciddi ciddi acaba yeni açılacak şehir hastanesi ile mi devam etsem tüm sürecime diye düşünmeye başladım. Ödemesine öderim ancak boşa giden paraymış gibi de geliyor bir yandan. Devlette her ay zaten muayne yapılıyor diye biliyorum. Sıkıntılı olan ilk haftalar geçtikten sonra acaba 4. aydan itibaren devlete mi gitsem

Doğum ücretimi öğrendim bugün 20.000TL miş. Yılbaşından sonra zam gelecekmiş. 30.000 olur kesin ben doğurana kadar. Daha gideceğim muayene ücreleriyle beraber 50.000 falan tutacak gibi en iyi ihtimalle.. Tabi yılbaşından sonra muayne ücretlerini de 600TL den 1000TL ye çıkartırlarsa bilemicem.

Bazen düşünüyorum devlette doğuran nasıl doğuruyor sonuçta diye. Neyse düşünücem bunu.

Canım eğer randevu bulabılırsen ben şehşr hastanelerını sevıyorum düşüğümü şehir hastanesınde yaptım heryer hijyenikti ilgililerdi makınalarıda Çok yeni oluyor test sistemide cok gelısmıs nerdeyse her makınaları var ama randevu yok bızım burda randevu bulsam bıle esım asla o kalabalıga gırmek ıstemıyor

ben çift kontrol gidiyorum. biri özel hastanede doktorum, bir de fakülte hastanesine kayıt yaptırdım. testleri fakültede istiyorlar zaten, sonuçlarına doktorum e nabızdan bakıyor. çok ekstra bir şey olursa özelden yaptırıyorum

Evet evet ben de 3 haftada bir gidiyorum her gidişte ücret kesiliyor sigortadan. Bebişin nasıl büyümüş mu
Ya valla daha 1 hafta oldu göreli ama 1 haftada bile ne kadar büyümüş toparlanmış. Maşallah. Kontrol olduğu için öyle uzun süre bakma kalp atışını hızlıca dinledi. Demek 2 hafta sonra Pazartesi günü gittiğimde daha bir tosuncuk olmuş olur Şimdi kivi büyüklüğünde diyor uygulama. Gideceğim hafta için de portakal diyor. Demek ki 12. haftadan sonra çok hızlı büyüyorlar.

Benim doktorum haftada bir aliyor beni 12 den sonra ayda bir e ya da ayda ikiye dusurecek :) o demesede ben giderdim her hafta heralde ya stres oluyorum hep
Oo o zaman sorun olmaz. Ben sık gidersem bir zarari olur mu diye merak ettim de

Valla bizim de izmir de yeni açılacak, hastane de benim evime o kadar yakın ki anlatamam. Bir açılsın da hele, randevu alırım gibime geliyor. Hastanenin yerinden ötürü öyle çok kalabalık olmaz herhalde diye düşünüyorum ancak yanlış düşünüyor da olabilirim. Bir gider konuşurum. Belki daha uygun ücret karşılığı özel oda hizmetleri vardır. Öğrenirim.

Aay maşallah minnoşaaa sağlıkla buyusun inşallah

Kuzum şahsen ben memleketimde Samsun’da olsam ondokuz Mayıs üniversitesi hastanesine giderdim. Çok güzel ilgileniyorlar. Yazın tahlillerimi orada yaptırdım gayet güzel ilgililer hatta çok detaycılar. Para da ödemiyorsun üstelik. Tek sıkıntısı eşini almıyorlar içeri hep tek giriyorsun. Ama burada devlete güvenemem. Buranın acilleri tahlil bile yapmadan direk ilaç yazıyor. Güvenilir güzel hastane olursa devlet de olur yani.

Devlette de şöyle bir ihtimal olabiliyor sanırım, örneğin doğumun doktorunun çalışmadığı bir saate ya da güne denk geldi sürekli devam ettiğin doktor değil de başka birisi doğum yaptırıyor. Özelde doktorunu da secmis oluyorsun, doğum yapacağın zaman bebek plansız bir günde bile gelse doktorun hastaneye geliyor

hastaneden hastaneye degisiyor sanirim surec. Bizim kontrol randevu süremiz 15 gün. İki haftada bir gidiyoruz, birinde ücret ödüyorsak diğerinde ödemiyoruz.

Şimdi 12 hafta dolduğu için 3 haftada bir gideceğiz, bir sonraki randevuda alınacak mı ücret bilmiyorum. Memorial hastanesi bu arada

Zaten en fazla ıkı kısı oluyor canım genelde de tek oda yenı acılıyorsa daha guzel tertemız bazı ozel hastaneler devlet hastanelerınden beter

ayyy oha yaa geri isteseydin paranı yada tekrar baktırsaydın aynı yere

Ben daha gitmedim kontrole yavrum, doktorum ikili test demişti ama fetal DNA demedi ben de yaptırmayı düşünmedim açıkçası
doktorum da bana ikili teste riskli grupta olabilirsin testin olasılığı 70% o yüzden fetal yaptıralım dedi ben de tamam dedim

anladım hayatım başka hastaneler araştırabilirsin tabi neden olmasın . bence içine sinmediyse doktorunu değiştir

Banada o testlerde pıhtılaşma hafif düzey 12.haftadan sonra coraspirin kullan dedi. İlk gebeliğimde de özel laboratuvarda parmağımı delip saniye tuttular pıhtılaşma süresi şukadar diye hemen çıktı sonuç. Yani o testin bi sürü çeşiti var

Canım senınki kaç çıktı protein s değil mi

Bayraklı şehir hastanesinden mi bahsediyorsun canım açıldı açıldı o hatta ilk doğum gerçekleşmiş. Mhrs de de randevuya açıldı sabah baktım hemen bugüne randevu vardı yarına da var boş şuan bende bi gideyim dedim meraktan eşim yoğunum dedi bi gitcem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…