2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
3 haftada bir yine iyiymiş biz de bidahakine 3 hafta sonrasına gideceğiz direkt o güne randevu alarak, bence de iş ticarete dökülmüş artık. Mesela yurtdışında bu kadar ultrason yapmıyorlarmış hatta bi blog okumuştum Kanada'ya doğum için giden bi kadın ultrason görüntülerini doktora teslim edince doktor neden bu kadar çok var bi sorun yoktur umarım demiş. Burda gerçekten çok sık çağırıyorlar ama benimki ekstra bi sık sanırım, çok şükür bi sorun da görmedi yani şimdiye kadar hatta geçen cuma muayenede gelişimi 2 gün önden gidiyo maşallah dedi kanamam vs de yok şükürler olsun ki. Bi dahaki randevuyu 3 hafta sonraya alacağım o yüzden gidince derim böyle böyle bütçemi zorluyor ve izin alamıyoruz çok sık diye.

anladım hayatım başka hastaneler araştırabilirsin tabi neden olmasın . bence içine sinmediyse doktorunu değiştir
Bakalım canım doktorumu dikişi çok övülen biri rahim filmimi de o cekti eli çok hafif bi adam sırf bu yuzden tercih ettim olmadı ilçe hastanesınde kadın doğumcu var onunla da eş değer görüşürüm bı bebeğimin kalp atışını duysaydım hayırla

Aslında güzel bir şey senin sağlığını güvence altına almak istiyor öncelikle, bebeği keseyi iyi gördüyse belki o konuda pek yorum yapmamıştır

Aslında güzel bir şey senin sağlığını güvence altına almak istiyor öncelikle, bebeği keseyi iyi gördüyse belki o konuda pek yorum yapmamıştır
Aynen canım bakalım bu hafta detaylı bebek hakkında konusuruz diye düşünüyorum daha kalp atısını duymadım

duyarsın hayatımm :)

Evet evet hastane içinde bile doktordan doktora fark oluyor. Ben de o kadar uzunnnnnnn zamandır devlet hastanesine gitmiyorum ki... En son kaç kez fakrlı alanlarda ne için gittiysem rezil bir hizmet aldım. O gün dedim gücüm el veriyorsa bir daha devlete gitmicem diye de bakalım Doktorumdan da memnunum gerçi. Tahminimce yine özelde doğururum gibi geliyo.

Anaaa açıldığını bilmiyordum. Bir gidip bakmak lazım aslında. Bazıları hem özelde hem de devlette takibini yaptırıyormış doktora aynı anda.

15 gün geçerli verdiğiniz ücret. Ben gidiyroum ilk gittiğimde verdim 600 tl 10 gün sonra tekrar gidince vermedim. Bunu mutlaka sorun kaç gün geçerli diye yazık paranıza

Ben de tahlil, kontrol herşeyi devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim onun dışında sadece doğumu kapsayan sigorta yaptırıp özelde doğurcam hatta iyi bir doktor denk gelirse devlette de yapabilirim . Bana da saçma gelmeye başladı aynı işlemler sadece özelde biraz daha ilgi görüp detaylı konuşuyoruz o kadar. Ama süreç tamamen aynı. Paket şekilde de uygun bir şey yok ama beklersem dediğin gibi 50-60 bin olacak.

Merhaba teyzeler melegim can
Karindan ultrason bebisim yorumunu bekliyorum Doktor fazla kilo alma dedii bebek büyüsün sen büyüme dedi, cok kiloda catlarmisim(
Canim masallah cok guzel darisi basima yarin biz kilo almayip bebek nasil alicakmis onu da soyledi mi ben de deli gibi yiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…