3 haftada bir yine iyiymiş biz de bidahakine 3 hafta sonrasına gideceğiz direkt o güne randevu alarak, bence de iş ticarete dökülmüş artık. Mesela yurtdışında bu kadar ultrason yapmıyorlarmış hatta bi blog okumuştum Kanada'ya doğum için giden bi kadın ultrason görüntülerini doktora teslim edince doktor neden bu kadar çok var bi sorun yoktur umarım demiş. Burda gerçekten çok sık çağırıyorlar ama benimki ekstra bi sık sanırım, çok şükür bi sorun da görmedi yani şimdiye kadar hatta geçen cuma muayenede gelişimi 2 gün önden gidiyo maşallah dedi kanamam vs de yok şükürler olsun ki. Bi dahaki randevuyu 3 hafta sonraya alacağım o yüzden gidince derim böyle böyle bütçemi zorluyor ve izin alamıyoruz çok sık diye.Benimki 3 haftada bir çağırıyor. Ben de 3 haftada 1 çok erken değil mi acaba diye düşünüyordum şimdi 2 haftayı duyunca şaşırdım. Ticarete dökmüşler resmen işi. Acaba konuşsan mı başka doktorlar şu kadar sürede bir görüyor siz neden 2 hafta da bir çağırıyorsunuz diye. Çok gerekli değilse arayı açabilir miyizi falan mı desen. Bütçemi zorluyor diye açık açık söyleyebilirsin.
Hiç bilmiyorum ki canım göremiyorum sonuçları doktor arayıp öyle söyledi sadeceCanım senınki kaç çıktı protein s değil mi
Bakalım canım doktorumu dikişi çok övülen biri rahim filmimi de o cekti eli çok hafif bi adam sırf bu yuzden tercih ettim olmadı ilçe hastanesınde kadın doğumcu var onunla da eş değer görüşürüm bı bebeğimin kalp atışını duysaydım hayırlaanladım hayatım başka hastaneler araştırabilirsin tabi neden olmasın . bence içine sinmediyse doktorunu değiştir
Aslında güzel bir şey senin sağlığını güvence altına almak istiyor öncelikle, bebeği keseyi iyi gördüyse belki o konuda pek yorum yapmamıştırOnceden bır düşük yaşadım bacağımda rahatsız etmeyen damar görüntüleri var varisten şüpheleniyordum kan pıhtılaşmasının en cok goruldugu bölgelerden bırıymıs bacaklar ona bakacakmış gögüs ultrasonu ıstedı doktorum cok pınpırıklı kanser konusunda ılk muayenede bıle simır testı yaptı vucudumda da iç organlarıma bakacagını soyledı hoş kendı de bakmıyor profesöre yonlendırdı bıraz kılom var ondan mı suphelendı artık anlamadım yaptırmak zorundamıyım dedım evet dedı cuma gıdecegım bakalım netlesır artık korkuyorum da bu kadar pinpirikli biriyle yola devam etmelımıyım ama bebek konusunda da bı o kadar rahat keseye adam akıllı bakmadı olcmedı bıle
Canım hastanenın sıtesınde görünüyor bazen oraya bak bakalımHiç bilmiyorum ki canım göremiyorum sonuçları doktor arayıp öyle söyledi sadece
Aynen canım bakalım bu hafta detaylı bebek hakkında konusuruz diye düşünüyorum daha kalp atısını duymadımAslında güzel bir şey senin sağlığını güvence altına almak istiyor öncelikle, bebeği keseyi iyi gördüyse belki o konuda pek yorum yapmamıştır
duyarsın hayatımm :)Bakalım canım doktorumu dikişi çok övülen biri rahim filmimi de o cekti eli çok hafif bi adam sırf bu yuzden tercih ettim olmadı ilçe hastanesınde kadın doğumcu var onunla da eş değer görüşürüm bı bebeğimin kalp atışını duysaydım hayırla
Ben uğraşırdım da eşim uğraşmaz bide biraz uzak gitmedim artık para çöp ama yaniayyy oha yaa geri isteseydin paranı yada tekrar baktırsaydın aynı yere
Evet evet hastane içinde bile doktordan doktora fark oluyor. Ben de o kadar uzunnnnnnn zamandır devlet hastanesine gitmiyorum ki... En son kaç kez fakrlı alanlarda ne için gittiysem rezil bir hizmet aldım. O gün dedim gücüm el veriyorsa bir daha devlete gitmicem diye de bakalımKuzum şahsen ben memleketimde Samsun’da olsam ondokuz Mayıs üniversitesi hastanesine giderdim. Çok güzel ilgileniyorlar. Yazın tahlillerimi orada yaptırdım gayet güzel ilgililer hatta çok detaycılar. Para da ödemiyorsun üstelik. Tek sıkıntısı eşini almıyorlar içeri hep tek giriyorsun. Ama burada devlete güvenemem. Buranın acilleri tahlil bile yapmadan direk ilaç yazıyor. Güvenilir güzel hastane olursa devlet de olur yani.
Anaaa açıldığını bilmiyordum. Bir gidip bakmak lazım aslında. Bazıları hem özelde hem de devlette takibini yaptırıyormış doktora aynı anda.Bayraklı şehir hastanesinden mi bahsediyorsun canım açıldı açıldı o hatta ilk doğum gerçekleşmiş. Mhrs de de randevuya açıldı sabah baktım hemen bugüne randevu vardı yarına da var boş şuan bende bi gideyim dedim meraktan eşim yoğunum dedi bi gitcem bende
Açılmıyor ki sunucu bağlantı hatası diyor hastaneye gidip almam lazım oda uzak biraz arayınca da bilgi vermiyorlar doktorunuzda diyor saçma bişeyCanım hastanenın sıtesınde görünüyor bazen oraya bak bakalım
olabilir belki bikaç kilo alabilirsin ben 12. haftadayım 1 kilo aldım o da zaten ben kışın 1 2 kilo alırım hepKızlar gebeliğin 5. Ayına kadar hiç kilo almamak normal midir
15 gün geçerli verdiğiniz ücret. Ben gidiyroum ilk gittiğimde verdim 600 tl 10 gün sonra tekrar gidince vermedim. Bunu mutlaka sorun kaç gün geçerli diye yazık paranızaKızlar benim de doktorum iki haftada bir çağırıyor her gittiğimizde de muayene ücreti ödüyoruz sizde de bu şekilde mi? Çevremizdekiler ayda bir ödüyormuş mesela ayda iki kez de gitse, merak ettim sizde de böyle mi
Kilo veren bile oluyor gayet normal ama 7.aydan sonra kilo olurKızlar gebeliğin 5. Ayına kadar hiç kilo almamak normal midir
Ben de tahlil, kontrol herşeyi devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim onun dışında sadece doğumu kapsayan sigorta yaptırıp özelde doğurcam hatta iyi bir doktor denk gelirse devlette de yapabilirim . Bana da saçma gelmeye başladı aynı işlemler sadece özelde biraz daha ilgi görüp detaylı konuşuyoruz o kadar. Ama süreç tamamen aynı. Paket şekilde de uygun bir şey yok ama beklersem dediğin gibi 50-60 bin olacak.Maalesef özeller uçmuş tahlil konusunda. Benden de kan tahlil isterse aile hekimimde yaptıracağım artık. Mecbur değiliz bizden her istedikleri tahilli o özel hastanede yaptırmaya, dışarıda devlette falan da yaptırarak sonuçları götürebiliriz.
Ya ben de ciddi ciddi acaba yeni açılacak şehir hastanesi ile mi devam etsem tüm sürecime diye düşünmeye başladım. Ödemesine öderim ancak boşa giden paraymış gibi de geliyor bir yandan. Devlette her ay zaten muayne yapılıyor diye biliyorum. Sıkıntılı olan ilk haftalar geçtikten sonra acaba 4. aydan itibaren devlete mi gitsem
Doğum ücretimi öğrendim bugün 20.000TL miş. Yılbaşından sonra zam gelecekmiş. 30.000 olur kesin ben doğurana kadar. Daha gideceğim muayene ücreleriyle beraber 50.000 falan tutacak gibi en iyi ihtimalle.. Tabi yılbaşından sonra muayne ücretlerini de 600TL den 1000TL ye çıkartırlarsa bilemicem.
Bazen düşünüyorum devlette doğuran nasıl doğuruyor sonuçta diye. Neyse düşünücem bunu.
Canım kaç kilosun ki maşallah sizeMerhaba teyzelermelegim can
Karindan ultrason bebisim yorumunu bekliyorumDoktor fazla kilo alma dedii bebek büyüsün sen büyüme dedi, cok kiloda catlarmisim (
Canim masallah cok guzelMerhaba teyzelermelegim can
Karindan ultrason bebisim yorumunu bekliyorumDoktor fazla kilo alma dedii bebek büyüsün sen büyüme dedi, cok kiloda catlarmisim (
Geçen sene hiç kilo almadan 3.5 kg sağlıklı bir kız doğuran komşumuz var, çok kusmuş tabi o ama bebek gayet sağlıklıydı hala öyle. Bence çok normal kontrollerde de bir sorun gözükmüyorsaKızlar gebeliğin 5. Ayına kadar hiç kilo almamak normal midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?