2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aspirinin ateş düşürücü etkisi olduğunu duymadım canım, kan sulandırıyor diye biliyorum bence içme kanamaya sebep olabilir belki
Var canım da dediğin gibi vaz gectim bakalım cay falan içtim gecmezse doktora gıderım ılerlemeden

Cinsiyeti elbet önemli değil tabi de aşırı merak ediyorum
10. haftada yapılıyor aslında ama daha garanti olsun diye benim doktorum 12. hafta önerdi kan transferi daha fazla oluyormuş anne bebek arasında ama cinsiyet direk öğreniliyor fetal DNA testinde

Canım benim ıkı gündür ne yazsam dşye düşünüyorum çok üzüldüm seni en çok anlayanlardan biriyim herhalde ama bu süreçte şükretmekten ve teslimiyetten baska hıcbırsey yapılmıyor onun için kafanda çok soru işaretlerini bırakma dualarım senınle

Cinsiyet tahmini yapabilecek var mı

Eklentiler

• IMG_20231017_175708.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 78
10. haftada yapılıyor aslında ama daha garanti olsun diye benim doktorum 12. hafta önerdi kan transferi daha fazla oluyormuş anne bebek arasında ama cinsiyet direk öğreniliyor fetal DNA testinde
Ben 11+2 iken gecen cuma verdim testi.benim doktorumda 11 i bekle demisti.simdi sonucu bekliyorum..

Ben günde iki yumurta yiyorum haşlama çok seviyorum üzerine bol acı belki canın ister yersin
Maşallah kuzum acı atmıyorum midem çok kötü oluyor acı yedikten sonra. Bugün sabah zorladım yumurta haşladım bir tane bir tane zeytin bir dilim peynir bir dilim kaşar peyniri yedim yumurtaya da kimyon atıyorum ben hem gaz için hem de tadını bastırsın diye

Ben de aynı şekilde 11+2'de verdim fetal dna testi için örneği, kandan yeterli örnek toplanması için 11 haftayı tamamlamak daha garantiymiş. Ben de sonucumu bekliyorum.
Siz nerde verdiniz? Ben genoksa verdim yarina kadar cikacagini soylemislerdi (5 iş gunu)bakalim cikacakmi.cinsiyeti bize bildirmiyorlarmis.sadece doktora soyleniyormus...saglik bakanligi tarafindan yasaklanmis cinsiyet bilgisi paylasilmasi ebeveyn ile.(cinsiyet nedeni ile gebelik sonlandirma islemi yapilmamasi icin) doktordan ogrenmemiz gerekecek.

Kızlar 3 doktor değiştirdim güleryüzlü, siz sormadan açıklama yapan, ultrason resmini kendi kendine veren, insanı rahatlatan bir doktor bulamadım. Bir doktordan memnundum ama muayenesi 1100 tldi gidemiyordum artık bıraktım. Diğer doktor da özelde, 500 tl muayene fiyatı, özel kliniği de var ama 2000 tl muayenesi, çok suratsız bir adam. Kendi kliniğindekilere güleryüzlü belli ki o kadar iyi yorumları var ki nette. Ne yapacağımı kestiremiyorum bana istanbuk avrupa yakası iyi bir doktor önerir misiniz GÜLERYÜZLÜ lütfen
Ayrıca hiçbir doktor numarasını vermek istemiyor Dün gece ateşim çıktı ne yapacağımızı bilemedik güya özele gidiyoruz

Kizlaar ben baya hamile oldum gobektenn..aldigim hamile pantolonunu giydim bugun.hicbirseyim gobusten olmuyor,sıkıiyorrvarmi benim gibi cook erken diilmi ama yaaa bu arada 0 gobek biriydim ben hayaimda ilk defa gobegim var
Yalnız değilsin benimde daha fazla eşim bu şimdi bebek mi göbek mi diyo

Bende bulamıyorum canım bulursan bana da haber et olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…