2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar cinsiyet öğrenmek için fetal DNA mı yaptırmak lazım sadece özel mi yapıyor birde

Bende orda verdim 5 iş günü tamam olunca bekledim aramadılar sonra kendimiz aradık hemen cevabları gönderdiler ve kendileride sorun olun olmadığını zaten söylüyorlar..cinsiyeti demediler doktorun kendisini ben aradım kendisi bana söylediYani aramasalar kendiniz arayın

Kizlaar ben baya hamile oldum gobektenn..aldigim hamile pantolonunu giydim bugun.hicbirseyim gobusten olmuyor,sıkıiyorrvarmi benim gibi cook erken diilmi ama yaaa bu arada 0 gobek biriydim ben hayaimda ilk defa gobegim var
Yalnız değilsin benimde daha fazla eşim bu şimdi bebek mi göbek mi diyo
Esim dün bana da dedi artık çok belli oluyor böyle avuca geliyor dedi bende 0 göbek biriydim

Az once mail geldi sonuc cikmis temiz doktoruda aradim,telde tek basima ogrenmek istemedim... cumartesi randevu aldim.orda esimle birlikte ogrenecegiz cinsiyeti...cok heyecanli

Az once mail geldi sonuc cikmis temiz doktoruda aradim,telde tek basima ogrenmek istemedim... cumartesi randevu aldim.orda esimle birlikte ogrenecegiz cinsiyeti...cok heyecanli
Ne güzel sevindimay ben duramadım ama eşimde dedi hemen sor diye

Kızlar cinsiyet öğrenmek için fetal DNA mı yaptırmak lazım sadece özel mi yapıyor birde
Yoo fetal dna yaptırmasanda bi kaç hafta sonra doktor cinsiyet tahmininde bulunuyor zaten. Fetal dna da kesin oluyor sadece cinsiyet. Özel hastanelerde de yapan yerler var genetik laboratuvarlarında da yapılıyor

Canım hangi ilde verdin genoksa kanı

Ben doktorumun yönlendirmesiyle Veritas'a verdim. İspanya'da yapılıyormuş test, 5 iş günü dediler, önümüzdeki hafta Salı çıkacak sonucum. Direkt doktora gidecekmiş sonuç, söylediğiniz gibi cinsiyeti sadece doktor kendi inisiyatifiyle paylaşıyor.

Sizin temiz çıkmasına çok sevindim, ben de heyecanla bekliyorum

Benimde doktorum 2 yer vermisti biri veritas biri genoks..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…