2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim kan da fransaya gitti kız benimki niye 10 günde çıkıyo nasıl beklicem

Kızlar merhaba robot süpürge arayışındayım iki çocuğum var şimdi de hamile lik ev süpürmek zor geliyo veya ben üşeniyorum bilmiyorum orasinida kullanıp memnun kalan varmı tavsiye edebilcek biri bide akşam da çalıştırmak istiyorum sessiz oluyo dimi robot süpürge Ler

Canim ben çok memnunum, Roborock Q7 max toz haznesini de kendisi boşaltıyor. Eşim cok araştırarak aldi ama cekimi falnda çok güzel hem supurur hem siler benim kedim de var büyük rahatlık, hep tüyleri topluyor

Roborock s5max var bende çok memnunum ama yenilerinde paspas yaparken halıdayken paspasi kaldıran özellik var s7 olabilir o model de almışken onu almak daha iyi olabilir sessiz modu var evet akşamları da sessiz calistirilabilir

Canimm üzüldüm gerçekten birlikte gidiyorduk zamanimiz çok yakındı sasirdim bende, Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasıp etsin inşallah Aramıza bekliyoruz seni

Kizlaar ben baya hamile oldum gobektenn..aldigim hamile pantolonunu giydim bugun.hicbirseyim gobusten olmuyor,sıkıiyorrvarmi benim gibi cook erken diilmi ama yaaa bu arada 0 gobek biriydim ben hayaimda ilk defa gobegim var

Belime olan tek pantolonumla göbek güncellemesi gelsin benden de
Ayy kızlar sizin göbeklerin de benimki gibi olduğunu görünce bana bi rahatlama geldi Ben de aynıyım gaz şişkinlik diye diye kafaya takmıştım ama cidden rahim büyüdüğü için böyle galiba

Az once mail geldi sonuc cikmis temiz doktoruda aradim,telde tek basima ogrenmek istemedim... cumartesi randevu aldim.orda esimle birlikte ogrenecegiz cinsiyeti...cok heyecanli
Maşallah ayy ben senin yerinde olsam cumartesi gününe kadar catlardim

Merhaba canım bende de roborock s5 max var ve memnunum normal süpürge kadar gürültülü çalışmıyor ama esen-ruzqar ın yazdığı s7 toz haznesini kendi boşaltması falan süpermiş benim aldığım zaman o olsa ondan alırdım herhalde

Ben de pasta düşünüyorum ya yalnızca eşimle veya ailelerle birlikte, hatta video çekmek de istiyorum şarap bardağını pastaya daldırdıkları bi video görmüştüm hoşuma gitmişti biraz özenti gibi olcak ama Benim de ilk gebelik hoş bi anı olur bence, ben eşime bebek haberini sürpriz yapamadım şok geçirdiğimizden, bari bu sürprizli heyecanlı olsun istiyorum

Evet ya iste biz doktora hep eşimle birlikte gidiyoruz da Ondan nasil sakliycam yada beraber öğrensek bu sefer sürpriz olmuyorr

Ben herhangi özel bişey yapmayı düşünmüyorum ilkinde de yapmamıştım telefonda test sonucuyla cinsiyeti doktordan öğrendim aradım eşime söyledim dümdüz özel bişeyler yapmak istiyorsan bence bu sefer eşin yerine ya bi arkadaşınla yada kız kardeş görümce vs yakınlardan kim varsa artık onunla gidip kağıda yazdırıp ona verebilirsin gidip pastayı da yaptırır eşinle aynı anda sürpriz şekilde öğrenirsin. Ben sürpriz yapmaya kalksam kağıda bakmadan çatlarım duramam çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…