2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kizlaar ben baya hamile oldum gobektenn..aldigim hamile pantolonunu giydim bugun.hicbirseyim gobusten olmuyor,sıkıiyorrvarmi benim gibi cook erken diilmi ama yaaa bu arada 0 gobek biriydim ben hayaimda ilk defa gobegim var
Ayy çok tatlı olmuş bende hiç yok sadece akşamları çıkıyor şişkinlik o da. Kaçınca haftan canım?

Kizlarr esime ulastim.Dayanamadij ogrendik cinsiyeti..Kiz bebisim olcak benimm
Valla bende duramazdım ilk bebiş mi Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin büyük bir keyifle ekliyorum listemizin ilk cinsiyetini

Canim ben çok memnunum, Roborock Q7 max toz haznesini de kendisi boşaltıyor. Eşim cok araştırarak aldi ama cekimi falnda çok güzel hem supurur hem siler benim kedim de var büyük rahatlık, hep tüyleri topluyor
Hepinize çok teşekkür ederim aynı markayı onermissiniz bende o modellerden bakiyim işime yarasın yeter en büyük yük bulaşık ve ev süpürmek öbür hamilelik lerde böyle değil dim

Kizlaar ben baya hamile oldum gobektenn..aldigim hamile pantolonunu giydim bugun.hicbirseyim gobusten olmuyor,sıkıiyorrvarmi benim gibi cook erken diilmi ama yaaa bu arada 0 gobek biriydim ben hayaimda ilk defa gobegim var
Bence çok şeker

Ben sadece eşim ce çocuklara süpr
Bende kesin bakarım

Evet ya iste biz doktora hep eşimle birlikte gidiyoruz da Ondan nasil sakliycam yada beraber öğrensek bu sefer sürpriz olmuyorr
Biz de öylee doktordan yazıp zarfa koymasını isticez sonra bi pastaneye gidip zarfı vericez ona göre pasta isticez, tüm plan hazır kafamda

kuzum benim diger çocuklarda böyle şeyler yoktu ama bunda sadece eşim ve çocuklara süpriz olsun diye cinsiyet balonu alıcam öyle farklı bir şey düşünmüyorum birde şifreli mumlar gördüm yakıyorsun içinde oglumuz oluyor kızımız oluyor yazıyor çok hoşuma gitti onuda düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…