Kizlar cinsiyetleri öğrenirsekk eğer ben böyle leylekli bir pasta düşünüyordum ufak bir parti Belki de sadece esimle bilemedimm o zaman doktorda öğrenmeyecek miyim kagida mi yazdirsam nasil yapcam @golden-snitchTtweeetyyygulumsebebekmelegim can
Sizler ve tüm arkadaşlar nasıl düşünüyor. İlk gebeliğim olunca anı kalsin istiyorum
Kizlaar ben baya hamile oldum gobektenn..aldigim hamile pantolonunu giydim bugun.hicbirseyim gobusten olmuyor,sıkıiyorrvarmi benim gibi cook erken diilmi ama yaaa bu arada 0 gobek biriydim ben hayaimda ilk defa gobegim var
Valla bende duramazdım ilk bebiş mi Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin büyük bir keyifle ekliyorum listemizin ilk cinsiyetini
Valla bende duramazdım ilk bebiş mi Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin büyük bir keyifle ekliyorum listemizin ilk cinsiyetini
Canim ben çok memnunum, Roborock Q7 max toz haznesini de kendisi boşaltıyor. Eşim cok araştırarak aldi ama cekimi falnda çok güzel hem supurur hem siler benim kedim de var büyük rahatlık, hep tüyleri topluyor
Roborock s5max var bende çok memnunum ama yenilerinde paspas yaparken halıdayken paspasi kaldıran özellik var s7 olabilir o model de almışken onu almak daha iyi olabilir sessiz modu var evet akşamları da sessiz calistirilabilir
Merhaba canım bende de roborock s5 max var ve memnunum normal süpürge kadar gürültülü çalışmıyor ama @esen-ruzqar ın yazdığı s7 toz haznesini kendi boşaltması falan süpermiş benim aldığım zaman o olsa ondan alırdım herhalde
Hepinize çok teşekkür ederim aynı markayı onermissiniz bende o modellerden bakiyim işime yarasın yeter en büyük yük bulaşık ve ev süpürmek öbür hamilelik lerde böyle değil dim
Kizlaar ben baya hamile oldum gobektenn..aldigim hamile pantolonunu giydim bugun.hicbirseyim gobusten olmuyor,sıkıiyorrvarmi benim gibi cook erken diilmi ama yaaa bu arada 0 gobek biriydim ben hayaimda ilk defa gobegim var
Kizlar cinsiyetleri öğrenirsekk eğer ben böyle leylekli bir pasta düşünüyordum ufak bir parti Belki de sadece esimle bilemedimm o zaman doktorda öğrenmeyecek miyim kagida mi yazdirsam nasil yapcam @golden-snitchTtweeetyyygulumsebebekmelegim can
Sizler ve tüm arkadaşlar nasıl düşünüyor. İlk gebeliğim olunca anı kalsin istiyorum
Ben herhangi özel bişey yapmayı düşünmüyorum ilkinde de yapmamıştım telefonda test sonucuyla cinsiyeti doktordan öğrendim aradım eşime söyledim dümdüz özel bişeyler yapmak istiyorsan bence bu sefer eşin yerine ya bi arkadaşınla yada kız kardeş görümce vs yakınlardan kim varsa artık onunla gidip kağıda yazdırıp ona verebilirsin gidip pastayı da yaptırır eşinle aynı anda sürpriz şekilde öğrenirsin. Ben sürpriz yapmaya kalksam kağıda bakmadan çatlarım duramam çünkü
kuzum benim diger çocuklarda böyle şeyler yoktu ama bunda sadece eşim ve çocuklara süpriz olsun diye cinsiyet balonu alıcam öyle farklı bir şey düşünmüyorum birde şifreli mumlar gördüm yakıyorsun içinde oglumuz oluyor kızımız oluyor yazıyor çok hoşuma gitti onuda düşünüyorum