2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yapıcam ama bizimki izin vermiyor oyun sandı
Sizin kan testinde adını unuttum bir test vardı ya igg igm felan onlar nasıl çıktı brnşm bağışıklık testine bakılmadığı için doktor kuşu yasakladı kaç gündür kuşumu sevemiyorum uzaktan konuşuyorum

Tansiyon ölçüyomusun canım

Benim kontrol haftaya perşembe yani pazartesi kan vericem henüz nelere bakılıyor hiç bilmiyorum en son betada bakıldı kan sonra bakılmamıştı ilk defa olcak öyle bir değer mi varmış eyvah benimkide burnumun dibinden ayrılmaz öyle yatar burnumun ucunda baya temaslıyım yani tüh 9+5 falanım

Aa ben 6 haftalıkken felan vermiştim ama bağışıklığa bakmamışlar o yüzden doktor dışkısıyla teması yasaklamıştı ben de artık kuşu almıyorum ayaklarına felan da bulaşıyor diye eşim salıyor kafesine koyuyor temizliyor felan uzaktan konuşuyoruz

Folik asitim bitti az önce eczaneden aldım bundan kullanam var mı 5 mg diyor emin olamadım
Bu folik asit olayını asla anlamıyorum. Bunu kullanıyordum doktor tavsiyesi ile sonra başka doktora gittim asla onu kullanma dedi elenatal1 önerdi. Bugün de başka doktordaydım o da folidays daha iyi dedi. Ben yine elenatal alıyorum vitamin desteği de olduğu için.

İlk 3 ay takviye önermiyorlarmış benim doktorum öyle dedi ben de demir ilacı kullanıyordum ilk trimesterde kullanma hemen bırak dedi bunun da mg olarak dozu fazla geldi bana kararsız kaldım eski kullandığım iyiydi de

@Merve3553 sunn1 kızlar son durumlarınız nedir nasılsınız
Canıımm bugün hastaneden çıktım ben. Doktor hastanede uygulayacağı tedaviyi bitirdi ben evde devam edeceğim tedaviye. Kanama alanım ve kese hala duruyor. Ama dışarı akan kan durdu en azından sabahları pembe bi lekelenme oluyor. Evde ki tedavi de makattan fitil var, vajinal fitil var, yutacağım haplar var. Biraz yoğun bakalım artık :) İnşallah bi aksilik çıkmazsa 2 kasım gibi de 2li taramaya gideceğiz. Düşünmeden hiç bir şeyi akışta yaşamaya ve pozitif olmaya çalışacağım. Önerileriniz varsa çok mutlu olurum :)

Ya şu durum bende de aynı her doktor başka öneriyor öyle ucuz da değil o folidays filan bende de var içinden 2-3 tane kullanmışımdır sonra hop başka folikasit evde 4-5 tane folikasit var

Ah kuzum benim şimdi gördüm çok üzüldüm ne durumdasın ne yaptın? Allahım inşallah en yakın zamanda gönlüne göre verir güzelim

Maşallah canım psikolojin yerinde olsun en önemlisi o. Allahın izniyle bi aksilik çıkmaz herşey yoluna girer mesela zaten bol istirahat halinde olduğun için bebek odası fikirlerine filan bakabilirsin alınacakları not alıp düzenleme yapabilirsin güzel aktivite olur

Çok geçmiş olsun

Ben devam etmeyeyim o zaman ya içeriği baya yoğun benimkinin. Tahlil yaptırdım bugün eksik vitamin çıkmazsa normal folik asit alayım yada folat olarak. Ay bilemedim gerçekten. Yani ilaç şirketlerine göre mi öneriyorlar bilemedim sağlıkçı arkadaşlar yok mu grupta sorsak sanki hemşire biri vardı bu durumlara daha vakıftır

Ya şu durum bende de aynı her doktor başka öneriyor öyle ucuz da değil o folidays filan bende de var içinden 2-3 tane kullanmışımdır sonra hop başka folikasit evde 4-5 tane folikasit var
Ben pazartesi bizim sağlıkocağındaki ebeye sorayım o da hamile bakayım ne kullanıyor. Şaşırdım ben de gerçekten.

Ben de sağlıkçıyım ama işte doktor ne derse ona göre gidiyoruz mecbur ben araştırdığımda da o şekilde okumuştum doktor da öyle dedi ben de kansızlık vardı başlamıştım 3 aydan sonra başlayacağız zaten şimdi bırak ilk trimesterde kullanma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…