2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aşırı derecede göbeğim cikmis kizlar, moralim bozuldu

1 haftadir bakmadım ama genelde tanisyonum 13-8 falan cikar 1 hafta once 13-6 cikti kucuk tansiyonum düşüktu biraz
Onun okadar etkiliceğini sanmıyorum doktorun ilaç başlattı mı tansiyon için alfamet filan? Benimde ilk gebelikte seninki gibi çıkıyodu sonra doktor ilaç başlattı ama benim günde iki kullanmama rağmen 13-14 tü

Ben pazartesi bizim sağlıkocağındaki ebeye sorayım o da hamile bakayım ne kullanıyor. Şaşırdım ben de gerçekten.
Her doktor başka bişey söylüyor anladığım aslında bi folikasit kullanalımda marka önemli değil 12 hafta sonrası demir filan eklenecek zaten

Hadi ya ben hiç bilmiyordum inşallah bişey olmamıştır yada bişey çıkmaz umarım çok fazla samimiyiz kuşumla bende o zaman bundan sonra dikkat edeyim bari

Kizim mi olacak diye sorarım oğlum mu olacak diye sorarım hangisine evet derse artik

Ben regenesis max kullaniyodum gebelik oncesi sonra doktoruma sordum kullan ya omega 3 te var icinde dedi. Benim doktorun pek anlasmasi yok heralde firmalarla o yuzden icerigi iyi olan biseyse cok karismiyor aldigim folik asite

400 mikrogram bir folik asit kullanmak gerekir folbiol 5 miligram yani çok çok katı. Eskiden araştırmalar eksikti 5 miligram kullanılıyordu ama şimdi 400 mikrogramdan fazlasının bebeğe yarardan çok zararı olabileceği söyleniyor tam olarak kanıtlanmasa da yazılan makaleler ve tezler var hatta bazı doktorlar folik asit değerine bakıp yeterli ise hiç folik asit kullandırmayabiliyor bile. Aslında herşeyin fazlası zarar vitaminin de.

Ay içeyim o zaman canım sağolasın

Erkeklerlerin bircogu bebek dogmadan baba olamiyor maalesef..tabiatlarinda yok.biz gibi degiller..annelik rahme dusunce, babalik bebek dogunca basliyor..
Kendisi kendi evinin babası olmak yerine anne babasının küçük bebeği olmayı seçiyor o yüzden çocuğum doğsa da bişeyin değişeceğini sanmıyorum
Ailesi çok uğraş vererek aramızı açtı. Hamile halimle benimle uğraştılar. İki taraf da üzüldü ama o bizi korumadı ailesini korudu. Baba olmak için ameliyat olmuştu ama baba olmayı hakeden biri bile değilmiş. Hayal kırıklığı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…