Kızlar ben nar ile kafayı bozmuş durumdayım. Geçen gün yolda giderken bir bahçede nar gördüm. Çok canım çekti sahibine seslendim ettim kimse ses vermedi. Ben de aldım bir tane ağaçtan yola sarkanlardan. Dün markete gittim nar gördüm hemen aldım. Gece de rüyamda kocaman bir nar ağacı gördüm kıpkırmızı narlar vardı ağaçta valla. Öyle çok bir düşkünlüğüm yoktu yani nara niye böyle oldu anlamadım
Salı günü randevum var rüyalarıma kadar girdi kızlar bebeğim cinsiyeti göstermiyormus Dr ultrason fotosu veriyor arkadaşım direkt kız bebek diye yorum yapıyor nub teoresine göre de çıkıntısı yok düz çizgi şeklinde, Dr niye yorum yapmadiysa artık
Valla kızlar bizim de durumlar sizden hallice. Bebek olduktan sonra zaten bir aramız açıldı. Uzaklaştık. Toparlamaya çalışırken yeniden hamile kaldım. Bunu istemedi ben de aldırmak istemedim. Şimdi baya merhaba merhaba gerekmedikçe muhattap olmuyoruz ama kafam bı rahat iyi de geldi bir yandan sanki. Bakalım süreç neler gösterecek...
Ayy bende bende. Normalde tatlıyı çok severim ona rağmen hiç tatlı isteğim yok. Ama mandalina üzüm offf :) Nasıl güzell :)) bir de soğuk seviyorum oda sıcaklığında o kadar lezzetli gelmiyor. Acaba kız mı diye düşünüyorum bu aralar o yüzden
Kızlar ben nar ile kafayı bozmuş durumdayım. Geçen gün yolda giderken bir bahçede nar gördüm. Çok canım çekti sahibine seslendim ettim kimse ses vermedi. Ben de aldım bir tane ağaçtan yola sarkanlardan. Dün markete gittim nar gördüm hemen aldım. Gece de rüyamda kocaman bir nar ağacı gördüm kıpkırmızı narlar vardı ağaçta valla. Öyle çok bir düşkünlüğüm yoktu yani nara niye böyle oldu anlamadım
Ben folidoce kullanıyordum. Eşim tam eczanenin kapanış zamanına denk gelmiş folidoce demiş ama eczacı anlamamış sanırım o sıra bunu vermiş. Ben de kullanmadan ertesi gün değiştirdim, genelde folik asit diyince bunu veriyoruz dedi. Folidoce öneririm bende herhangi bir yan etki yapmadı, sabah uyanır uyanmaz basucuma koymustum direkt içiyordum aç karna
Kizlar bende vajinadan göbek deliğine doğru arada batma mi desem elektrik çarpması gibi mi desem tuhaf bir his tanimlayamiyorum ama orada bir çizgi şeklinde ağrı oluyor tam tanimlayamadigim, vajinadan başlıyor göbek deliğimde sonlanıyor ara ara anlık oluyor. Bu normal bir şey mi şu an yaşamamış olsanız bile önceki gebeliklerinizde yaşadınız mi
Evet onu annem de bana çok dikkatli ye demisti, elini yüzüne falan sürme hemen yıka diye babaannemde sanırım olmuş leke olayı inanmam normalde ama korkuttu beni, ben de dikkat ediyorum çilek yerken
Evet onu annem de bana çok dikkatli ye demisti, elini yüzüne falan sürme hemen yıka diye babaannemde sanırım olmuş leke olayı inanmam normalde ama korkuttu beni, ben de dikkat ediyorum çilek yerken
Ben hiç yemiyorum öyle dedi diye narla alakalı da googleda bazı sayfalarda rahim kasılmalarını hızlandırdığı yazılmış. Bazı sayfalar faydalarını yazmış bazıları da zararlarını. İyi düşünüp tartmak lazım, ben bir kere işkembe çorbası aşermiş içmiştim ve zararlı olduğunu duyunca baya üzülmüştüm, insan hiçbir zaman emin olamıyor işte iyi mi kötü mü
Ben hiç yemiyorum öyle dedi diye narla alakalı da googleda bazı sayfalarda rahim kasılmalarını hızlandırdığı yazılmış. Bazı sayfalar faydalarını yazmış bazıları da zararlarını. İyi düşünüp tartmak lazım, ben bir kere işkembe çorbası aşermiş içmiştim ve zararlı olduğunu duyunca baya üzülmüştüm, insan hiçbir zaman emin olamıyor işte iyi mi kötü mü
Kuşum var evde ekstra herhangi bir şey verecekken kuşlar şunu yiyebilir mi bunu yiyebilir mi diye araştırıyorum sanırım artık kendi yediklerime de hamileler şunu yiyebilir mi diye bakmam gerekiyor
Kuşum var evde ekstra herhangi bir şey verecekken kuşlar şunu yiyebilir mi bunu yiyebilir mi diye araştırıyorum sanırım artık kendi yediklerime de hamileler şunu yiyebilir mi diye bakmam gerekiyor