- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Dogru degilidir inşallah kuzum ilk defa yedim ama çok faydalı neden düşüge sebep olsun ki
Kızlar korkutmak istemedim, annem diyor sürekli bilmiyorum, bi araştırmak lazım. 1-2 kereden bence birşey olmaz yine de
Kızlar ben tüp bebekle uğraşırken epey önce transferden önce rahim kalınlaşmasına destek vermesi için bol nar suyu içmiştim. Transferden sonra yani bebek rahme konunca içilmemesi gerekiyor diye okumuştum rahim kalınlaştırıcı ve kasılma etkisi varmış bilimsel açıklaması bu ama detaylıca araştırılmışmı bilmiyorum. Ben kadınlar kulübünde okumuştum buranın yalancısıyım doğruluğu varmı yokmu bilmem. Tek tük yenir ama herseyin fazlası zarar olduğu gibi bunda da zarar varmı bilemedim.Netten baktım şimdi de zararlı olduğuna dair bir şey bulunmamış aksine folik asit yönünden zengin olduğu için öneriliyor
Bende geçenlerde bi yarım gün oldu geçti yukarı doğru batma ara ara oluyor sanırım bebek yukarı çıkıyor diye düşünmüştüm benKizlar bende vajinadan göbek deliğine doğru arada batma mi desem elektrik çarpması gibi mi desem tuhaf bir his tanimlayamiyorum ama orada bir çizgi şeklinde ağrı oluyor tam tanimlayamadigim, vajinadan başlıyor göbek deliğimde sonlanıyor ara ara anlık oluyor. Bu normal bir şey mişu an yaşamamış olsanız bile önceki gebeliklerinizde yaşadınız mi
Of üst üste konuşunca canımın şuan acayip nar çekmesiKızlar ben tüp bebekle uğraşırken epey önce transferden önce rahim kalınlaşmasına destek vermesi için bol nar suyu içmiştim. Transferden sonra yani bebek rahme konunca içilmemesi gerekiyor diye okumuştum rahim kalınlaştırıcı ve kasılma etkisi varmış bilimsel açıklaması bu ama detaylıca araştırılmışmı bilmiyorum. Ben kadınlar kulübünde okumuştum buranın yalancısıyım doğruluğu varmı yokmu bilmem. Tek tük yenir ama herseyin fazlası zarar olduğu gibi bunda da zarar varmı bilemedim.
Nefsini köreltecek kadar yesen sıkıntı olmaz heralde okadarOf üst üste konuşunca canımın şuan acayip nar çekmesineyse düşünmicem
Aaa aynisi valla bizim de kuslarimiz var biz de internetten bakiyoruz bir sey vermeden once kendimize de bakalim bariKuşum var evde ekstra herhangi bir şey verecekken kuşlar şunu yiyebilir mi bunu yiyebilir mi diye araştırıyorum sanırım artık kendi yediklerime de hamileler şunu yiyebilir mi diye bakmam gerekiyor
Ben ogluma hamileyken o kadar cok cilek yemistim ki aklima geldikce sasiriyorumEvet onu annem de bana çok dikkatli ye demisti, elini yüzüne falan sürme hemen yıka diye babaannemde sanırım olmuş leke olayı inanmam normalde ama korkuttu beni, ben de dikkat ediyorum çilek yerken
Doğru değil. Her şeyin fazlası zarar. Bir oturuşta 3 tane yemiyorsanız sorun yok bence. Benim arkadaşım neredyse her gün tüketti kıışn canı çekti ve hiç bir sorun olmadı.Aaaben yedim, inşallah bir şey olmamistir
Canım senin fetal dna sonu çıktı mıDoğru değil. Her şeyin fazlası zarar. Bir oturuşta 3 tane yemiyorsanız sorun yok bence. Benim arkadaşım neredyse her gün tüketti kıışn canı çekti ve hiç bir sorun olmadı.
Geçtiğimiz haftalarda bı olmuştu bu sabah yine tekrarladı arada göbek deliğimde de hafif ağrı gibi bir şeyler oluyor anlamadım ben de inşallah bebektendirBende geçenlerde bi yarım gün oldu geçti yukarı doğru batma ara ara oluyor sanırım bebek yukarı çıkıyor diye düşünmüştüm ben
Aslında her şeyin fazlası zarar gibi bir durum var sanırım, ben genel olarak bitki çayı içmedim bu süreçte ne olur ne olmaz diyeAaa aynisi valla bizim de kuslarimiz var biz de internetten bakiyoruz bir sey vermeden once kendimize de bakalim bariben bir tek hibiskusu duymustum ilk aylar icilmemeli dusuge sebep oluyor diye baska bilmiyorum aaa birde dereotu ve maydanozu da duymustum cok fazla yenildiginde dusuk tetikleyici olabiliyormus
Çilek yiyebilirsin demişti annem sadece vücuduna dokundurma demiştiBen ogluma hamileyken o kadar cok cilek yemistim ki aklima geldikce sasiriyorumsabah aksam surekli cilek yiyordum cok sukur oglumda leke vs. olmadi
Yediğim yarım nar ondan da bir şey olmaz bence deDoğru değil. Her şeyin fazlası zarar. Bir oturuşta 3 tane yemiyorsanız sorun yok bence. Benim arkadaşım neredyse her gün tüketti kıışn canı çekti ve hiç bir sorun olmadı.
Ağrı olduğu zaman dinlen ama bence bebekten hepimizde durum aynıGeçtiğimiz haftalarda bı olmuştu bu sabah yine tekrarladı arada göbek deliğimde de hafif ağrı gibi bir şeyler oluyor anlamadım ben de inşallah bebektendir
Aslında tam olarak bu maydonoz sabahları bir iki dal yesen sana çok büyük bir katkısı olmaz ama ödem atmak için mesela kaynatıp bi kaç bardak içmek lazım zararlı olanda o aslında herşeyde öyle ben mesela yeşil çayda ada çayı da içiyorum ama 2 aydır toplasan üç dört kere işmişimdir. Maydonoz da yerim salatada falan ama zaten salataya toplam üç dal koyuyorsun hepsi bile bana denk gelmez. Yani eski diyet alışkanlıkları zararlı detoks için kullanılanlar falan detoks kürlerinin çoğunun adet sökücü etkisi var gecikince falan soğan suyu maydonoz suyu sökmeye iyi geliyo ama bir dal maydonoz bir tane soğan bir tane nar birşey yapmaz ben geçenki hamileliğimde ciğer de yedim çilek zaten sadece çilekle beslendim bence.Aslında her şeyin fazlası zarar gibi bir durum var sanırım, ben genel olarak bitki çayı içmedim bu süreçte ne olur ne olmaz diyemaydanoz hiç sevmem zaten ama az da olsa yemisimdir
Bir de sezgisel beslenmeye güveniyorum vücudum nar istiyorsa vardır bir bildiğiAnnem hamileliğimi öğrendiğinden beri sakın nar yeme diyor, düşük yapıyor diyor, doğru mu acaba bu
Canım rahim buyudukce ara ara değişik ağrılar oluyor. Ağrı tehlikeli mi değil mi diye kontrol etmek ocon dinlenince geçiyor mu ara ara mı geliyor diye bakmak lazım. Çok şiddetli değilse ve dinlenince geçiyorsa bir de arada oluyirsa bunlar çok normal ağrılar. Rahim genişliyor vucuttaki organlar yer değiştiriyor çok da kolay değil yani vucudumuz içinKizlar bende vajinadan göbek deliğine doğru arada batma mi desem elektrik çarpması gibi mi desem tuhaf bir his tanimlayamiyorum ama orada bir çizgi şeklinde ağrı oluyor tam tanimlayamadigim, vajinadan başlıyor göbek deliğimde sonlanıyor ara ara anlık oluyor. Bu normal bir şey mişu an yaşamamış olsanız bile önceki gebeliklerinizde yaşadınız mi
Buna bende katılıyorum. Zaten aşerme denilen şeyin aslında vücudun o istenilen yiyecekteki maddeye ihtiyaç duymasından kaynaklanıyor diye okumuştum. Hamile değilken bile zaman zaman canımız bişeyler istiyor. Hamileyken daha sık olması bebeğin devamlı vücuttaki vitamin vs kaynaklarını çekiyor olması. Herşeyden yiyorum abartmadanCanım ben hiçbir şeyin başlı basina düşük sebebi olduğuna inanmıyorum. Abartirsak tabi ki her şey zarar ama ben ilk gebeligimde her şeye cok dikkat ettim. Her şeye özen gosterdim yine de bebeğimin kalbi durmuştu. Ikincisinde saldım gayet sağlıklı doğurdumsağlıklıysa geliyor sağlıklı değilse gidiyor yani. Biraz yeme içmeden bağımsız yani 0
Bir de sezgisel beslenmeye güveniyorum vücudum nar istiyorsa vardır bir bildiği
Ay bende de ara ara sancılar devam ediyor doktorum ısrarla progestana gerek yok dedı ama serklaja da ısrarla gerek var dıyor nıye progestan konusunda bu kadar ketum anlamıyorum kasıklarım agrıyor dıyorum progestan bıryerı yaparken bıryerı bozuyor sen suan cıkarmıyorsun ona baslarsan kusmaya baslarsın yada öğürmeye dedı oda karın kaslarını daha yoran bı eylem dedı gene vermedı ama bı ver bı deneyelım bulandıracak mıBende geçenlerde bi yarım gün oldu geçti yukarı doğru batma ara ara oluyor sanırım bebek yukarı çıkıyor diye düşünmüştüm ben
Ay yeni uyanmadan burnuma muzlu rulo pastalar varya o koktu dedım tamam yas pasta canım cekebılır ama meyvesınden seklıne kadar da kokmazBuna bende katılıyorum. Zaten aşerme denilen şeyin aslında vücudun o istenilen yiyecekteki maddeye ihtiyaç duymasından kaynaklanıyor diye okumuştum. Hamile değilken bile zaman zaman canımız bişeyler istiyor. Hamileyken daha sık olması bebeğin devamlı vücuttaki vitamin vs kaynaklarını çekiyor olması. Herşeyden yiyorum abartmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?