2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kesinlikle. Folik asiti çok düzenli kullanamıyorum unutuyorum almayı belki de folik asit ihtiyacimi karsiliyordur nar mesela

Maydanozu normalde hiç sevmem o yüzden hiç aramadım açıkçası, esim yediği için salatada yemekte çok nadir yedim sevdiğim bir şey olsa azar azar yerdim herhalde ama

Sabah uyanınca geldi ağrı aslında kendimi yormamistim, o zaman rahim büyüdüğü icin olmuştur endişe etmeyeyim

Kızlar benim bulantılar 5.haftada başladı 8.haftada bitti normal mi acaba bu kadar erken bitmesi, sevindim gibi ama içime de bi kurt düşürdü

Kızlar benim bulantılar 5.haftada başladı 8.haftada bitti normal mi acaba bu kadar erken bitmesi, sevindim gibi ama içime de bi kurt düşürdü
Ay bı heveslendım canım benımde cok erken basladı bugun cok şükür ıkk defa mıde bulantısız uyandım bende tam 8+3 um ınsallah gecer biraz olsa

Belki serklajla birlikte verir artık hem hafta ilerlemiş olur hem bulantı minimuma düşer gibisinden. Her doktor Farklı ya bazıları hemen veriyor bazıları bi durum olunca bazıları da mümkün olduğunca vermiyor neye göre hareket ediyorlar anlamak güç
Ay yeni uyanmadan burnuma muzlu rulo pastalar varya o koktu dedım tamam yas pasta canım cekebılır ama meyvesınden seklıne kadar da kokmaz
cidden hani canın istedi tamam da şekline kadar olması da ne bileyim

Bazen bende unutuyorum ya nolcak bu halimiz

e daha iyi ya korkulacak bişey yok demekki büyüyor bebiş
Ya bebek yokken aşırı düzenli aliyordum takviyelerimi. Her gün belli saatte oh mis. Şimdi gece kaçta yattigim belli değil sabah kaçta kalktigim belli değil. Allah'a emanet valla düzen. Kahvaltı yap e çocuk ilgi istiyor vs derken unutuyorum valla. Artık olduğu kadar yapacak bir şey yok

Kesınlıkle canım bana serklajtan sonrakı donemın daha onemlı oldugunu soyleyıp durdu

Bende hiç düzenli alma yoktu hala yok unutuyorum filan aman napalım dediğin gibi olduğu kadar
Kesınlıkle canım bana serklajtan sonrakı donemın daha onemlı oldugunu soyleyıp durdu
bencede öyle. Bana da 14.hafta rahim ağzına vajinal olarak bakılacağını kısalma tesbit edilirse serklaj yapılacağını, kısalma yoksa kontrollerin özellikle 20 hafta itibariyle sıklaşacağını söyledi hayırlısı inşallah artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…