Buna bende katılıyorum. Zaten aşerme denilen şeyin aslında vücudun o istenilen yiyecekteki maddeye ihtiyaç duymasından kaynaklanıyor diye okumuştum. Hamile değilken bile zaman zaman canımız bişeyler istiyor. Hamileyken daha sık olması bebeğin devamlı vücuttaki vitamin vs kaynaklarını çekiyor olması. Herşeyden yiyorum abartmadan
Aslında tam olarak bu maydonoz sabahları bir iki dal yesen sana çok büyük bir katkısı olmaz ama ödem atmak için mesela kaynatıp bi kaç bardak içmek lazım zararlı olanda o aslında herşeyde öyle ben mesela yeşil çayda ada çayı da içiyorum ama 2 aydır toplasan üç dört kere işmişimdir. Maydonoz da yerim salatada falan ama zaten salataya toplam üç dal koyuyorsun hepsi bile bana denk gelmez. Yani eski diyet alışkanlıkları zararlı detoks için kullanılanlar falan detoks kürlerinin çoğunun adet sökücü etkisi var gecikince falan soğan suyu maydonoz suyu sökmeye iyi geliyo ama bir dal maydonoz bir tane soğan bir tane nar birşey yapmaz ben geçenki hamileliğimde ciğer de yedim çilek zaten sadece çilekle beslendim bence.
Maydanozu normalde hiç sevmem o yüzden hiç aramadım açıkçası, esim yediği için salatada yemekte çok nadir yedim sevdiğim bir şey olsa azar azar yerdim herhalde ama
Canım rahim buyudukce ara ara değişik ağrılar oluyor. Ağrı tehlikeli mi değil mi diye kontrol etmek ocon dinlenince geçiyor mu ara ara mı geliyor diye bakmak lazım. Çok şiddetli değilse ve dinlenince geçiyorsa bir de arada oluyirsa bunlar çok normal ağrılar. Rahim genişliyor vucuttaki organlar yer değiştiriyor çok da kolay değil yani vucudumuz için bir de vücudu dinledikçe bir sürü ağrı tuhaf his falan geliyor. Biraz rahat olmak lazım kafa olarak
Ay bende de ara ara sancılar devam ediyor doktorum ısrarla progestana gerek yok dedı ama serklaja da ısrarla gerek var dıyor nıye progestan konusunda bu kadar ketum anlamıyorum kasıklarım agrıyor dıyorum progestan bıryerı yaparken bıryerı bozuyor sen suan cıkarmıyorsun ona baslarsan kusmaya baslarsın yada öğürmeye dedı oda karın kaslarını daha yoran bı eylem dedı gene vermedı ama bı ver bı deneyelım bulandıracak mı
Belki serklajla birlikte verir artık hem hafta ilerlemiş olur hem bulantı minimuma düşer gibisinden. Her doktor Farklı ya bazıları hemen veriyor bazıları bi durum olunca bazıları da mümkün olduğunca vermiyor neye göre hareket ediyorlar anlamak güç
Ya bebek yokken aşırı düzenli aliyordum takviyelerimi. Her gün belli saatte oh mis. Şimdi gece kaçta yattigim belli değil sabah kaçta kalktigim belli değil. Allah'a emanet valla düzen. Kahvaltı yap e çocuk ilgi istiyor vs derken unutuyorum valla. Artık olduğu kadar yapacak bir şey yok
Belki serklajla birlikte verir artık hem hafta ilerlemiş olur hem bulantı minimuma düşer gibisinden. Her doktor Farklı ya bazıları hemen veriyor bazıları bi durum olunca bazıları da mümkün olduğunca vermiyor neye göre hareket ediyorlar anlamak güç
cidden hani canın istedi tamam da şekline kadar olması da ne bileyim
Ya bebek yokken aşırı düzenli aliyordum takviyelerimi. Her gün belli saatte oh mis. Şimdi gece kaçta yattigim belli değil sabah kaçta kalktigim belli değil. Allah'a emanet valla düzen. Kahvaltı yap e çocuk ilgi istiyor vs derken unutuyorum valla. Artık olduğu kadar yapacak bir şey yok
bencede öyle. Bana da 14.hafta rahim ağzına vajinal olarak bakılacağını kısalma tesbit edilirse serklaj yapılacağını, kısalma yoksa kontrollerin özellikle 20 hafta itibariyle sıklaşacağını söyledi hayırlısı inşallah artık