2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Insallah gerek kalmaz canım kolaylıkla sağlıklı hayırlı bır şekilde kucağımıza alırız ınsallah

Evet bende bugün artık yavaştan liste yapmaya başlayım diye düşündüm :) teşekkür ederim önerin ve desteğin için :)

Aynen ben de hep onu kullanıyordum bitince nöbetçi eczanede bu varmış bunu aldım ama içim rahat etmedi kullanmadım

Kızlar bende osende 2m kullanıyorum metilfolat ve metilkobalamin kullanıyorum bı eczacı onermıstı ınstagramdan doktorum ebe cok ıyı demıslerdı eğer hala ıkılemde olan varsa kullanabilir b12 folık bır oldugu ıcın etkısı daha ıyıymıs b12 nız dusukse bunu kullanın derım

Kese fasulye ye benziyor. Fasulye ise kiz yuvarlaksa erkek derdik biz hep onceki gebeliklerimdeki gruplarda. Aklimda oyle kalmis. Ben kız diyorum
Canım o doktorun uktrasonu nasıl konumlandırdıgıyla alakalı yoksa kese hep yuvarlak oluyor

Kızlar ben yarın 3 saatlik bir sınava gireceğim, ösym sınavlarını biliyorsunuz lavaboya vs çıkmak yasak. Doktora sordum ayaklarını hareket ettir dedi o kadar uzun süre oturmak rahatsız edebilirmiş. Sizin başka öneriniz var mı? Ayağa kalkıp yürüyemem dikkat dağıtırım. Oturduğum yerden başka ne yapabilirim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…