2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Vallahi ben KPSS ye girerken karnı burnunda biri de girmişti. Ama aynı sınıfta değildik nasıl oluyor bilmiyorum. Belki gözetmen eşliğinde lavabo izni olabilir kuzum hiç bilmiyorum ama. Ne sınavı ki bu

Vallahi ben KPSS ye girerken karnı burnunda biri de girmişti. Ama aynı sınıfta değildik nasıl oluyor bilmiyorum. Belki gözetmen eşliğinde lavabo izni olabilir kuzum hiç bilmiyorum ama. Ne sınavı ki bu
Doktordan hamile olduğuma dair belge falan da almadım lavaboya gidemem muhtemelen ama birkaç adım atsam iyi olurdu Yabancı Dil Sınavı canım YDS.

Kızlar bende bugün mağazada müşterimiz var böyle şifacı yani bende tam anlamadım da evrenden aldığı hissiyatı falan böyle görüyor ve söylüyor o anda hemen bilgi akışı geliyor kadına benimde sevdiğim biri dedim hamileyim bir durdu duymadı sandım hamileyim dedim dur şuan görüyorum dedi Allah Allah dedim ne hissediyorsun ne görüyorsun dedim erkek dedi esmer kirpikleri varya nasıl güzel dedi şuan görünüyor gözümün önünde zaten bebek dedi sağlıklı bir bebek dedi sadece erken doğum riskin var 7 aylıkken oda hallolacak bişey dedi herşey Allahtan tabi herşeyi Allah bilir öyle paylaşayım dedim

O nerdeymis oyle banada yorum yapsa keşke Peki esmerlik var mı ailede veya sizde

Nasıl bulabiliriz bu kadını hayrına bize de baksın ya

Bende inandım şuan kadının dediklerine
Hahah ama bilemiyorum tuhaf geliyor şuan bebeği görüyorum gözümün önünde zaten sen konuşurken diyor bende diyorum nasıl bir bebek haha valla komik kirpikleri çok güzel böyle uzun uzun dedi
Nasıl bulabiliriz bu kadını hayrına bize de baksın ya
Valla öyle fal falan bakan tarzında biri değil olsaydı isimlerinizi iletirdim o anki ona gelen hislerle söylüyor zaten bu kadın belli bir kişilere özel seans yapan biri

İnşallah denir buna ne güzel tutturursa ama daha kirpikleri oluşmadi deseydin ne komik olurdu

Sanırım şizofren başlangıcında Allah şifasını versin diğer türlüsünü hiç düşünemiyorum

Merhaba arkadaşlar biraz önce kahverengi akıntı geldi bu düşük mü olacak demek. Bu üçüncü gebeliğim. Daha önceki gebelik ler de böyle bişey olmamıştı. Şu anda doktora da gidemiyorum yarını bekleyeceğim mecburen

Geçmiş olsun canım her akıntı kanama düşük olacak dıye bırsey yok sadece düşük tehlıkesı dıye konusur doktorlar ama kahve leke eskı kan olarak aktarılıyor bol bol su ıcıp dınlen sabahta doktora gıt ağrın sızın var mı

Son durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…