2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benimde 5+4 de bir kere kırmızı akıntı geldi sonrasında 7. Haftaya kadar hep kahverengi akıntım vardı. Doktor bana kırmızı gelmediği sürece korkma ama kendini de yorma rahim içinde kanama alanı var bu düşük tehlikeside olabilir bebek rahmi genişlettiği için yerleşme kanaması gibide olabilir dedi progestana başladı. 7. Haftadan sonra kahverengi akıntıda durdu çok şükür şimdi 10+5 olduk rahim içinde ki kanama alanıda geçmiş. Aktif kırmızı, pıhtılı ve ağrılı kanamada korkup hemen doktora gitmekte fayda var tabi. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar bugun doktor kontrolum vardi.bebik 12+4 cikti olcume gore bastan popoya 6.2 cm ..baya buyudu bebiklerimiz yaa benim fetal dna zaten cikmisti ve kiz oldugunu ogrenmistik ama doktorda bugun ikili testte bakip dediki fetal sonucu belli olmasaydida bu hafta itibari ile tahminde bulunur ve kiz oldugunu size soylerdim dedi. Nuba gore yatay ise genital bolge kiz , yukari yon ise erkek diyoruz dedi...benim kizin baya yatay ve belliydi... Sizin cinsiyetlerde bence artik gelmeye baslar

Eklentiler

• IMG_20231021_131421.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 88
Yaa baya kocaman bir kız olmuş maşallah annesi
Canım sen kaç yaşındaydın? Yaştan dolayı mı fetal DNA yaptırmak istedin? Ben ikili test mi yoksa fetal DNA mı yaptırsam bilemiyorum ücreti çok fazla geliyor açıkçası. Yaşım 33 tam sınırda gibi

Maşallah bende 8. Haftamdayimm 1 ay sonra 14. Haftada kontrolum ama acaba birde devlete mi gözüksem diyorum, 12.haftada faln

Ben de 33üm. Doktor ikili test demişti. Sonucunda riskli gibi bişey çıkarsa fetal dna yaptırcam. Yoksa yaptırmıcam diye karar verdim

Benim 36 cnm.yastan dolayi yaptirdim.

Kızlar aranızda demir ilacı kan ilacı kullanan var mı?çok başım dönüyor bebekten önce demirim sınırdaydı. Kadın doğum hastanesinin aciline gitmeyi düşünüyorum şu anda gözüm kararıyor

Benim de demirim yok o yüzden 2 kere damardan aldım bu hafta da kontrolum var bakalım.

Normalde 12 hafta üzeri veriyorlar demir ilacı. Ama senin durum farklı bencede bi gitmelisin

Benimki düşüktü dahiliyeci başlamıştı bende de oturduğum yerden kalkınca birkaç saniye gözlerim kararıyordu sonra kadın doğuma gittim demir ilacı kullanıyorum dedim o da ilk trimesterde önermiyoruz bırak hemen dedi 3 aydan sonra zaten başlayacaksın dedi ben de bıraktım

Tam ben yazıcaktım şimdi nar yiyen arkadaşlara benimde canım çok çekiyor ama 2 3 tanesini yedim içinden nar düşük yapıyor diye biliyorum bende fazla yemeyin kızlar
Ya kızlar bence bunlar hurafe. Doktor söylemediği sürece yerim yani doktor derse ki yeme düşük yapar o zaman yemem. Maydonoz ada çayı falan için diyor insanlar ama doktorlar yok öyle birşey diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…