2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar ben idrar tahlili vermedim hiç. Sağlık ocağı da yapmıyor. Salı akşamı doktor randevum var en azından yarın yaptırsam da doktor da baksa diye düşündüm. Göbek deliğime doğru bazen ağrı oluyor bugün de idrarımı yaparken tam bosaltamamis hissi hissediyorum. Sanki sürekli tuvalete gitmem gerekiyor ama gelen giden yok. Bu da idrar yolu enfeksiyonlari belirtisi de gördüğüm bir şey. Özel sağlık sigortam var ama devreye girmesi için bir poliklinikten yonlendirilmem gerekiyor tahlile. Hangi bölümden randevu almalıyım?

Ya kızlar bence bunlar hurafe. Doktor söylemediği sürece yerim yani doktor derse ki yeme düşük yapar o zaman yemem. Maydonoz ada çayı falan için diyor insanlar ama doktorlar yok öyle birşey diyor
Doktorlar düşüğüde çok normal karsılıyor bunu da bılın ıstedım doktorlar bu tarz seylerı cok umursamıyor benım doktorum da bebekten daha cok benı onemsıyor bebek onun ıcın ıkıncı planda nerdeyse bütün doktorlar oyle bence sen dıkkat et ne gerek var kı onları yemezsek olmeyız

Canım aynen bende yaptıramadım sağlık ocağı yapmadı ama acile gıdersen hemen yaparlar dedı bende şıkayetım olmayınca sonra gıderım dedım

Kuzum kadın doğuma gidip tahlillerimi yaptırmadım dersen yaptırman için yönlendiriyorlar. Ben üniversite hastanesine gitmiştim tahlil yaptırmadığımı söyledim ve doktor herşeyi istedi

Kızlar merhaba, bu haftalarda kasık ağrılarınız var mıydı? Benim hiç yok. O yüzden biraz tedirginim. İlk gebeliğimde krampa benzer ağrılarım olurdu

Kuzum kadın doğuma gidip tahlillerimi yaptırmadım dersen yaptırman için yönlendiriyorlar. Ben üniversite hastanesine gitmiştim tahlil yaptırmadığımı söyledim ve doktor herşeyi istedi
Salı günü randevum var zaten canım ama tekrar tekrar girmeyeyim diye doktoruma hazır sonucu goturmek istedim. İnternette dahiliye yazan var üroloji diyen var kafam karıştı

Merhaba arkadaşlar. Kanamam kırmızı renge doğru döndü. Muayene sırasında önce kalp atışı var dendi. Sonra senin nabzındı muhtemelen kalp atışı yok. Bir hafya önce durmuş kalbi dediler. Cihazda kötüydü kürtaja almak istediler izin vermedim. Şuan özel hastaneye gidiyorum. Eğer bebeğim yaşıyorsa bir mucize olacak. Dedikleri gibi kalbi de durduysa rn azından sonradan pişmanlık duuymam. Dua nıza ihtiyacım var

Canım çok üzüldüm nasıl olur önce kalp atışı var sonra yok hemen kürtaj dualarım seninle haber ver bize de inşallah bebeğin seninledir gayette sağlıklıdır

Canım özelin aciline gidip gebeyim idrar yaparken yanmam var idrar testi yaptırmak istiyorum desen sigorta revizyon vermez mi acaba
Yok canım kendim istediğim için olmuyor. Daha önce beta baktirmistim kendi insiyatifimle baktırdigim icin ücret alınıyor. Doktor yönlendirince muayene olarak geciyor

Yok canım kendim istediğim için olmuyor. Daha önce beta baktirmistim kendi insiyatifimle baktırdigim icin ücret alınıyor. Doktor yönlendirince muayene olarak geciyor
Evet bende beta baktırdım ücret ödedim tamamlayıcım var revizyon vermiyor. Devletin aciline gitcen ozaman yada yarına randevu bulabilirsen kadın doğum istemiyosan dahiliye

Salı günü randevum var zaten canım ama tekrar tekrar girmeyeyim diye doktoruma hazır sonucu goturmek istedim. İnternette dahiliye yazan var üroloji diyen var kafam karıştı
Yok kuzum ben direk kadın doğuma gittim, hem muayene etti hem de tüm tahlillerime baktı. Ama tabi bunu başlarda yapmıştım acaba tekrar tekrar yaptırmak gerekiyor mu

Acile gidip idrar testi mi yaptircam diyorum sadece
Evet canım aıle hekımlıgınde yapılmıyormus benı buraya yonlendırdıler sıkayetlerım var de yaparlar hamıle oldugunu da belırt yapılmayan testın varsa onları da soyle bana aıle hekımım böyle demıstı ozele gıtmene gerek yok her acıl yapıyor bızım ılcede bıkac defa vermıstım

Yok kuzum ben direk kadın doğuma gittim, hem muayene etti hem de tüm tahlillerime baktı. Ama tabi bunu başlarda yapmıştım acaba tekrar tekrar yaptırmak gerekiyor mu
Bende üniversite hastanesine kayıt açtırdım gebe polikliniğine. Ayda bir gidiyorum zaten detaylıca kan idrar bakıyolar ayda bir de özele gidiyorum. Bu sayede bebeği de 2 haftada bir görmüş oluyorum tüm tahlilleri de her ay yaptırıyorum

Nasıl yanı kendı kalp atısıydı nasıl bı sacmalık hey Allahım inşallah guzel haber alırsın canım

Kadın doğuma gittiğimde başta bana bir kagit vermişti doktor o tahlillerin hepsini sağlık ocağında yaptırdım sadece idrar tahlilim yoktu. Doktor da sonra özellikle istemedi. Bu salı gittikten sonra doktor tahlil isterse başka bir gün yine randevu bulup işimi ayarlayıp gitmek zorundayım. Ben de gitmeden yakınımdaki bir özel hastaneye yaptırayım istedim çünkü şüphelenmeye başladım bir şeyler olabilir diye. Doktora da gidince tekrar tekrar gitmeden tahlil sonucum bu diye göstermek istedim. O yüzden sordum canım asıl hangi bölüm bakıyor diye. Çünkü salı akşamı gidicem doktor belki akşam alınmıyor tahlil şu gün gel yapsınlar diyecek sonra bir daha sonuç göstercem üstüne bir de enfeksiyon cikarsa da tekrar gidip ilaç yazcak falan tüm bu karmaşa olmasın diye yakınımda bir yerde yaptırayım salı akşam göstereyim duruma göre ilaç yazsın istedim

Peki sonuçlar ne kadar sürede çıkar ortalama canım bilgin var mı? Salı akşam randevum yarın gitsem salı aksamina çıkar mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…